- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
eda pot kırdııııııııııııııııııııı hahahahaha
ne potu nan:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eda pot kırdııııııııııııııııııııı hahahahaha
ay buseyi uyuttum geldim
habu sıcakta bide onu uyutmaya çalışmak ecel terleri döktürüyo zilli
b doğuramda gündüz uykusuna yatırmayacam akşam erken erken yatar atık
nası oralar güsel mi hava baya serinmiş ablamlar döndü de istanbulda bayılcaklar nerdeyse :))
hosbulduk kızlar bende ısım konusunda daha karar vermedım...ya benım olusum olcak...kızlar ya aranızda hıc uzun yola cıkan varmı?
nan nehiriver çatlağıı resmini gördüm şincik. resim iyi güzel hoşta o terlikler hiç olmamış be hacıı karizma yerlebir yanii
sanırım marulda da bol kalsiyum varmış.ben limonu sıkıp yiyorum harika oluyor
hoşgeldin berayıma.s.
hosbulduk kızlar bende ısım konusunda daha karar vermedım...ya benım olusum olcak...kızlar ya aranızda hıc uzun yola cıkan varmı?
anam sen ne fantastik karısın bunları oturdugun yerden fantazi üreteceğine adamın üstünde uygulasan sana kul köle olur ha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben ilk bebişimde çıkmıştım ama baya zorlanmıştım oturmada artık arkada yata yata gitmiştim.haftaya yine çıkacağım inş bakalım nasıl olacak:uhm:
anam sen ne fantastik karısın bunları oturdugun yerden fantazi üreteceğine adamın üstünde uygulasan sana kul köle olur ha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya dun dr gıttım yakın zamanda yola cıkcam ya dr rısklı dedı ya canım sıkıldıııımafoldumben
ne kadarlık hamıeldın ıtek ozaman ben 23 haftalık hamıleyım ya...ve 12 saatlık yollll napcam ya:çok üzgünüm:
yok nan benim herüf ölee şeylere tav olmuyoo yoksa denemedim değil:umursamaz:
ne kadarlık hamıeldın ıtek ozaman ben 23 haftalık hamıleyım ya...ve 12 saatlık yollll napcam ya:çok üzgünüm:
kuzum benimkide öle küçük canavar diyorum artık bende aldım ayağıma şimcik ne yaptıysam kendi kendine uyumuyoryok anam nerdeeeeee ayağımda sallıyom koca kızı benimki öyle mülayim çocuk değel bacım ecel terleri döktürüyo bana:1no2::1no2: