Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selam.
biz okulu actik, kapadik geldik.:lepi:
evde yatip yuvarlanip duruyoruz.hihoyyyt
nasıl yaa ilk baştan beri çatı muayenesimiii :1shok:
kenyaaa geçmiş olsuuun ayy çok sinir bozucu gerçekten kaçıncı kattasınız cicim siz
şuursuzumm ben senin gidişatını heç beğenmiyom heee kaydirigubbakcemile3
ayy anammmmmdelikafadulden çok tırsarun nan ben fareden delikafadulden dikkat et bacım bir an önce çaresine bakın
masallah bebisine3 hafta önden gidiyo demek
magnezyum dogumu geciktiriyomuymus:uhm: benim doktor günde 3 kez magnezyum önerdi bana kramplar ve kasilmalara karsi iyi gelio diye
tiksinmekte tik olmakta haklisinda , sakin olmaya calis bebene bisey olmasin...
zaten sen onlari görünce kacarsin onlarda seni görünce kacar ..üstüne atlicak halleri yok...
slm canikolar...
napıyosunuz geçmişe bakamadım çok ilerlemiş yine....
benim belim iyice kötü oldu arife gününden beri böyleyim ve hiç düzelme yok :sinifsinif::sinifsinif:
öyle dedii doktor canım 40.haftayı geçiriyoruz magnezyum kullananlarda dedii benim bebek zaten ileri gidiyor ozamana sıkıntı olur yanii
öyle dedii doktor canım 40.haftayı geçiriyoruz magnezyum kullananlarda dedii benim bebek zaten ileri gidiyor ozamana sıkıntı olur yanii
slmmopuyorumnanaktanslm canikolar...
benim belim iyice kötü oldu arife gününden beri böyleyim ve hiç düzelme yok :sinifsinif::sinifsinif:
hoşgeldin canımm geçmiş olsunn ani hareketmi yaptın yoksa klasik hamile ağrısımıı
destna masallah canım bebişine
unicim hosgeldin canım gecmiş olsun
anaaaammm akannehirhee yapiyo valla önce yatiriyo catala cati muayenesi vajinal muayene yapio sonra ultrason yapio benim doktorum....tiksinc oluyo ama sokuyo parmaklarini iceri karnimdan bastiriyo kasiklarimi yokluyo..hem iyide oluyo bir yandan mantar neyin olsa allah korusun görür yani
he ondan cirit atmış pislikleerrrzemin kattayız canım
öle olursun tabii dayak istiyon seen perde asmış yaaa :mymeka:slm canikolar...
saol tatlım... yaa biraz yordum galiba kendimi perde falan astım buzluk için bişeyler yaptım bebişimin ütüleri falan ...yaparken anlamadım ama heralde bunlardan oldu yoksa ağır falan kaldırmadım... sol kalçama doğru iniyo ağrı hiç yürüyemiyorum o kadar da heveslenmiştim bayramdan sonra alışverişe gidicem diye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hoşbuldum kenyammm saol canım..
geçmişe bakamadım destna dr.a mı gitti ?? bakim bari ascık....
selam canım erken kapamışsınız
bizimkiler 5 te çıkacak
ben de servisi konuştum bugün pazartesi başlayacaklar
gecen su akti deyiydin noldu bidaha olmadi demi
destna masallah canım bebişine
unicim hosgeldin canım gecmiş olsun