2009 Kasm Anneleri

ay öle kız ne kaa şükretsem az yaniii
gecede bir kalkıyorum wcye işte o da yatarken içtiğim 1 kova sütten dolayı :roflol:
onun dışında uyku problemim yokk
kızlar bi de ben böle yemek yedikten bi müddet sonra halsizleşiyom yaa dr.a sormayı unutuumm böle bişe yaşayan var mııı :uhm:

bende senin gibiyim yemeklerden sonra bazen sofrayi bile toplamadan atiyorum kendimi koltuga biraz dinleniyorum sonra kaldiriyorum sofrayi..
yemeklerden sonra nallari dikicek gibi oluyorum:roflol:midemin üsütne geliyo kizim dolu midede beni felaket yapiyo

saol canim benim.. insallah normal olur ben sezercikten korkuyorum.. hem burda cok sart olmadikca normal dogurtuyorlar zaten..valla ben 26nci haftadan beri cok sIk gidiyorum.. riskli oldugu icin herhafta nst ye her ikinci haftada muayneye gidiyorum.. yani her hafta bi kere gidiyorum..ama snairim bu haftadan sonra iki haftada bir cagrir seni nst ye..
ben bu ek ultrasyonlari ödedigim icin cok sIk cagriyordu..

insallah normal dogar valla benimde ödüm pörtlüyo sezeryandan kesilmek istemiyorumakannehir
beni bazen 3 hafta sonunda cagiriyodu bazen 4 hafta sonunda termin nasil denk gelirse yani.. eltim dedi bana 32 haftadan sonra 2 ye düsüyo bazilari da diyo 34 ten sonra...galiba doktora kalmis bir durum bu gebeligin duruma göre cagiriyo..
sen nekadar ödedin privat ultrasonlara onlari krankkasse den alabilirsin sanirim bi arastir...
ben daha hastaneye anmelden etmedim kendimi sanirim bu cuma onuda hallderim....
sana hastaneden liste verdile mi

tesekkür ederim nazlim..sen ben mart birer gün var aramizda ilk kiminki gelicek bakalim.. 2500 kiloyu bulup gelseler baska bi istegim yok.. ama ahyirlisi artik o kadar minik bebisler doguyorki 2kiloyu bulmalari bile cok güzel..hepimizin hakkinda hayirlisini versin RAbbim.

Aman kızlar demeyin öyle, benim kız kociş gelmeden gelmesin bi zahmet:)

geçmiş olsun canım umarım bi an önce sağlığına kavuşursun

gözün aydın canım ayy siz böle yazınca bana daha çok var ama sizin yerlerinize ben heyecan yapıyorum Allah ım hepimize kolay doğumlar nasip etsin

amin canim benim.. sen daha dur heycan yapma aramizda var baya..kaydirigubbakcemile3

Çok şükür cnm binlerce şükür :Saruboceq:Sizlere doktorlar böyle söyleyince içim rahat ediyor ara ara kasılmalar oluyor dönemiyorum bile sağdan sola ya erken gelirse diye endişe ediyordum normalde şuan tam 1 ay var ..Bu zaman zarfındada bebeğin hazırlıklarını yaparım dedim..Pijama gecelikti vs onlarıda aldım ama bayram günü yıkamaya fırsatım olmadı en kısa zamanda yapmam gerek :sinifsinif:

canim kasilmalar benimde cok oluyor ama nst de bisey cikmiyor cok sükür.. beni birak sagdan sola dönmeyi.. ben evde sürahi nine gibi dolasiyorum.. oturmak yatmak yürümek o kadar zorlastiki artik.. bazen yeter diyesim geliyor ama bebis icinde ne kadar icerde durursa o kadar iyidir diye frenliyorum kendimi.. oda isine gelince benim takim kuruldu ama ne esyalar yikandi nede yerlesti.. haftaya arkadssim gelip yapicak insallah.. malum bana is yapmak yasak.. zaten hemen odada yatmicaklari icin bosverdim bende.. bebek gelince kendim daha rahat yerlestiririm diyorum.. bebis gelsinde hayirlisiyla saglikla sihhatle.. acikta kalmazlar Allahin izniyle is herzaman yapilir.. yorma sakin kendini..

