yok anam kaynanalar gidiyo yarın aslında kalsalar da kocişime baksalar ne iyi olurduuuevet ayy aklıma gelince öle mutlu oldum kii annatamam
ayy canımm yinemi gideyon yazık kız senin kocişe bu sefer nereye gideyonn
bu arada kaynananlar sen gidincede kalacak dimi
ayy hergün aynı davranışları beklemeyin canım yaaa
onlar da sıkıldı akşama kadar evde yalnız
olurmu gıı ben iki dk ayrı kalamıyom canım kocamdan yaaaAllah kavuştursun yolculuk nire??? bu arada benim gibi olan varmı diye merak ediyodum bakıyorum çoğu kadın eşinden sıkılmış arkadaşlarını daha önemsiyo daha çok vakit ayırıyor misafir gelip gidince bile ben eşimi özlüyom hani hep dip dibeyizya inş. ömrümüz böle geçer birbirimizden hiç sıkılmadan
şimdi misafir var evde elele gözgöze oturamıyoz özlüyom valla hee opuyorumnanaktan
bu sefer uzağa gidiyom kızlaar isveçee
ya bazen kasığımın bi tarafı öle bi sertleşiyoki taşa dönüyo sanki acaba bebişin neresi oluyo resmen hissediyorum.dün kocişin elini aldım bak dedim ama nası sanki kafasını tuttuk kaydirigubbakcemile3 adam diyo rahat bırak çocuğu kurcalama rahatsız etme çok değişik yaa iyice buyuduklerinde amma tuhaf olcekk opuyorumnanaktan
başıdır nan o benim kociş de kızıyo kurcalama rahar bırak çocuğu gözüm üstünde zaten diyeo kaydirigubbakcemile3