- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ay öle kız ne kaa şükretsem az yaniii
gecede bir kalkıyorum wcye işte o da yatarken içtiğim 1 kova sütten dolayı :roflol:
onun dışında uyku problemim yokk
kızlar bi de ben böle yemek yedikten bi müddet sonra halsizleşiyom yaa dr.a sormayı unutuumm böle bişe yaşayan var mııı :uhm:
bende senin gibiyim yemeklerden sonra bazen sofrayi bile toplamadan atiyorum kendimi koltuga biraz dinleniyorum sonra kaldiriyorum sofrayi..
yemeklerden sonra nallari dikicek gibi oluyorum:roflol:midemin üsütne geliyo kizim dolu midede beni felaket yapiyo
saol canim benim.. insallah normal olur ben sezercikten korkuyorum.. hem burda cok sart olmadikca normal dogurtuyorlar zaten..valla ben 26nci haftadan beri cok sIk gidiyorum.. riskli oldugu icin herhafta nst ye her ikinci haftada muayneye gidiyorum.. yani her hafta bi kere gidiyorum..ama snairim bu haftadan sonra iki haftada bir cagrir seni nst ye..
ben bu ek ultrasyonlari ödedigim icin cok sIk cagriyordu..
insallah normal dogar valla benimde ödüm pörtlüyo sezeryandan kesilmek istemiyorumakannehir
beni bazen 3 hafta sonunda cagiriyodu bazen 4 hafta sonunda termin nasil denk gelirse yani.. eltim dedi bana 32 haftadan sonra 2 ye düsüyo bazilari da diyo 34 ten sonra...galiba doktora kalmis bir durum bu gebeligin duruma göre cagiriyo..
sen nekadar ödedin privat ultrasonlara onlari krankkasse den alabilirsin sanirim bi arastir...
ben daha hastaneye anmelden etmedim kendimi sanirim bu cuma onuda hallderim....
sana hastaneden liste verdile mi