ay öle kız ne kaa şükretsem az yaniii
gecede bir kalkıyorum wcye işte o da yatarken içtiğim 1 kova sütten dolayı :roflol:
onun dışında uyku problemim yokk
kızlar bi de ben böle yemek yedikten bi müddet sonra halsizleşiyom yaa dr.a sormayı unutuumm böle bişe yaşayan var mııı :uhm:

maasallah canim.. sen calisiyorsun Allahta sana ona göre kolayligini veriyor bak.. biz evdeyiz uyumasakta olur siz calisanlar uyuyun yeterki..

slm kızlar ben bayramda azcık rahatsızlandığım için çok süper bi bayram yaşamadım ama herşeye rağmen güzeldi
bide fotoğraf çekilem dedim ayy aynada kendimi çok güzel görüyodum ama fotoğraflarda iğrenç çıktığım için kendimi çok kötü hissettim bidaha foto çekilmem galibamafoldumben

´gecmis olsun asebamm
cekil kiz hatira kalir ben hamilelik albümü yapiyorum tüm cirkinligimle...laelaelaelaelae
sonra bastirip saklicam o resimleri neydim ne oldum dicem zemuszemus

BONCUK Elif hoşgeldiniz canlarım a.s. a.s.

Kartanem selam cnm olmazmı her yemek sonrası işgence enerji diil sanki enerji bitimi oluyor benim için heleki bazen adım atcak durumda olamıyorum yatıyorum sanarsın ne işler yaptım n eler bitirdimde öyle yoruldum:sinifsinif:
ayy evet yaa ben açken halsiz kalırdım eskiden şimdi tokken garip geliyoduu vallaa :1ninca:

´gecmis olsun asebamm
cekil kiz hatira kalir ben hamilelik albümü yapiyorum tüm cirkinligimle...laelaelaelaelae

anaam benim bi gezmeye gittiğimde çekildiğim fotolar var başka da hiç aklıma gelmiyoo hee dur bakem ben de bi çekilemm :kedi:

bende senin gibiyim yemeklerden sonra bazen sofrayi bile toplamadan atiyorum kendimi koltuga biraz dinleniyorum sonra kaldiriyorum sofrayi..
yemeklerden sonra nallari dikicek gibi oluyorum:roflol:midemin üsütne geliyo kizim dolu midede beni felaket yapiyo

insallah normal dogar valla benimde ödüm pörtlüyo sezeryandan kesilmek istemiyorumakannehir
beni bazen 3 hafta sonunda cagiriyodu bazen 4 hafta sonunda termin nasil denk gelirse yani.. eltim dedi bana 32 haftadan sonra 2 ye düsüyo bazilari da diyo 34 ten sonra...galiba doktora kalmis bir durum bu gebeligin duruma göre cagiriyo..
sen nekadar ödedin privat ultrasonlara onlari krankkasse den alabilirsin sanirim bi arastir...
ben daha hastaneye anmelden etmedim kendimi sanirim bu cuma onuda hallderim....
sana hastaneden liste verdile mi

evet doktordan doktora degisiyor..hatta ben rahatsizlaninca öylede gidiyorum.. artik doktorda diyor.. bebis gelsinde hepimiz bi nefes alalim diyekaydirigubbakcemile3
ben 5 ekstra ultrasyon icin 140€ ödedim ama özel oldugu icin krankassede alamiyorum maalesef.. ama olsun kizimin iyi oldugunu ögrenince paranin önemi yok zaten..hamileligim boyunca iki kez hastanede yattigim icin kaydim yapildi benim.. ama liste falan vermediler.. zaten ne götürceksin ki gecelik pijama bide bakim malzemelerin..cogu seyi ordan kullanabiliyorsun zaten.. bebis icinde cikcagin gün icin kiyafet koy anakucagi o kadar.. burda malum dalmacyali gibi hepsi bi tip giyiyor.. cikarken anlasiliyor cocuklarin kizmi erkekmi oldugukaydirigubbakcemile3
ben hastane icin hic bi hazirlik yapmadim.. bisey gerekirse esim annem getirir zaten..

