2009 Kasm Anneleri

canlizim seni çok öpüyorum iyiyim sen nasılsın..................bu günlerde altımla zorum var o kadar .aklım fikrim orada valla.çok acıyoooo kız................
kıme gıdıyorsun dr ertugrul bey mı benım bır müsterımdede olmusdu ama agdadan deıldı denıze gıtmıs mayosu fazla kalmamıs ama yınede tahrıs olmus asanırım cıldımız hassaslasıyor ondan
onunda pısık gibi olmusdu
Canlizim kenyaacım a.s. a.s. a.s.

Evet canım eğitim veriliyor hatta ilk eve geçişte yakınsa gelip evdede gösteriyorlar:)

nazlıcı sanada cok slm opuyorumnanaktan

özgecim hoşgeldin cnm
ösledik yawwww
doğurcan nerdeyse haberimiz olmeycek
bari doğurana kdr aramızda olda ondan sonra zattın pek fırsat bulamayacan

nazlıcım senin aldığın aynı zamanda ana kucağı olarak evde de kullanılan cinstenmi
ben özellikle öle istiyom da.nette yorumlara baktım iyi de yorumlar yazılmış
son 6 gün kocişle akşam konuşam da siparişini verem diyom

kızlar ben kızımın adını elifnaz koymak istiyorum sizce nasıl.......(ama benim adımda elif ha hatırlatayımda.)olurmu öyle falan diyolarda isim benim kız benim kardeşim diyorum ama bide size sorayım dedim güzel değilmi......

nannn karular napıyonuz bakimmm
yaa beni saglık ocagından aradılar gelmedin diye zaten gecen ay 29 da gittim daha zamanı gelmediki
bebegin kalp atıslarını bana soruyo kaydirigubbakcemile3 bende dedim ne bileyim aletim yok ölcmeye dedim gelin olcelim dedi yaa bebek hareketlerini sorsa anlıcamda kalp atıslarını duyamıyom valla delikafadulden
ayy hiç gidesim yok valla pazartesiye bıraksammı acep

haa bu arada saglık ocaklarında emzirme egitimi veriyorlarmıs bi akrabamız soyledi 8. aydan sonra gidip ders almak lazımmıs
cunku her annenin bebegini doyuracak kadar sutu olurmus fakat yanlıs besleme sonucu bebiş gelisimi yavas olabilirmiş
bebegin agzına memeyi nasıl veriip bebegi nasıl tutacagımıza kadar ders vermek durumundaymıslar gidip ogrenelim bari bosuna mama vermeyelim bebişlere
he arıyorlar sağlık ocağından ben en son gittiğimde hemşire beni ekim 14te çağırdı emzirme eğitimi vercez dedi ama önce de gelebilirsin kalp atışlarına bakarız belki bebeğini özlersin dedi:) çok şeker bi hemşirem var valla .çok şanslıyım

canım keske yaptırmasaydın agda ciltlerimiz daha hassas su donemde
kasılmaları tetiklediği için onermiyor doktorlarda
dogumdan sonra yaptırırsın artık agdanı
buyuk ihtimalle tahris olmustur ama sen genede sor doktoruna
evet ben de öyle duymuştum ben jilet uruyorum emme zor olmaya başladı o da
hosdulduk bacımmmmmmmmmmm sen nasılsın
bende nezle oldum ya valla gözlerım akıyo nan delı olcamm offffffffff delikafadulden
yaman begendın mı gıı ben önce demısdım kocişe güzel deyıp gecmısdı bende üstunde duememısdım yiğit dıyorduk sımdı yaman ı begendı beyefendı askım nolur yaman olsun dıye olsun beee senı mı kırcam dedım senınde dedıgın gıbı ımalat katkısı var kıyamadım hihoyyyt sositososito
he gözüne çay pansumanı yap varsa poşet çayla daha iyi olur yoksa da çaya pamuk batır gözüne sür iyi geliy benim de hep gözlerim sulanır da ordan biliyim ne gıcık hastalıktır oooo
iyiyim ben klasik şikayetler işte kendimi dinlememeye çalışıyorum

nazlıcım neden bilmem üzerime alındım.benim kasım 20 görünüyor ya kısmetse........ama ben çok düzensiz giriyorum şimdi sizi sinir ederim valla ben..........
en son kimse ona verelim bence benmm de 17 kasım görünüyor ama erkenci olcak bence bu velet
Canlizim kenyaacım a.s. a.s. a.s.

