2009 Kasm Anneleri

hişşşş dün ben sana ne dedim kıııı, yapma dedim şişko arkadaslar var dediim üzülürler dedimm :roflol: sen bide dert yanıyon nann :oklava:
canım zayıflarda daha çabuk belli oluyo zaten hamiş oldukları,bizim mevcut göbekten secemedi kimse bebekmi yoksa göbekmi diyee :roflol:

ama nappim kimse benim hamile olduğumu anlamıyo daha ufacık bir göbiş var o kadar :uhm:

kıızz destna allah senniii :roflol: kaçırdım sanıyo diyoo sen bendende betersin nann ben gene suyum geldi diyom heralde diyom :roflol:m

kız öyle deme kaydirigubbakcemile3 suyun gelmesii şarrr diye oluyormuşş ovaziyet gelsee Allah korusun doğum zamanı yaşıycaz nasipseeezemuszemus

bende 51'le başladım 55 oldum 4 kg almışım benimde bilmeyenler daha anlamıyor

sen daha 19. haftadasın da ondaaaan benim göbek 1-2 hafta içinde birden pörtlediii
işte 21. haftada yani
trabzondan bi döndüm artık elbiselerimi de giyiom tiril tiril herkes annıyo hamişliğimi kaydirigubbakcemile5

ayy kızlar ya bana dua edün hofff ben mahkemede çalışıyom ya davacının bi tanesi bizi şikayet etmüş galba soruşturma açılmış bize şimdi soruşturmacı hakim savunma için tek tek çağırıyoo ayy benle pek bi ilgisi yok ama çokk tırsıyommm mafoldumben
o kadar gerildim ki anlatamam bebeğimde huzursuzlandı resmen içimde sol kasığımdan sancı giriyo :sinifsinif: :1no2:
dua edün nannn çıkarım birazdannn

benim bebemi erkek sanıyolaar karnım sivriymiş yayılmamış diyee :umursamaz:

banada gecen bir arkadaşım erkeğe benziyo senin göbeğin dedi hayır kız hemde 3 dr kız
olduğunu söyledi dedim kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız geçmişe dönüp bakamadım haberler varmı ?nasılsınız benimde az vaktim oldu geleyim dedim..yanımdaki bayan dışarıda şimdi işi var gecikecek bende daldım buraya..

günaydın mavi nerdesin sen anacım facede grup açtık davet ettim seni haberin olsun bak

nerden aldın kız o zaman 4 kiloyu
benim aldığım kilonun hepsi göbeemde sanki sırnaşık şey

4 kg alan benim kız göbek var ama göbekmi bebekmi millet daha kestiremiyor heralde önceden hiç göbek olmayınca süt tankerleride aldı tabi sadece göbek değil yazlık gömleklerimin çoğu olmuyor zaten

ayy kızlar ya bana dua edün hofff ben mahkemede çalışıyom ya davacının bi tanesi bizi şikayet etmüş galba soruşturma açılmış bize şimdi soruşturmacı hakim savunma için tek tek çağırıyoo ayy benle pek bi ilgisi yok ama çokk tırsıyommm mafoldumben
o kadar gerildim ki anlatamam bebeğimde huzursuzlandı resmen içimde sol kasığımdan sancı giriyo :sinifsinif: :1no2:

merak etme cnm,sıkma canınıda yaa üzme özgemiziii

nerden aldın kız o zaman 4 kiloyu
benim aldığım kilonun hepsi göbeemde sanki sırnaşık şey

4 değil kıs 6 kiloa almışım 61 dim hamileliğimin 2.ayında 67 olmuşum ya benim boyum uzunya aldığım kilo belli olmuyo sanırsam

kız ne işin var mahkemelerde senin teyzede ne istemiş senden
inşallah bişi çıkmaz canım sen git söle hakime hakim bey amca ben hamileyim de benle ilgisi yok de

üzülme annesi onlar bizim hislerimizi anlıyorlar bazen bende iş yerinde sinirleniyorum sonra bebişimi düşünüp sakin olmaya çalışıyorum

kııız korkmaaa senle ilgisi yokmuş ya işte bişey olmaaaz
allah yardım eder korkma seen opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım çok sters yapma senle ilgil değilmiş işte Özgeciği strese sokma

4 kg alan benim kız göbek var ama göbekmi bebekmi millet daha kestiremiyor heralde önceden hiç göbek olmayınca süt tankerleride aldı tabi sadece göbek değil yazlık gömleklerimin çoğu olmuyor zaten

aha benimde süt tankerlerim büyüdü bir tanesi 2 kg nerdeyse kaydirigubbakcemile3

Back
X