2009 Kasm Anneleri

yok anam olmadı kopyala dıyom ama orada yapıstır cıkmıyor yapıstıramıyom mafoldumben nerden yapcam sen söle de denıyım bajımmmm

selam kızlar, nasılsınız. ben de yemek yapacam fakat dışarı çıkıp bişeler almam lazım hiç gidesim yok.temizlik işimiz bitti, halıları verdim ev bomboş kaldı

senin işin gücün ya uyumak yada fındık kırmak başka bişey bilmiyon zatiiiiiiiiiiiiiiiiii
:roflol::roflol: :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey:dance::dance:

tühh kötü gacı seni :kızgın:kız ben ne zaman uyudum başım ağrıyodu o yüzden uyudum :bbo:accık o da gözüne battı aşkolsunmafoldumben

bende ekmeğe salça sürdüm onu yidim yaavv zemuszemus

wah yazık sanaaa kıızz fakirlikten ekmeğe salça sürüp yiyooo bi gıda yardım paketi yapakta gönderek bari hayrımıza:roflol:

:nazar::nazar::nazar::nazar: hepimizeee maşallahhhh teyzesiiiiiiiiiiiii 29 cm olmusssss oğlummm kiloyu unuttum doktor dio maşallah size ne güzel anne olmusunnnn hem bilinçlisin hemde bebeğe cok ii bakmısın dioooooooooooo oda tepinip duruodu teyzesi pipisini bilem gösterdiiiiiiiiiiii 20 hafta sakladı halbukiiiiiiiiiiii :nazar::nazar:

maşaallah nehirivercim o kadar büyümüş mü kızz bi maşaallah sana :nazar:bi maşşallah pipiliye:nazar:

hadi yaaaa, çok saçma sonuçta öğlende yemek yesen bilee
akşama kadar kırk kere acıkıyo insannn heleki bide hamilesin...
sende o zaman yanından hiç eksik etmeyecen sandvicini
gerekirse akşamdan yap kaşar felan koy ekmeğin arasına streçlee
koy çantanaa başka çaresi yokk bu yaz günün de elden
ayakdan düşüyo insannn aç olunca..

doğru diyosun canım açlıktan nevrim döndü resmen bişi değil 2 paket bisküvi bir kase meyve yedim ve hala aynıyım açımmm kaydirigubbakcemile3

tühh kötü gacı seni :kızgın:kız ben ne zaman uyudum başım ağrıyodu o yüzden uyudum :bbo:accık o da gözüne battı aşkolsunmafoldumben

wah yazık sanaaa kıızz fakirlikten ekmeğe salça sürüp yiyooo bi gıda yardım paketi yapakta gönderek bari hayrımıza:roflol:

maşaallah nehirivercim o kadar büyümüş mü kızz bi maşaallah sana :nazar:bi maşşallah pipiliye:nazar:

büyümüş teyzesiiiiiiiiiiiii kocaaaaaaaaaaaammmannnnnnnnnn olmuss canımmmmm darısı basınızaa hepimizin bebekleri sağlıkla gelsinnnnn :nazar::nazar:

kııızz 2000 model araba su yakmıyo anaaam,kocişin arabasınlan gidiyoz heralde iş için şirket arabasınlaan kaydirigubbakcemile3 ne fesat karısın anam senn..
anaaam karı koca şirketi sömürüolar yaaf :mymeka:
hadi leen kartanesii sen kadar zengin değilim anaaam:roflol: bi kıytırık arabaa nan ev kiraa tek maaş kocanın maası ,bak sanaa 2 maas,ev en lüksündeen en güzel mühitte,arabanda altındaaa ben bişe diyommu naaannn :roflol:
bende başağım kıı 27 ağustos 1982

kızııımm bizim ev de kira heraldeee
diğer evcaazımız iki yıl soora bitcek hem bicik arabamız var gıı aaa :dilcikar:

valla bende acayip aşeriyorum
ama gariptir ki gecenin bi yarısı koçişi hiç yollamadım bi yere ..
boşver şimdi gitme yarın gidersin diyorum hep
..kaydirigubbakcemile3

yolla kizim, acima hic. ben oglumda hicbirsey istemedim. simdi de canim surekli birsey istemiyo ama ister istemez hemen soyluyorum. gitsin bulsun di mi?

bu arada gozunuz aydin, yeni isiniz hayirli olsun.

benim bebişimin odası geldi bugün kurmadım daha ama oda boyanacak yer kaplanacak falan

hmm çıtırtı ablaam beniim kaydirigubbakcemile3 gördünmüü sende maşallah hızlısın itek gacısı gibii,ben geç kalmışım anaam daha ilki karnımda bee
gıı ben 84 lüyümm çok mu erken olmuş yoosaaa -tatlicadiarzu-
sandvich ve ayran
nann kartanesi o kaa zengin diil yazık üstüne gitmeyin çocuun ümitköyde inşaat halinde evi var kuzumun amma şincik kirada oturuyyy sen de çalış nannn çaışmak güzel şey falla (güselmişşşş....kimi kandırıyosam )
naniknanik nannn çok muhabbet tez ayrılık getirir derler bizde birbirinizden çıkmıyonuz bakıyomda kaydirigubbakcemile3
yürü be ebisceemm
güzel gıı tabü çalışmak ben sefiyom
ama bebişim evde olunca istermiydim aceppp
kızlarrr artık eskisi gibi aşermiyomusunuz bana mı öyle geliyorrr
aslında şu anda tam aşerme dönemindeymişiz...

ya ben zaten hiç aşermedimkii neden yaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bi kiraz çekiyo canım o da her daim var öncesinde de erik yiyip durdum ama onlar aşerme deeldi kiii

Back
X