2009 Kasm Anneleri

ay buseyi uyuttum geldim
habu sıcakta bide onu uyutmaya çalışmak ecel terleri döktürüyo zilli
b doğuramda gündüz uykusuna yatırmayacam akşam erken erken yatar atık

hosbulduk kızlar bende ısım konusunda daha karar vermedım...ya benım olusum olcak...kızlar ya aranızda hıc uzun yola cıkan varmı?

hosbulduk kızlar bende ısım konusunda daha karar vermedım...ya benım olusum olcak...kızlar ya aranızda hıc uzun yola cıkan varmı?

ben ilk bebişimde çıkmıştım ama baya zorlanmıştım oturmada artık arkada yata yata gitmiştim.haftaya yine çıkacağım inş bakalım nasıl olacak:uhm:

nan nehiriver çatlağıı resmini gördüm şincik. resim iyi güzel hoşta o terlikler hiç olmamış be hacıı karizma yerlebir yanii

anam sen ne fantastik karısın bunları oturdugun yerden fantazi üreteceğine adamın üstünde uygulasan sana kul köle olur ha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sanırım marulda da bol kalsiyum varmış.ben limonu sıkıp yiyorum harika oluyor

hoşgeldin berayıma.s.

sağol canım

canım benim kadar uzuuuuun bi yola çıkan yoktur burda emin ol.istanbuldan vana arabayla geldik anam ağladı diyebilirim.ya araba yormuyoda sen kasılıyosun bişey oldumu niye hareket etmiyo falan diye.ama zor yolculuk uçaktan şaşmamak lazım.hamile olmasam bile ben kara yolculuğu bi daha zor yaparım heralde.

ben ilk bebişimde çıkmıştım ama baya zorlanmıştım oturmada artık arkada yata yata gitmiştim.haftaya yine çıkacağım inş bakalım nasıl olacak:uhm:

ne kadarlık hamıeldın ıtek ozaman ben 23 haftalık hamıleyım ya...ve 12 saatlık yollll napcam ya:çok üzgünüm:

kızzz kartanem face ye yazmış gidiyorum diyee,
bende güle güle git bebişede kendinede iyi bak yazdımdıı mafoldumben
onun arkadaslarından biri bebişmii yazmışşş mafoldumben ayyyy pot kırdım galibaaa ağlıcam çok sinir olduuummmm kendimee amaa ne bilim yaaa ben iyi niyetlen dedimdiii :oklava:

yok anam nerdeeeeee ayağımda sallıyom koca kızı benimki öyle mülayim çocuk değel bacım ecel terleri döktürüyo bana:1no2::1no2:
kuzum benimkide öle küçük canavar diyorum artık bende aldım ayağıma şimcik ne yaptıysam kendi kendine uyumuyor
ne kadarlık hamıeldın ıtek ozaman ben 23 haftalık hamıleyım ya...ve 12 saatlık yollll napcam ya:çok üzgünüm:

26 haftaydı canım ama dr.um izin vermişti gidebilirsin demişti ama benimki 4 saatlik yoldu seninki bayaa uzunmuş eğer arabanızla gidecekseniz dewamlı mola verin derim

Back
X