2009 Kasm Anneleri

yanlız ben heç bişe anlamadım kızların dediğinde
nee kaaa fıransız kalmıım karadeniz şivesine:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: bızde lazum dıye geçinion nan :mymeka:

allahın delüsü oturunca bende görüom ayaktayken bakacan hey allahım yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: he hacı banadamı alsak nee

anam sen yukarı karadenizlisin sizin orası kibar o bakımdan anlamadın :roflol::roflol::roflol:
o zaman sen aşağı karadenizdensin habarın yok baksana sen anlamışsın sor bakem anana babana seni nerden almışlar nan:roflol::roflol:
allahın delüsü oturunca bende görüom ayaktayken bakacan hey allahım yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
nan ben ne ayaktayken ne otururken göremedim delüğüü ozaman benim oğlanın pek gelmeye niyeti yok heee:roflol::roflol::roflol:
:roflol: bızde lazum dıye geçinion nan :mymeka:

:roflol: :roflol: he hacı banadamı alsak nee

heee asıl laz senmişsin nan baksana çillerinde var karadenizlilerde çillide oliii:roflol::roflol:

o zaman sen aşağı karadenizdensin habarın yok baksana sen anlamışsın sor bakem anana babana seni nerden almışlar nan:roflol::roflol:

nan ben ne ayaktayken ne otururken göremedim delüğüü ozaman benim oğlanın pek gelmeye niyeti yok heee:roflol::roflol::roflol:

heee asıl laz senmişsin nan baksana çillerinde var karadenizlilerde çillide oliii:roflol::roflol:

anam valla nerden bildin benim temellerim ordu fatsada atılmış :roflol::roflol: anamların ilk görev yeri yani ben aşşağı karadenizliyim :roflol::roflol::roflol::roflol:

ölemi yapmışım aa pardon şekerim
senindemi çillerin var anaaaa bunu yeni duydum sütççiii çiilliiiiii:roflol::roflol:

he ama çiçkonunki kadar değil benim çillerim :kedi:

edoşum gelmişşş hoşgelmişş kahvaltımı alam geliommmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağlık ocağına gittim tansyonum büyük 8 küçük 5 düşük yani eşim bir şey söylediğind artık kaldıramıyom hemen üzülüyom ve sonuç tansiyon düşüyo

canım kötü bir dönem geçirdiğin belli. ama bazı şeyleri kafaya takmamak lazım. polyanna ol diyemem ama kendini rahatlatmalısın ve eşinin (çevrendeki diğer insanların) her söylediğini duymamalısın. hayat her zaman kolay değil. şimdide sana zorluğunu gösteriyor. biraz güçlü ol

Back
X