2009 Kasm Anneleri

günaydin hepinizeea.s.a.s.a.s.
herkesta burdaymis masallah:nazar:
nasilsiz hersey yolunda demi
biz bir saat sonra doktora gitcez :dance:
ayy cok heyecan yaptiyorum bugün niyeyse sanki aylardir görmemisim gibi

hoşbulduk canım doktorla muayeneden önce baya sohbet etttik benim elllerim uyuşmaya başlamıştıtya 3 haftadır falan ödemin sinir ıucuna yaptığı baskıdan kaynaklanıyormuş 40 çıkınca geçer dedii aldığım kilo 10 aulaşmışş amcamın kızınında doktoru doğumu niye problemli geçti onu konuştuk isyetsen direk sezeryan yapim seni deddi gülüştük
bebeğe gelince oruçtan gelişemedi diye düşünürken 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu 2.900
suyu gayet iyii yüzünü göremedik çünkü çok aşağıdaa doğum ekim sonu veye ortası olabilir 15 gün sonra nstye çağırdıı işte telaşlandım haliyleee

maşşallah oğluşuna ne güzelmiş kilosu nazar değmesin inş.
hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi bir doğuma girersin.

alttan muayene istemedi mi gerçi 9.ayın sonunda mı yapılıyor benim dr ekim sonu alttan muayene yapılır demişti...

gunaydin.

hayirli cumalar.a.s.
sanada hayırlı cumalar
h.gldn canım a.s.
h.geldin

heycanlanmazmı insan bebişimizle en yakın olduğumuz an sanki orası. ultrasonda görünce oracıkta içimden alasım geliyor yavrumu
güzel haberlerle gelirsin inş.

Wannam Günaydın canım a.s. a.s. a.s.

Nasıl geçti okulunuz ilk günü bakalım?

ilk gun bir iki saat takilip geri geldik. kitaplarini verdiler, eve donerkende defterlerini hallettik ana-ogul, hafta sonuda kapliycaz hepsini. bu sene cok kitap var, zor bir sene bizi bekliyor, bunuda atlatiriz herhalde.:kedi:

ama bu sabah deli etti beni. gecen cantaciya gitmistik. fenerbahce cantasi begendi, ellerinde yoktu. siparis verdik, hafta sonuna kadar gelicek, olmadi feneriuma gidip alicaz. sabah sabah acti agzini yumdu gozunu, cantasiz napicakmis. oglum halledicez diyorum anlamiyor. goturecegide bi kitap yani. posete koy diyorum olmaz diyor, eski cantana koy diyorum olmaz diyo. sacimi basimi yoldum valla sabah sabah. tam bu sirada babamiz kalkti, eskii cantasina koyup hadi oglum bunla git dedi. banada sende uzme kendini bu halde git yat dedi. kriz bi sekilde asildi. :sinifsinif:

vallahi buyudukce fena oluyorlar.mafoldumben

Wannam Günaydın canım a.s. a.s. a.s.

Nasıl geçti okulunuz ilk günü bakalım?

yalniz haziranda okullar kapanirken benim hamile oldugumu gormemis olan velilerin tepkileri cok komikti. ne zaman yaptinizda bu kadar buyudu seklinde tepkiler verdiler.kaydirigubbakcemile3

hatta bayanlarla konusurken kac aylik oldugunu soruyorlardi. birinin esi gozlerini koca koca acmis 3,5 aylik mi diye sordu. heee, 3,5 aylik onuz dedim.kaydirigubbakcemile3

maşşallah oğluşuna ne güzelmiş kilosu nazar değmesin inş.
hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi bir doğuma girersin.

alttan muayene istemedi mi gerçi 9.ayın sonunda mı yapılıyor benim dr ekim sonu alttan muayene yapılır demişti...

