2009 Kasm Anneleri

evet ayy aklıma gelince öle mutlu oldum kii annatamam

ayy canımm yinemi gideyon yazık kız senin kocişe bu sefer nereye gideyonn
bu arada kaynananlar sen gidincede kalacak dimi

ayy hergün aynı davranışları beklemeyin canım yaaa
yok anam kaynanalar gidiyo yarın aslında kalsalar da kocişime baksalar ne iyi olurduuu
onlar da sıkıldı akşama kadar evde yalnız
Allah kavuştursun yolculuk nire??? bu arada benim gibi olan varmı diye merak ediyodum bakıyorum çoğu kadın eşinden sıkılmış arkadaşlarını daha önemsiyo daha çok vakit ayırıyor misafir gelip gidince bile ben eşimi özlüyom hani hep dip dibeyizya inş. ömrümüz böle geçer birbirimizden hiç sıkılmadan
olurmu gıı ben iki dk ayrı kalamıyom canım kocamdan yaaa
şimdi misafir var evde elele gözgöze oturamıyoz özlüyom valla hee opuyorumnanaktan
bu sefer uzağa gidiyom kızlaar isveçee
ya bazen kasığımın bi tarafı öle bi sertleşiyoki taşa dönüyo sanki acaba bebişin neresi oluyo resmen hissediyorum.dün kocişin elini aldım bak dedim ama nası sanki kafasını tuttuk kaydirigubbakcemile3 adam diyo rahat bırak çocuğu kurcalama rahatsız etme çok değişik yaa iyice buyuduklerinde amma tuhaf olcekk opuyorumnanaktan

başıdır nan o benim kociş de kızıyo kurcalama rahar bırak çocuğu gözüm üstünde zaten diyeo kaydirigubbakcemile3

ya bazen kasığımın bi tarafı öle bi sertleşiyoki taşa dönüyo sanki acaba bebişin neresi oluyo resmen hissediyorum.dün kocişin elini aldım bak dedim ama nası sanki kafasını tuttuk kaydirigubbakcemile3 adam diyo rahat bırak çocuğu kurcalama rahatsız etme çok değişik yaa iyice buyuduklerinde amma tuhaf olcekk opuyorumnanaktan

kız dün benimde sol tarafımda bir sertlik vardı eşime dedim bak bu ayakları herhalde ama fazla incitmeyeyim diye elimi hemen eşim çektirdi kızı sakat edecen diyo

ne yapalı gülüm görmemişin bebişi hesabı ama tekmeleyince ii olduğunu düşünüyom elimde değil yoksam kafam orda kalıo iimi acaba diye:uhm:
vallahi görmüş olanlarda aynı oluyoo bee canım
ama hareketlerini daha tam olarak anlayamıyoruz bazen tekmeliyo ama hissedemiyoz
çünkü hafif hareketler yapıyoo o yüsen merak etme canım

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tabii oynama kızın orası burasıyla

günaydın kızlar
günaydın

dün ayrıntılı ulturasyonumuz vardı allaha şükür herşeyimiz temiz çıktı :nazar: önce arkası dönüktü paşamızın dr organlarını kan akışını falan tüm kontrolleri yaptı yüzünü bi türlü göstermedi dr ben raporu yazarken size çikolata ikram edeyim onu yiyin 15 dak. sonra tekrar bakalım belki yüzünü gösteriri dedi ve dediği gibide oldu benim rüşvetçi oğlum çikolatayı yiyince yüzünü gösterdi bide bize selam çaktı ki dr o görüntüyüde yakalamış cdmizi fotog. aldık allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı sağlıklı ömürler nasip etsin :Saruboceq:
günaydın canım gözünaydın darısı bütün bebişlere

demek şimdiden rüşvet alıyor sağlıkla gelsin inşallh. benim dok gerek görmedi ayrıntılıya benim ultrasyon en iyisi dedi zaten bu ultrasyonda her şey ayrıntılı gösteriyor dedi acaba ne yapsam.sizlerdede kansızlık var mı bende kansızlık dışında problem yok
kansızlık çok fazla değilse problem değil bebişten dolayı kansız kalıyoz zati
eğer normalde de kansızsan bilemem ama hamilelikte çıktıysa normal

aseba, cerin, ebisce+, karakızz, Kartanesi, mevzey, MUREDA, sgumus, yarem21 HEPıNıZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...

kız olacak inşallh.dok gitmeden bir saat önce çikolata yiyom muane sırasında o kadar hareketli oluyor ki dok bile söylde çok hareketli bilse çikolata yiyip gidiyom

sağlıkla gelsin kızımız ilerki zamanlarda çikolataya falan gerek kalmıcak o kadar çok hareket edecekler ki uyutmayacaklar bizi

şimdi misafir var evde elele gözgöze oturamıyoz özlüyom valla hee opuyorumnanaktan

isveç te ne işin var kı türkiye bittide orası mı kaldı:teytey::1hug:benide götürsene kı anam kimse beni bir yere götürmüyor

