2009 Kasm Anneleri

öğrendik demek nasıl yatlacağını:jeyyar:
ayyy ben doğuma gittim ilk muayenem olacak dr.tutuyor beni kaçma yukarı diye ne yapıyım ilk defa böyle birşeyle karşılaşmışım tırsmıştım valla ama sonrakilerde alıştım artrık:roflol::roflol:

hee ögrendim:jeyyar:
zaten pozisyon tanidikta iste aradaki fark karsindakinin kocan olmamasi:roflol::roflol::roflol:
hee o işte benim dediğim aybike gıı
aynı ben de onun kimin olduuma inanıyorumm :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile5biz öyle oldugumuza inanalim gerisi mühim degil

31,haftada kaç kilo aldınız arkadaşlar...

32 deyim 10 aldim hicte umursamiyorum kaydirigubbakcemile2

yaaaa uyuz gibi kaşınıyorum sinir oldum yaaaa
soguk suyla yika sonrada kremle biraz hafifletir

benimde ara ara gobegim oyle fena kasiniyo ki. kasimiyorum, gidip hemen yagliyorum, catliycakmi acep ya?CADIARZU

çatlatyacağı zaman kaşınıyor diyorlar benim tüm vücudum kaşınıyor yaaa birkaç gündür badem yiyordum bebişime yarasın diye olan bana oldu :roflol::roflol::roflol:

hee ögrendim:jeyyar:
zaten pozisyon tanidikta iste aradaki fark karsindakinin kocan olmamasi:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5biz öyle oldugumuza inanalim gerisi mühim degil

32 deyim 10 aldim hicte umursamiyorum kaydirigubbakcemile2

soguk suyla yika sonrada kremle biraz hafifletir

elifim hangi bir yerimi kremliyeceğim yaaa akşam duş aldım belki iyi gelir diye yok olmadı netten baktım ebisimin dediği gibi kuruyemiş tarzı şeyler kaşıntı yapabiliyormuş

çatlatyacağı zaman kaşınıyor diyorlar benim tüm vücudum kaşınıyor yaaa birkaç gündür badem yiyordum bebişime yarasın diye olan bana oldu :roflol::roflol::roflol:

bende badem cok sik yiyorum ama ondan dolayi bi sikayetim olmadi. sen bi kac gun yeme bakalim nolucak.

ay bikaç gündür benim de göbüş kaşınmaya başladı ben de kaşımıyoomm

ben hemen bol bol yagliyorum, baya rahatlatiyo. pehlivan gibi dolasiyorum zaten.:roflol:

benimde ara ara gobegim oyle fena kasiniyo ki. kasimiyorum, gidip hemen yagliyorum, catliycakmi acep ya?CADIARZU
ben çatladım bile akannehir
elifim hangi bir yerimi kremliyeceğim yaaa akşam duş aldım belki iyi gelir diye yok olmadı netten baktım ebisimin dediği gibi kuruyemiş tarzı şeyler kaşıntı yapabiliyormuş

uyus mu oldun gı adaşım kaydirigubbakcemile3

bende badem cok sik yiyorum ama ondan dolayi bi sikayetim olmadi. sen bi kac gun yeme bakalim nolucak.

ben hemen bol bol yagliyorum, baya rahatlatiyo. pehlivan gibi dolasiyorum zaten.:roflol:

yaaa hamilelikten önce yerdim hiç dokunmazdı sanırım bu defa biraz abarttım:utangac:
mesela ben normalde mantarı yerim ama hamileyken dokunur midemi rahatsız eder

Back
X