amin canım inşş hepimiizn doğumu kolay geçerr 15 gün sonraya nstye çağırdı işte

ekimin 19 nada konrol verdi heralde o zaman bakıcak aşağıdan hayırlısı artıkk

dilmuhcum bende çamaşır dolap katlama işlerine gömüleyim bugünn senin doktor kontrolun ne zaman

selam herkese a.s.
hoşgeldin canım

kız uyuyunca gece perişan oluyorum.hele dün gece deli oldum ya.bide elektrikler gitmişti hiçbiyerde ışık yok zifiri karanlık.bende uyuyamam öyle offfff deli oldum vallahi.şimdi uyumayayımda gece uyuyayım diyorum
vallahi benimde uykum var emme bende uyumadım gece rahat uyuyam deyüü
belki öğleden soora azcık uyurum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay yerim ben onuuuu ruj bide babababa :nazar: dünde benim kızım vardı okuldan sonra aldım onlarıda getirdim bize Bengüşüm cicişimmm annecimmm naswıl yırtıyo kendini gel kucağına al meni diyo bittim bitim kıyamam diyorum nasıl alayım bak yamur var mamurr gel mamur diyo :roflol::roflol:

benim yiğenim büyük 4 yaşında anneside hamile olunca nasıl davranacağını biliyo ama bazen unutuveriyoo çocuk işte halamla annem şişko diyodu bayramda iki hamile diye seviyoo bazende
uyku probleminden dem vurmuşsunuz
bende bu gece 100 kere kalktım tam daldım derken saat sabahın 3ünde köpek sesleriylen bi daha uyandım deli oldum deliiiiiiiiiii
ayy sırt üstü yatmak yasak yan yatıncada bebek tepikliii o rahatsız olmasın deyii diğer yana yatıyorum bu sefer o taraftan tepik atıyor.
acaba yan yatınca onları rahatsız ediyormuyuz CADIARZU
sol yana yatmamız lazımmış canım ama sen nasıl yatarsan yat yattığın anda daha fazla hissediyosun ayakta veya iş felanyaparken fazla hissetmezsin sallandığı için uykuya geçermiş kaydirigubbakcemile3

selam kızlar hayırlı cumalarr dünkü doktor ziyaretinden sonra hala kendime gelemedim pijamalarımı yıkamayla işe başladımm yavaştan hazırlanmak gerekk

hoşbulduk canım doktorla muayeneden önce baya sohbet etttik benim elllerim uyuşmaya başlamıştıtya 3 haftadır falan ödemin sinir ıucuna yaptığı baskıdan kaynaklanıyormuş 40 çıkınca geçer dedii aldığım kilo 10 aulaşmışş amcamın kızınında doktoru doğumu niye problemli geçti onu konuştuk isyetsen direk sezeryan yapim seni deddi gülüştük
bebeğe gelince oruçtan gelişemedi diye düşünürken 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu 2.900
suyu gayet iyii yüzünü göremedik çünkü çok aşağıdaa doğum ekim sonu veye ortası olabilir 15 gün sonra nstye çağırdıı işte telaşlandım haliyleee
yavaşı kalmamış canım senin işlerin bi an önce tamamlada aceleci oğluşun geldiğinde telaş yapmayasın
vallahi o uyuşma bende de var bi iş yaparken felan uyuşuyordu şimdi normal dururken bile uyuşmaya başladı ütü yapamıyorum bişe doğrarken zorlanıyorum bi an önce geçseydi hayırlısıyla uyuşmalarımız

gunaydin.

hayirli cumalar.a.s.
hoşgeldin sanada hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canım hoşgeldin nasılsın

n.s.e hepsini tutmaya gayret ettim 2 gün kazam var sadecee ateşlenince tutamadım

maşallah canım yaa nazar değmesin herkese de söleme haaa :nazar:

ilk gun bir iki saat takilip geri geldik. kitaplarini verdiler, eve donerkende defterlerini hallettik ana-ogul, hafta sonuda kapliycaz hepsini. bu sene cok kitap var, zor bir sene bizi bekliyor, bunuda atlatiriz herhalde.:kedi:

ama bu sabah deli etti beni. gecen cantaciya gitmistik. fenerbahce cantasi begendi, ellerinde yoktu. siparis verdik, hafta sonuna kadar gelicek, olmadi feneriuma gidip alicaz. sabah sabah acti agzini yumdu gozunu, cantasiz napicakmis. oglum halledicez diyorum anlamiyor. goturecegide bi kitap yani. posete koy diyorum olmaz diyor, eski cantana koy diyorum olmaz diyo. sacimi basimi yoldum valla sabah sabah. tam bu sirada babamiz kalkti, eskii cantasina koyup hadi oglum bunla git dedi. banada sende uzme kendini bu halde git yat dedi. kriz bi sekilde asildi. :sinifsinif:

Allah kolaylık versin canım. nabıcan büyüdükçe kendilerince koca adam oluyorlar bize söz geçirtmeye çalışıyorlar. hele birde erkekse efelenmeleri yokmudur onların :)))

asebacim, kac gundur sana yazicam araya baska seyler giriyor. bu aralar biraz sikiliyorsun galiba. sikma canini tatlim, oyalanacak birseyler bul. olmadi bize takil bol bol.opuyorumnanaktan dunde iyi degilim diyordun, umarim bugun daha iyisindir.

