2009 Kasm Anneleri

cersu gülüm,
bu sadece süs be tatlımm :olmaz: sıcak mıcak tutmaz yaniii

heee benimkileri anam örsün,ben sana öremm laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

süs müüüüüüü :1shok:
zaten ben bebişi onun üstüne yatırıp foto çekmeyi planlıyomm :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3

aneeeey kıs ne tatlı bişey bu.benimde aklımda kıştan beri bu fikir varda nasıl yapsam acep diyodum.çok hoş olmuş.oğluşuma yapayım mavişinden.şimcik kızda isteyecek.ondada boy var anam uzun olması lazım.ip yetmez al al.
ee peki kaç yumak gidiyo buna.bide ben bunları böyle sık örmeyi bilmiyorum.kıza atkı yaptım kışın.ama aralıklı oldu.sık yapamıyorum.

500 gr gidiomuş 5-6 no şişten
fekat umuşak olan ipten alacan bide sert varmış

kıslar ben geldiiimm:lepi:ayyy istanbuldan görümcemler geldi onun için uğrayamadım yanınıza ne var ne yok yaaa hiç haberim yok

500 gr gidiomuş 5-6 no şişten
fekat umuşak olan ipten alacan bide sert varmış

tamam canım sağol.bi koşu gidip alam hemen örmem lazım.kıs şaka bi yana inşallah bulurum iplerden.kışın istemediğin kadar vardı.hatta indirim oldu 1tlden aldım kıza.keşke çok alsaydım.neyse artık sorcez dut ipler ne kadar diye.500gr bişey değil be azmış.asıl kıza çok gitcek. :icecream:

kıslar ben geldiiimm:lepi:ayyy istanbuldan görümcemler geldi onun için uğrayamadım yanınıza ne var ne yok yaaa hiç haberim yok

ben de bu itek nerde diyodum yaaaww özledik nann
pek bi değişiklik yok gaaba yaa arada kasılanlar kramp girenler falan oluyo da sorun yok yaanee
nehiriverin yalancı sancıları mı ne başladı geçen ama bişi yok yaane

yaa uykum var benim geneeeeeeee
bi cuma gelmedi gitti be bu haftaaa

ayy kıyamam kızz,akşam erken yat bacımm.

he tamam egeyede bi çikolat alam opuyorumnanaktan

he hacı hayrına bide bebeme çikolata al kaydirigubbakcemile3

süs müüüüüüü :1shok:
zaten ben bebişi onun üstüne yatırıp foto çekmeyi planlıyomm :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:
ısıtmaz kız bu vallaaa

ne olecek ben zavallı örmeyi bilmeyen ah ağlayacam şimdi

anaam beni böle kandıramamn ağlayarak falan kaydirigubbakcemile3

ben de bu itek nerde diyodum yaaaww özledik nann
pek bi değişiklik yok gaaba yaa arada kasılanlar kramp girenler falan oluyo da sorun yok yaanee
nehiriverin yalancı sancıları mı ne başladı geçen ama bişi yok yaane

walla bende özledim yaaa bu arada midem çok şükür düzeldi ne bulsam yiyorum şurupta içmiyorum:lepi:
yaaa aeada benimde kasılmalarım başladı artık karnım taş gibi oluyor 1 dak.geçmiyor düzeliyor

walla bende özledim yaaa bu arada midem çok şükür düzeldi ne bulsam yiyorum şurupta içmiyorum:lepi:
yaaa aeada benimde kasılmalarım başladı artık karnım taş gibi oluyor 1 dak.geçmiyor düzeliyor

itrk gıı benim karnım sürekli taş gibi nan nolcek beele ama hiç kasılma yok
bilmiyom yani belki de ben bebiş sanıyom kasılmaları
kasılma nasıl bişey gıı

nerdesin kızzz :mymeka:
bende dedim biizmki şuruptan mortttt delikafaduldendelikafadulden içmedim valla senden haber gelmeden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X