amin canim benim.. sen daha dur heycan yapma aramizda var baya..kaydirigubbakcemile3
daha çok var bana ama napam sizlerden haberler alınca dayanamıyorum
bakalım 15 gün soora yiğenim doğacak Allah izin verirse bi sorun olmazsa bende gitcem hastaneye orada nasıl heyecan yaparım Allah bilir

´gecmis olsun asebamm

sağol canımm
yaa bende çekenlerde hep hata buluyorum başkalarına çektiriyorum ama sorun bende galiba kim çekse aynı çıkıyom şimdi beğenmiyorum ama soora hoşuma gider diyede silmiyorum bi ara gidip fotoda da çekilcem hatıra kalsın diyee

ay kizlarr fotograf demeyin.. benim hic yok bi 3 aylikken arkadasin kinasina gitmistim o zaman cekilmisim..o zamanda hic göbek yoktu zaten.. simdide hep evde oldguum icin fotograf icin hazirlanasim gelmiyor.. doktordan geleyim hazirlanmisken cekileyim diyorum..onuda unutuyorum..zaten eve gelir gelmez üstümdekileri cikariyorum.. bi tane bile foto yok anliycaginiz.. aksam esim gelsinde bende cektireyim..

15 ekimde ayrılcam işte ondan önce de 1 hafta izin alabilmeyi denicem bakalımm o zaman 8inde falan ayrılabilitrim inşallahh :Saruboceq:
ya sıkıntım yok çok şükür de akşamları uyuya kalıyom sabahları da uyanmak çok zor eliyooo :gitme:

maşallah bebişineeee bişey olmaz dediyse korkma zateenn
ay benim dr. geçen cuma baktı da sadece ultrasondan ne nst ne başka bişe falla artık doğsa da bişe olmaz dedi bitek...

kıyamammmm ebişimmmm donlarımız geldi gıı pek güzel ben başladım giymeyee göbüşüm hiç üşümüyooo
seninkileri getirem bigün ama sen tekmişsin benneyaptımki
ayyy geldi demek donnarımız nannn sağol tatlım teşekkür ederimm
kızlar selam hepinize.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.umarım hepiniz iyisinizdir.size birşey sormak istiyorum.ayın 18 inde dr kontrolum vardı.bi dahaki randevu önümüzdeki ayın 16 sı yani 1 ay sonra bu ay iki kez olması gerekmiyormu normalde bilen varmı.yani sizin dr lar bu konuda nasıl bir tutum sergiliyor merak ediyorum.
canısı benim dr. 32. hafta da gittiğimde 2 haftada bi gel demişti o yüzsden bu haftasonu gidecimm 15 gün önce 2.075-gr dı bakalım bu sefer kaç kg. olmuş oğluşumm ayyyy çok ösledim kuzumuuuuuu

gelmesin canim 5 hafta sonra gelsin.. ama yinede hazirlikli olmak lazimkaydirigubbakcemile3babisi ne zaman geliyor buarada?

Valla onuda bilmiyoruz daha, bu cts i dr a gidicem, ne diycek ona göre. Eşimin toplam 20 gün izni var ve izni sonunda birlikte dönecegiz, o nedenlede ne kadar gec gelirse o kadar iyi diyoruz...

ayyy geldi demek donnarımız nannn sağol tatlım teşekkür ederimm
canısı benim dr. 32. hafta da gittiğimde 2 haftada bi gel demişti o yüzsden bu haftasonu gidecimm 15 gün önce 2.075-gr dı bakalım bu sefer kaç kg. olmuş oğluşumm ayyyy çok ösledim kuzumuuuuuu

ne demek ebişimmm :teytey:
nan ben bi,zim doktor karıdan 2 hafta sonrası için zar zor randevu alabiliyom gııı 3 ekimde gitmem lazım anca 6 ya alabildim şimdiden arayem de 20si için de alem baariii -tatlicadiarzu-

Valla onuda bilmiyoruz daha, bu cts i dr a gidicem, ne diycek ona göre. Eşimin toplam 20 gün izni var ve izni sonunda birlikte dönecegiz, o nedenlede ne kadar gec gelirse o kadar iyi diyoruz...

hayirlisi olsun canim.. Allah gönlünüze göre verir insallah.. bebeginizi ikiniz biranda kucaklarsiniz insallah.. tek basina doguma gitmek cok zor olur senin icin.. bebisin babasini beklicektir eminim..

