denedım canım olmadı bırdaha deneyeyım tskler Şenizhttp://www.mytickerz.com/tickers/ypz5oznxvcxjen3q.png
canliz anacım bunu al profilindeki hakkımdayı tıkla ordaki kilo boy takibi falan yazan yere yapıştır cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denedım canım olmadı bırdaha deneyeyım tskler Şenizhttp://www.mytickerz.com/tickers/ypz5oznxvcxjen3q.png
canliz anacım bunu al profilindeki hakkımdayı tıkla ordaki kilo boy takibi falan yazan yere yapıştır cnmm
denedım canım olmadı bırdaha deneyeyım tskler Şeniz
senin işin gücün ya uyumak yada fındık kırmak başka bişey bilmiyon zatiiiiiiiiiiiiiiiiii
:roflol::roflol: :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey:dance::dance:
bende ekmeğe salça sürdüm onu yidim yaavv zemuszemus
hepimizeee maşallahhhh teyzesiiiiiiiiiiiii 29 cm olmusssss oğlummm kiloyu unuttum doktor dio maşallah size ne güzel anne olmusunnnn hem bilinçlisin hemde bebeğe cok ii bakmısın dioooooooooooo oda tepinip duruodu teyzesi pipisini bilem gösterdiiiiiiiiiiii 20 hafta sakladı halbukiiiiiiiiiiii
![]()
hadi yaa niekii
hadi yaaaa, çok saçma sonuçta öğlende yemek yesen bilee
akşama kadar kırk kere acıkıyo insannn heleki bide hamilesin...
sende o zaman yanından hiç eksik etmeyecen sandvicini
gerekirse akşamdan yap kaşar felan koy ekmeğin arasına streçlee
koy çantanaa başka çaresi yokk bu yaz günün de elden
ayakdan düşüyo insannn aç olunca..
tühh kötü gacı senikız ben ne zaman uyudum başım ağrıyodu o yüzden uyudum :bbo:accık o da gözüne battı aşkolsunmafoldumben
wah yazık sanaaa kıızz fakirlikten ekmeğe salça sürüp yiyooo bi gıda yardım paketi yapakta gönderek bari hayrımıza:roflol:
maşaallah nehirivercim o kadar büyümüş mü kızz bi maşaallah sanabi maşşallah pipiliye
![]()
büyümüş teyzesiiiiiiiiiiiii kocaaaaaaaaaaaammmannnnnnnnnn olmuss canımmmmm darısı basınızaa hepimizin bebekleri sağlıkla gelsinnnnn![]()
maşallah canım, inşallah aminn
anaaam karı koca şirketi sömürüolar yaaf :mymeka:kııızz 2000 model araba su yakmıyo anaaam,kocişin arabasınlan gidiyoz heralde iş için şirket arabasınlaan kaydirigubbakcemile3 ne fesat karısın anam senn..
hadi leen kartanesii sen kadar zengin değilim anaaam:roflol: bi kıytırık arabaa nan ev kiraa tek maaş kocanın maası ,bak sanaa 2 maas,ev en lüksündeen en güzel mühitte,arabanda altındaaa ben bişe diyommu naaannn :roflol:
bende başağım kıı 27 ağustos 1982
valla bende acayip aşeriyorum
ama gariptir ki gecenin bi yarısı koçişi hiç yollamadım bi yere ..
boşver şimdi gitme yarın gidersin diyorum hep ..kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım. valla bana kalsa işler kalır da kardeşim yapalım dediözlem hoşgeldin cnmm..
ohh sen başladın halılara falan benimde olcek o işler ama önce badana var![]()
gıı ben 84 lüyümm çok mu erken olmuş yoosaaa -tatlicadiarzu-hmm çıtırtı ablaam beniim kaydirigubbakcemile3 gördünmüü sende maşallah hızlısın itek gacısı gibii,ben geç kalmışım anaam daha ilki karnımda bee
yürü be ebisceemmsandvich ve ayran
nann kartanesi o kaa zengin diil yazık üstüne gitmeyin çocuun ümitköyde inşaat halinde evi var kuzumun amma şincik kirada oturuyyy sen de çalış nannn çaışmak güzel şey falla (güselmişşşş....kimi kandırıyosam )
naniknanik nannn çok muhabbet tez ayrılık getirir derler bizde birbirinizden çıkmıyonuz bakıyomda kaydirigubbakcemile3
kızlarrr artık eskisi gibi aşermiyomusunuz bana mı öyle geliyorrr
aslında şu anda tam aşerme dönemindeymişiz...
benim bebişimin odası geldi bugün kurmadım daha ama oda boyanacak yer kaplanacak falan