2009 Kasm Anneleri

canım masaj yaptık sonra elektrikli yastık gibi bişey var ince onu falan koydum ama hiç bişey kar etmiyo...bel yastığı aldım bi tane şimdi onla oturuyorum hep mafoldumben başta önemsemedim ama 6 gün olmuş hiç bi iyileşme yok mafoldumbenmafoldumben

duz zemine falan yatsan belki iyi gelir. gecer insallah.

gecen bende esime azcik sirtimi ov dedim, adam aldi beni onune hamur yogurur gibi mincikladi. kizdim, birak istemez dedim. bide ustune agladim, azcik vicdani sizladi, napicani sasirdi. napim, adam gibi ovsaydi.-tatlicadiarzu-

gecen bende esime azcik sirtimi ov dedim, adam aldi beni onune hamur yogurur gibi mincikladi. kizdim, birak istemez dedim. bide ustune agladim, azcik vicdani sizladi, napicani sasirdi. napim, adam gibi ovsaydi.-tatlicadiarzu-

bi üstüne çıkıp çiğnemediği kalmış kıs:roflol::roflol::roflol:

anam benimki de iki ovuyo sonra bırakıyoo yaa :mymeka: ben ona öle mi yapıoommm :çok üzgünüm:

en çok ben almışım o zaman senağlama
ben hiç söylemeyeyim ...

bence hiç kafaya takmayın kiloyu valla ben bu bebişimde saldım çayıra mevlam kayıra oldum doğumdan sonra zaten yoğun bir tempoya girdiğimiz için ister istemez veriyoruz kiloları

Back
X