Allah kolaylık versin canım. nabıcan büyüdükçe kendilerince koca adam oluyorlar bize söz geçirtmeye çalışıyorlar. hele birde erkekse efelenmeleri yokmudur onların :)))

hemde nasil efeleniyorlar bi gorsen. yakinda gorucen insallah, yolda geliyor hayirlisiyla.kaydirigubbakcemile3

asebam heryerden tırtıklıyor benimki ayakta yatakta amannınn çokmu yaramaz olucak ne :))))

kız<lar az önce çok acılı yedim bebeğe zararı dokunur mu acep pis boğazıma söz geçiremedim tüü banaaa

Kitapların maşallahı var canım 4, sınıfta bizim bu sene daha ince hatta..Ama ders proğramları sayesinde azalıyor yükleri yinede bizimkiler taşıyor sonra belleri kopuyor öğretmen bazen uymuyor ders proğramına velilerde kızmıştı geçen sene bütün kitapları taşı getir götür zorduu..
Bana göre başarırsınız canım benim iyi bir yıl daha bizleri bekliyor olacak buna eminim :nazar:

Çanta krizi kaydirigubbakcemile3 Neyseki hafta sonu gelecekmiş canım en azından sonrası sorun olmaz..
Dün akşam defterler alınacaklar belli oldu bizimde bugün kendi halledecek kuzucuk kaplama işini heryılseve seve yaparımda bu sene nasıl eğileceğiz nasıl olacak bilemiyorum kesin eşimden yardım taleplerim çok olacak kaydirigubbakcemile3 Hafta sonuna artık dediğin gibi hepsi yerimseniben

yalniz haziranda okullar kapanirken benim hamile oldugumu gormemis olan velilerin tepkileri cok komikti. ne zaman yaptinizda bu kadar buyudu seklinde tepkiler verdiler.kaydirigubbakcemile3

hatta bayanlarla konusurken kac aylik oldugunu soruyorlardi. birinin esi gozlerini koca koca acmis 3,5 aylik mi diye sordu. heee, 3,5 aylik onuz dedim.kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: Allahım yaa banada biri yaz tatili boş kalmamışsın dediiii ay yarabbimmm yok dedim ben okul sezonumdan doluydum Allahım nasıl seviyorlar kaçtık annem hemen okuldan çıkardı beni çocuklar biryandanda veliler biryandan yok doğum yakınlar amanda amanlar kaçtıkkk :lepi: kaydirigubbakcemile4

hoşgeldin canım

benim yiğenim büyük 4 yaşında anneside hamile olunca nasıl davranacağını biliyo ama bazen unutuveriyoo çocuk işte halamla annem şişko diyodu bayramda iki hamile diye seviyoo bazende

sol yana yatmamız lazımmış canım ama sen nasıl yatarsan yat yattığın anda daha fazla hissediyosun ayakta veya iş felanyaparken fazla hissetmezsin sallandığı için uykuya geçermiş kaydirigubbakcemile3

yavaşı kalmamış canım senin işlerin bi an önce tamamlada aceleci oğluşun geldiğinde telaş yapmayasın
vallahi o uyuşma bende de var bi iş yaparken felan uyuşuyordu şimdi normal dururken bile uyuşmaya başladı ütü yapamıyorum bişe doğrarken zorlanıyorum bi an önce geçseydi hayırlısıyla uyuşmalarımız

Valla bizim koca oğlan unutuyor bazen en çokta içlendiği anne kucağına çıkmayı özledim offf bende özledim yaa yuvarlanmayı oğluşumla az kaldıı :teytey:

asebam heryerden tırtıklıyor benimki ayakta yatakta amannınn çokmu yaramaz olucak ne :))))

kız<lar az önce çok acılı yedim bebeğe zararı dokunur mu acep pis boğazıma söz geçiremedim tüü banaaa