Herkeslere günaydın:))))
Bayanlar artık ben sadece hissetmiyorum göbegim resmen bir saga bir sola oynuyor. Uzanıp göbegimi izliyorum hoooop sag taraf yükseliyor sonra hoooop sag taraf iniyo sol taraf kalkıyor. Çok ama çok eğlenceli:)))

günaydın

eğer normalde de kansızsan bilemem ama hamilelikte çıktıysa normal[/QUOTE]

normalde kansızlık yoktu bu ay bir ünite kan gitmiş dedi kan ilacı içiyom pekmez falan bakalım sonuç ne olacak .neyse kızlar kahvaltı yapıp çıkaam annemlere hoşçakalın by

yok anam kaynanalar gidiyo yarın aslında kalsalar da kocişime baksalar ne iyi olurduuu
onlar da sıkıldı akşama kadar evde yalnız

evet yaa hemde haftasonu geliyordu kocişinde evde olurdu ne güzel bakardı annesi
belki sen olmayınca evde rahat edemeyiz diye gidiyolardır
ee çalışan adama gelirsen öle oluyoo aşama kadar tek bekliyon

ayy benim kocişinde gelme saati az geciksin huzursuz oluyom gelmedi deyiii
aşam bi yere gitmesi gerekirse göndermek istemeyom
gündüz zatii görüşemiyoz diyee

canım yaa Allah kavuştursun eee çok mu kalcan yaa oralarda

Kızlar herkese günaydın
ya ben düngece hastalandım belim koptu sandım ağlaya ağlaya bir hal oldum heryerlerim tutuldu sonra ne yapacağımızı şaşırdık kocamla sonra parol içtim iki tane üstüste bide sıcak suyla banyo yaptım havlu ısıtıp koydular belime bu sıcakta gece dualar ede ede uyuyakalmışım
kızlar ya iki tane parol içtim bişi olmaz dimi yavruma ben amniyosentez yaptırdığım gunun akşamı kasıklarımda şiddetli ağrılar olmuştu dr u arayıp sormuştuk oda bize iki tane parol içebilir bişi olmaz demişti akşamda kociş iki tane iç bak hem dr da içebilirsin demişti ben zaten kendimde değildim içtim

günaydınnn kasım annelerriiii ve bıdışlarıı a.s.
anam bütün kocalar aynı demekki. dün bende uzandım babamıza göstercem hareket etmedi oğluş,bende dürtüklüyom bir sağ-bir sol yapıyom kociş kızdı rahat bırak cocuğu yaav sersem ettin diyo :roflol:ama dışardan görmek inanlımaz bişeymiş yaaa :lepi:

vallahi görmüş olanlarda aynı oluyoo bee canım
ama hareketlerini daha tam olarak anlayamıyoruz bazen tekmeliyo ama hissedemiyoz
çünkü hafif hareketler yapıyoo o yüsen merak etme canım

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tabii oynama kızın orası burasıyla

günaydın

eğer normalde de kansızsan bilemem ama hamilelikte çıktıysa normal

sağol canım amin

Kızlar herkese günaydın
ya ben düngece hastalandım belim koptu sandım ağlaya ağlaya bir hal oldum heryerlerim tutuldu sonra ne yapacağımızı şaşırdık kocamla sonra parol içtim iki tane üstüste bide sıcak suyla banyo yaptım havlu ısıtıp koydular belime bu sıcakta gece dualar ede ede uyuyakalmışım
kızlar ya iki tane parol içtim bişi olmaz dimi yavruma ben amniyosentez yaptırdığım gunun akşamı kasıklarımda şiddetli ağrılar olmuştu dr u arayıp sormuştuk oda bize iki tane parol içebilir bişi olmaz demişti akşamda kociş iki tane iç bak hem dr da içebilirsin demişti ben zaten kendimde değildim içtim

çok geçmiş olsun canıımm a.s.,dr.sölemiş iç diye bişey olmaz canım merak etme sen.Dikkat et kendine beline yastık felan koysaydın şimdide akşama kadar oturuyosun diye belkim ağrıyodur canımm..

kartanesi sana bir düzine soru sorayım niye gidiyosun ,bu halinle ne işin var oralarda, yanlızmı gidiyosun,kaç gün kalıcan????düzine olmadı ama idare etCADIARZU

Herkeslere günaydın:))))
Bayanlar artık ben sadece hissetmiyorum göbegim resmen bir saga bir sola oynuyor. Uzanıp göbegimi izliyorum hoooop sag taraf yükseliyor sonra hoooop sag taraf iniyo sol taraf kalkıyor. Çok ama çok eğlenceli:)))

günaydın martcım evet kesinlikle çok güzel kaydirigubbakcemile3

Kızlar herkese günaydın

Tasalanma canım benim dr umda acil durumlarda parol alabilecegimi söylemişti...

Back
X