2009 Kasm Anneleri

selam kızlar. ya benm bebişim hiç durmuo.akşam sabah,zıplıo hopluo,titretio kendini. internette 33. haftada hareketleri az olur yazıo.ya benm gibi olan var mı?

benimkiside son günlerde böbreğime doğru vuruyo sanki,canımı yakıyo..dönmeyemi çalışıyolar ne bu kadarı normal deil diorum ben..[/QUOTE]

benim bebişin sag tarafımda kaburgamla zoru var valla arada bir ole bir geriniyorki kaburgam cok acıyoooo

selam kızlar. ya benm bebişim hiç durmuo.akşam sabah,zıplıo hopluo,titretio kendini. internette 33. haftada hareketleri az olur yazıo.ya benm gibi olan var mı?

benimki tavan yaptı şuan yine..hep akşam zıplıyo böyle,hatta iyce aşağı gitti gibi kasıklarımda ya şuan..:ecrin_bebek:

ayni fikirdeyim söylerse bi anlami kalmaz zati
bu arada bizde daha simdi basliyo yarimsaattir özet gectiler :mymeka:

ayy bu adnan ne saftirik bi adam yaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bilmiyo ki bihter onu geyik etti...garip besir konusamiyo bile:roflol:
ben diyom anya sen anla konya hesabilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

izlemeyip kacırsan bi hafta obur hafta iki bolum veriyo gibi olıyo zaten :))
hee yaa geyik yaptı vallakaydirigubbakcemile3

slm şekerim
benim bebiş de aynı ben de benimki kuduruk sanıyodum.:)))

masllah benimkide cok hareketli hele sıkısmasın cokta sert hareket ediyo masallah
ayyy maşallah hakkatten de
güm güm indiriyoo
benim oğluşumda öyle .doğuma karar verdinizmi normal sezaryan benim kafam çok karışıkta
ben normal istiyorum ama bilemem daha dr la da konuşmadık doğum şeklini.
aslında her ikisinin de avantajı dezavantajı var ikisi de zor

kesinlikle normal istiyorum sezeryan ürkütüyo beni
valla biraz da dr a bağlı, dr un fikri önemli ama ben de korkuyorum sezaryenden
sezaryan mı ürkütüyor ben ikisinede aynı uzaklıktayımşu anda .peki normal doğumda epidural düşünene varmı
aslında dşünülübelir ama benm ablamın dr kesinlikle önermemişti yine dr a bağlı olan bi durum her dr aynı düşünmüyo

her yer ace kokuyo valla dezenfekte olur inş. inanın aksamdan beri bişi yemedim yaaa
midem bulanıyo aklıma geldikce ööööööööööö
yaa halılardada gezinmiştir bunlar yaaa yıkamak lazım yada silsekmi acabaaa

her yer ace kokuyo valla dezenfekte olur inş. inanın aksamdan beri bişi yemedim yaaa

aman canım çamaşır suyuna da dikkat et,iyice havalandır evi yatmadan..halılar da dezenfekte ister yıkat mutlaka,doğumdan önce önemli..

eğer imkanın varsa yıkatmaya ver yoksa kadın çağır da sildir sen silme sakın...
ben gördüğümden beri tuvalet kapısını hep kapalı tutar oldum bi yere giderken de tüm açık yerlerin üstüne ağır şeyler koyuyoruz çıkmsın die.
ama senin bişeyler yemen lazım bebişi düşün canmm
aman canım çamaşır suyuna da dikkat et,iyice havalandır evi yatmadan..halılar da dezenfekte ister yıkat mutlaka,doğumdan önce önemli..
evet havalandırma önemli.

selam kızlar nasılsınız ee herkes ben gibi işi var herhalde
bende bugün busenin kışlıklarını çıkardım dolaba yerleştirdim baktım ne eksik var ne yok liste yaptım akşama doğru çıktık beyoğluna buısenin eksikleri aldık bi ayakkabıları kaldı onları bulamadık artık başka yerden alacaz zillinin kışlık masrafı tuzlu oldu 190 tl tuttu kışlıkları aslında biraz daha beklesem daha ucuz olurdu emme ben ağırlaşırım dedim alamam dedim iyi yaptım yaaa
şimdiş sıra kocişilen benim kışlıklara geldi bizim ne eksiğimiz var onlarıda liste yaparım gider alırız
her günüm yoğun geçii kızlar doğurmadan halledebilsem başka bişey istemem vllaha

actım canım kapıları
halılarıda yıkatayım yaa simdi annem duyarsa yıkamak ister zaten elleri kötü ben en iyisi onu duyurmadan yıkatayım

selam kızlar nasılsınız ee herkes ben gibi işi var herhalde
bende bugün busenin kışlıklarını çıkardım dolaba yerleştirdim baktım ne eksik var ne yok liste yaptım akşama doğru çıktık beyoğluna buısenin eksikleri aldık bi ayakkabıları kaldı onları bulamadık artık başka yerden alacaz zillinin kışlık masrafı tuzlu oldu 190 tl tuttu kışlıkları aslında biraz daha beklesem daha ucuz olurdu emme ben ağırlaşırım dedim alamam dedim iyi yaptım yaaa
şimdiş sıra kocişilen benim kışlıklara geldi bizim ne eksiğimiz var onlarıda liste yaparım gider alırız
her günüm yoğun geçii kızlar doğurmadan halledebilsem başka bişey istemem vllaha
selam çıtır karuuu:)) oh maşallah daha gezebiliyonuz siz bende pil bitti valla yarım saat gezyorum 10 dk oturuyorum:)
güle güle giydir kızını şekerim
bu akşam herkes bi yerlerde heralde ne biliim kimseden ses çıkmıyy
actım canım kapıları
halılarıda yıkatayım yaa simdi annem duyarsa yıkamak ister zaten elleri kötü ben en iyisi onu duyurmadan yıkatayım

bence de başkasına yıkat yıkamacılar vardır evden alıp eve getiriyorlar

eğer imkanın varsa yıkatmaya ver yoksa kadın çağır da sildir sen silme sakın...
ben gördüğümden beri tuvalet kapısını hep kapalı tutar oldum bi yere giderken de tüm açık yerlerin üstüne ağır şeyler koyuyoruz çıkmsın die.
ama senin bişeyler yemen lazım bebişi düşün canmm

evet havalandırma önemli.

ayyy bundan sonra bende asla acık bırakmam ama benim kocis biraz unutkandır söyleye soyleye kapattırcaz artık
ben silemem ki egilemiyorum zaten
kendimiz yıkarsakta kuruması problem olmazmı acep
bu halı yıkamacılara vereyim arastırayımda bari

Back
X