2009 Kasm Anneleri

nasıl yaa ilk baştan beri çatı muayenesimiii :1shok:

hee yapiyo valla önce yatiriyo catala cati muayenesi vajinal muayene yapio sonra ultrason yapio benim doktorum....tiksinc oluyo ama sokuyo parmaklarini iceri karnimdan bastiriyo kasiklarimi yokluyo..hem iyide oluyo bir yandan mantar neyin olsa allah korusun görür yani

masallah bebisine:nazar: 3 hafta önden gidiyo demek
magnezyum dogumu geciktiriyomuymus:uhm: benim doktor günde 3 kez magnezyum önerdi bana kramplar ve kasilmalara karsi iyi gelio diye

öyle dedii doktor canım 40.haftayı geçiriyoruz magnezyum kullananlarda dedii benim bebek zaten ileri gidiyor ozamana sıkıntı olur yanii

slm canikolar...
napıyosunuz geçmişe bakamadım çok ilerlemiş yine....
benim belim iyice kötü oldu arife gününden beri böyleyim ve hiç düzelme yok :sinifsinif::sinifsinif:

slm canikolar...
benim belim iyice kötü oldu arife gününden beri böyleyim ve hiç düzelme yok :sinifsinif::sinifsinif:

öyle dedii doktor canım 40.haftayı geçiriyoruz magnezyum kullananlarda dedii benim bebek zaten ileri gidiyor ozamana sıkıntı olur yanii

yarin gittim mi soraciiimm...madem dogumu geciktiriyo niye 3 kez verdi diye....
benimki zamaniyla uyumlu gidiyo ondan mi acaba...

slm canikolar...
slmmopuyorumnanaktan
ayy bel agirisi cok fenaaa
küveti doldurup ilik suyla icinde dursan biraz ise yararmi acaba
fisfisfis

hoşgeldin canımm geçmiş olsunn ani hareketmi yaptın yoksa klasik hamile ağrısımıı

saol tatlım... yaa biraz yordum galiba kendimi perde falan astım buzluk için bişeyler yaptım bebişimin ütüleri falan ...yaparken anlamadım ama heralde bunlardan oldu yoksa ağır falan kaldırmadım... sol kalçama doğru iniyo ağrı hiç yürüyemiyorum o kadar da heveslenmiştim bayramdan sonra alışverişe gidicem diye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

destna masallah canım bebişine :nazar:
unicim hosgeldin canım gecmiş olsun

hoşbuldum kenyammm saol canım..

geçmişe bakamadım destna dr.a mı gitti ?? bakim bari ascık....

hee yapiyo valla önce yatiriyo catala cati muayenesi vajinal muayene yapio sonra ultrason yapio benim doktorum....tiksinc oluyo ama sokuyo parmaklarini iceri karnimdan bastiriyo kasiklarimi yokluyo..hem iyide oluyo bir yandan mantar neyin olsa allah korusun görür yani
anaaaammm akannehir
zemin kattayız canım
he ondan cirit atmış pislikleerrr :oklava:
slm canikolar...
öle olursun tabii dayak istiyon seen perde asmış yaaa :mymeka:
saol tatlım... yaa biraz yordum galiba kendimi perde falan astım buzluk için bişeyler yaptım bebişimin ütüleri falan ...yaparken anlamadım ama heralde bunlardan oldu yoksa ağır falan kaldırmadım... sol kalçama doğru iniyo ağrı hiç yürüyemiyorum o kadar da heveslenmiştim bayramdan sonra alışverişe gidicem diye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hoşbuldum kenyammm saol canım..

geçmişe bakamadım destna dr.a mı gitti ?? bakim bari ascık....

daha napcan nan perde asmak normal insana zor gelir bee :mymeka:

selam canım erken kapamışsınız
bizimkiler 5 te çıkacak
ben de servisi konuştum bugün pazartesi başlayacaklar

canim, bizimki tam gun egitim yapiyo. normalde 3e dogru bitiyor ama bugun 11.30 saldilar. bizde islerimizi halledip geldik.

sen naptin? goturebildin mi oglani?kaydirigubbakcemile3

gecen su akti deyiydin noldu bidaha olmadi demi

canim, dun gittim doktora. yazdim ama gormedin herhalde. bebegin suyu degilmis cok sukur. enfeksiyon varmis, akinti ondan dedi, fitil verdi. normalde uzulmem lazim ama bebisimin suyu degil ya, buna bile sukur dedim.

Back
X