Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktım san akrispı ne kadar beyaz tenli karısın nan renginnere kaçmiş bacımmmmmmmmm delikafaduldenbacım albümlerimde var bidene foto bak
ne olmuş oğlunaa benim habarım yok
wanna cnm nasıl oldu oğluşun yaaa
ne olmuş oğlunaa benim habarım yok
aaaaaaaaa, yok kebap, yok icli kofte, yok kunefe. dovecem haaaa. ne bu ya? hastamisiniz, isim verip durmayin beeeee.klava:
klava:
aaaaaaaaa, yok kebap, yok icli kofte, yok kunefe. dovecem haaaa. ne bu ya? hastamisiniz, isim verip durmayin beeeee.klava:
klava:
dayak istiyoo bunlar bacım dayak istiyolarrklava:
bu erkekler kac yasinda olursa olsun hastalaninca hepsi ayni. 3 gundur mizir mizir basimi yedi valla. herseyi mizirdayarak istiyor, birsey soylesem hastayim ben diyor.kafamçokkarıştı
baktım san akrispı ne kadar beyaz tenli karısın nan renginnere kaçmiş bacımmmmmmmmm delikafadulden
benımdeee yasakkelime
ne oldu canım canım mı cektı benımde çekti hep bu garılar böle yaaa tam dayalık lar yapmayın diyoz gena yapıyolar aaaa :jeyyar: :jeyyar:
ne oldu canım canım mı cektı benımde çekti hep bu garılar böle yaaa tam dayalık lar yapmayın diyoz gena yapıyolar aaaa :jeyyar: :jeyyar:
valla ya, biri icli kofte diyo, digeri ben sevmem diyo. digeri kunefe diyo, oburu ben sevmem diyo ama ben severim. nerden bulcam simdi ya.klava:
yapma yaavv,yandık desenee babası hastalanınca çekilmezdi bide oğlumu öle olceek nannn mafoldumben..
cekti tabi, bu kadar anlatmaya tas olsa dayanmaz be.klava:
aaaa haberim yoktu yaaa şimdi duydumhastalanmış anacım,üsütmüş çocuk bi sürü ilaç almış kıyamaam çabucak iyileşsin :Saruboceq:
nan krispi gacısı cördüm seni çay mi kireysun daaaa