2009 Kasm Anneleri

aaaaaaaaa, yok kebap, yok icli kofte, yok kunefe. dovecem haaaa. ne bu ya? hastamisiniz, isim verip durmayin beeeee.:oklava::oklava:

ebisim etsiz çiğ köfte varda midem yanıyo işte yiyemiyom dersenki acısız olsun o zamanda çiğ köfteye benzemezki onların özelliği o zaten neyse doğumdan sonra yerim

bu erkekler kac yasinda olursa olsun hastalaninca hepsi ayni. 3 gundur mizir mizir basimi yedi valla. herseyi mizirdayarak istiyor, birsey soylesem hastayim ben diyor.kafamçokkarıştı

aayy ebiscem kıyamam lan sana hacıı opuyorumnanaktan bide çalışmak gözel demezmii,çatlak gacıı kaydirigubbakcemile3
amaaa sırt yastığı hakkında olanları görmedim sanmaa :roflol:

aaaaaaaaa, yok kebap, yok icli kofte, yok kunefe. dovecem haaaa. ne bu ya? hastamisiniz, isim verip durmayin beeeee.:oklava::oklava:

ne oldu canım canım mı cektı benımde çekti hep bu garılar böle yaaa tam dayalık lar yapmayın diyoz gena yapıyolar aaaa :jeyyar: :jeyyar:

bu erkekler kac yasinda olursa olsun hastalaninca hepsi ayni. 3 gundur mizir mizir basimi yedi valla. herseyi mizirdayarak istiyor, birsey soylesem hastayim ben diyor.kafamçokkarıştı

yapma yaavv,yandık desenee babası hastalanınca çekilmezdi bide oğlumu öle olceek nannn mafoldumben..

valla ya, biri icli kofte diyo, digeri ben sevmem diyo. digeri kunefe diyo, oburu ben sevmem diyo ama ben severim. nerden bulcam simdi ya.:oklava:

arıcan kocişi getirceeekk kaydirigubbakcemile2 bizden bu kadar,paket servis yok sadece canını çektirene kadar :roflol: yanlışmıyım canlüzz karısıı

Back
X