anaam benim bi gezmeye gittiğimde çekildiğim fotolar var başka da hiç aklıma gelmiyoo hee dur bakem ben de bi çekilemm :kedi:
en azindan her aydan bir foto olsun karniniz nasil büyümüs siz nasil degismissiniz hepsi hatira olarak kalicak...dogumdan sonra eski halimize dönünce bakar bakar ne güzel günlerdi derükk

evet doktordan doktora degisiyor..hatta ben rahatsizlaninca öylede gidiyorum.. artik doktorda diyor.. bebis gelsinde hepimiz bi nefes alalim diyekaydirigubbakcemile3
ben 5 ekstra ultrasyon icin 140€ ödedim ama özel oldugu icin krankassede alamiyorum maalesef.. ama olsun kizimin iyi oldugunu ögrenince paranin önemi yok zaten..hamileligim boyunca iki kez hastanede yattigim icin kaydim yapildi benim.. ama liste falan vermediler.. zaten ne götürceksin ki gecelik pijama bide bakim malzemelerin..cogu seyi ordan kullanabiliyorsun zaten.. bebis icinde cikcagin gün icin kiyafet koy anakucagi o kadar.. burda malum dalmacyali gibi hepsi bi tip giyiyor.. cikarken anlasiliyor cocuklarin kizmi erkekmi oldugukaydirigubbakcemile3
ben hastane icin hic bi hazirlik yapmadim.. bisey gerekirse esim annem getirir zaten..

kiz yeni dogmus bebegi anakucagina koyamazsin ki 3aydan önce doktor tavsye etmiyo anakucagini kemik yapisi tam gelismedigi icin...maxicosi aldik biz onu takicaz arabaya zaten o olmadan da eve gelemeyiz...
burda bi arkadas dogurdu gecende baska hastanede ama ondan 20 cift don istemisler emzirme sütyeni falan istemislerakannehirne ise yaricaksa zaten hastanede hersey var bebek icinde cikis takimlari yeterli oluyo..cok büyük canta yapmaya gerek yok

sşm kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutlarım Şeniz çok yogundum gıremedım bayadır bayramdada öle gezmeydı siyarettı derken anca attım kendimi kk ye sizlerı cok özledım naptı acaba kızlar dıye cok mereak ettımmmmmmmmm

en azindan her aydan bir foto olsun karniniz nasil büyümüs siz nasil degismissiniz hepsi hatira olarak kalicak...dogumdan sonra eski halimize dönünce bakar bakar ne güzel günlerdi derükk

kiz yeni dogmus bebegi anakucagina koyamazsin ki 3aydan önce doktor tavsye etmiyo anakucagini kemik yapisi tam gelismedigi icin...maxicosi aldik biz onu takicaz arabaya zaten o olmadan da eve gelemeyiz...
burda bi arkadas dogurdu gecende baska hastanede ama ondan 20 cift don istemisler emzirme sütyeni falan istemislerakannehirne ise yaricaksa zaten hastanede hersey var bebek icinde cikis takimlari yeterli oluyo..cok büyük canta yapmaya gerek yok

anakucagi dedigim zaten maxicosi.. tr de öyle diyorlaryakaydirigubbakcemile3aman ne gerek varmis..zaten kac gün kalicazki..hastanede kullan at camasirlar var burda herkes onu kullaniyordu ben hastanede yattigimda.. hem ben zaten hamileligim boyunca eski camasirlarimi kullandim..yeni biseyde almadim.. gerekirse koyarim onlardan bi kac tane yanima..emzirme sütyenide iki tane alcam yanima..gögüs pedide ister sen al yanina ister hastaneden iste..

bide elifcim.. bizim hastanede dikkatimi cekti..hani gögüsten yeterince süt gelmiyor diye cocuga hazir mama veriyorlar..humana flan.. ben verdirtmek istemiyorum..cünkü cocuk bi onun tadini aliyor bide anne sütünün.. sizin hastanedede yapiyorlarmi öyle.. güya 6 ay boyunca su bile vermeyin diyorlar ama ilk günden onlar süt takviyesi yapiyorlarCADIARZU

Back
X