Bişicik olmaz canım ben taa baştan beri acı acı yiyorum cokacimcoook Ben oğluşumu yollayip gelirim servis saatimiz :lepi::1hug:

hoşgeldin canım

asebam geçicek inşşuyşmalarr dert etme canım benimkide ne solda uyutuyo ne solda sabaha kadar yatakta savaş veriyorumm elifcim hayırlı haberlerle gel inşşş öpüyomm

Çınarlı eski hastanelerden canım herşeyi güzel sigortada olunca çok fazla önemsemeye gerek yok zaten topu topu bir gün bizede karataşa önceden gidin odanızı ayarlayın dediler gideceğiz bu hafta bizde görmeye yeniden düzenlenmiş diyorlar inan nasıldır hiç bilmiyorum doğumdannnn doğuma gördüğüm bir yer :roflol: :roflol: :roflol: Hayırlısı ne ise o olsun birtanesi opuyorumnanaktan

evet nazlım normalde olsa sezeryanda olsa sadece bir gece misafir edicez dediler :Saruboceq: inşallah bi aksilik çıkmazsaa :Saruboceq:
hepimiz için hayırlısı nazlımopuyorumnanaktan

sankim otel odasıkaydirigubbakcemile3

hee kızz gezerken çok komikime gittiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel bende anneme gittiğimde yan gelip yatıyom vallahi anacığım koşturup duruyo peşimde opuyorumnanaktan

ohh ne güzelmiş o hastane vallahi bu gittiğim dr damı yoksa adanadamı doğum yapacam daha karar vermedim bi bakım yengemin doğumunda hastanenin şartları eğer çok güzelse bende orda doğum yapcam olmazsa

hee valla benimde annem peşimde dolanıyo :kedi:
hayırlısı cnm sende yavastan karar ver artık asebam bu bebişlerin işi belli değil opuyorumnanaktan

edoooşş kıymetini bil gıııı keşke bağa da kafaltı hazırlasa biri

hee ebişim valllaa eve gidince ne zor geliy ne zor geliyy :sinifsinif:

destna cnmm dün okudum bebişine maşallahhhhh :nazar::nazar:
kendini kasmadan işleri azcık hızlandır cnm opuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyyt hadi bakalım iyi haberlerle gel elifcimm :Saruboceq:
heyecan bendede var yavv 1 ay oldu biz görmeyelii :kedi:

anamm wannacım beyefendi eski çantayı istemiyo bide yenisi yok diye tantana haa :utangac:
oyy allahım bizi nasıl günler bekliyoo kaydirigubbakcemile3

olmaz bişe cnm bende çok abartılı acı yiyorum napayım acısız lokma yiyememki ben yaaa mafoldumben

asebacim, kac gundur sana yazicam araya baska seyler giriyor. bu aralar biraz sikiliyorsun galiba. sikma canini tatlim, oyalanacak birseyler bul. olmadi bize takil bol bol.opuyorumnanaktan dunde iyi degilim diyordun, umarim bugun daha iyisindir.
ayy bugünde çok iyi sayılmam ama alışmam gerekiyoo galiba evde oturmaya
zaten bugün ev işi bile yapmadım sürekli burdayım bi ara kalkıp yemek yaptım şimdide kociş gelir yemeğini yer gider ondan soora yine gelirim

neyse ben gidip cuma dualarimi yapayim. gelirim sonra yine.a.s.
Allah kabul etsin canım

yeri daraldı yaaa sığmıyoo yaramaz işte
yok gıı bende yiyom arasıra bişe olmaz

Valla bizim koca oğlan unutuyor bazen en çokta içlendiği anne kucağına çıkmayı özledim offf bende özledim yaa yuvarlanmayı oğluşumla az kaldıı :teytey:

ayy evet bende hoplayıp zıplmayı özledim
geçen gün yiğenim kalktı oynuyoo hoplayarak ayy bi canım istediki beraber oynamayı ama oynayamadım işte
asebam geçicek inşşuyşmalarr dert etme canım benimkide ne solda uyutuyo ne solda sabaha kadar yatakta savaş veriyorumm elifcim hayırlı haberlerle gel inşşş öpüyomm
inşallah canım yaaa iş yapmak istiyorum uyuşuncada çok canım sıkılıyoo mesela bi ütü bile yapamıyorum diye

neyse benim kociş geldi gidem de karnını doyuram

Back
X