Evet canım eğitim veriliyor hatta ilk eve geçişte yakınsa gelip evdede gösteriyorlar:)
aaa bak ben de bunu bilmiyodum kız çok yakın sağlık ocağı bize:)))

özgecim hoşgeldin cnm
ösledik yawwww

nazlıcım senin aldığın aynı zamanda ana kucağı olarak evde de kullanılan cinstenmi

hoşbuldum cnmcım daha doğurmuom meraketme nst de öle bi sancı neyim cıkmadı cok sükür haberiniz olur dogurursam meraketme kısssss arada bakıom ama bu ara bi hayli yogunum arkadaslar gelen giden benim gezmelerim fırsat buldukca gelrim tatlımmm umarım sende de hersey yolundadıropuyorumnanaktan

karazytincim bende o oto koltuğunu çok beğenmiştim ama satıcı bey benii baby maxa yöneltti onu 75e aldım hem ebatı daha bğyük hemde kumaşı daha güzel diyee ama ben onuda çok beğenmiştim beğendiysen al güle güle kullan canım

özgecim hoşgeldin cnm
ösledik yawwww

Evet canım aynı zamanda anakucağı hepsi takılıp ayrı ayrı çıkıyor..Puseti ayrı ilk doğduğunda yatarak kullanılıyor üstelik evde anakucağı gibide..Sonrasında aparat değişiyor normal koltuğun aylık kısımları geliyor ..Otokoltuğu evdede dışarıdada kullanılmaya çok uygun ..Bu dediklerimi ayrı ayrıda alabiliyoruz canım arabasız ..Komple setti arabada uzun süreli kullanacağım için bunu tercih ettim diğerleride takım halinde aradan çıktı bizde..Hem otokoltuk hem arabasına takılıyor hemde evde kullanılıyor birtanesi opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız?

kartanesi geçen gün sordum nedenine gelince sürekli girip yazamıyorum eskisi gibi haliylede sık yazımı görmüyor olabilirsiniz ama arada girip mümkün oldugunca sohbete katılmaya iletişim kurmaya çalıştım ama sanırım bunu beceremedim çogu zaman (bir kaç kişi dışında )slm bile almayan vermeyen o kadar çok kişi oldukii..bu duygu bana acaba yazdıklarım görünmüyormu yada kaale almıyorlar gibi hissettirdi ve bu yüzden en sonunda dayanamayıp yazdım...her seferinde geçtim gittim ama artık bende kaldıramadım..belki komik gelebilir ama ben hamile kalamayacagımı düşünürken kaldıki böyle bir sayfada benimle aynı aylarda dogum yapacak bayanlarla tanışmak fikri o kadar uzak geliyordu ki buna hiç bir zaman sahip olamayacagımı düşünüyordum rabbim şükür bir bebk nasip etti bana ama sanırım burada uzun süreli bir arkadaşlık kurmayı nasip etmedi sanırım....

sizleri tanıdıgım için mutluyum...ne olursa olsun..hayırlısı ile dogum yapmanızı hayırlısı ile sorunsuz büyütmenizi nasip etsin rabbim...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

lütfen bana kızmayın..yazıyı okuyup es geçebilirsiniz kafanızı meşgul etmenize gerek yok..ama ben paylaşmak istedim ..küs olarak dgl sadece güzel dileklerle ayrılmak istedim..kendinize iyi bakın..hoşçakalın..:a015:

Mavi Deniz'im inan bana çoğu zaman aynı duyguları bende yasıyorum, bir soru sorup yada birsey söyleyip sonra sayfalarca cevabını bekleyipte alamadığım cok oluyor. Ama artık iplemiyorum hatta belki içlerinizden bazılarınız hatırlar birkaç ay önce özellikle "1" kişiye o kadar çok kırılmıstım ki haftalarca hiç gelmemiş sonra dayanamayıp yine gelmiştim. Dediklerinde haklı olduğuna eminim ama benim anladığım "burası böyle". Bende çoğu zaman uyup sağlayamadığımı düşünüyorum ama yapacak birsey yok demekki diyorum kişisel olarak kendime; sanal ortamda pek ilgi çekici bir tip degilmişim.

O yüzden umarım sende geri dönersin, burası böylede eglenceli, baskalarının yazılarını okumakta insana zaman gecirtiyor bence:teytey:

canlizcim şu liste işine sen baksan yahu bak daha 30 haftada görünüyorsun valla.tabi bi süpriz olmazsa ....ne dersin...............

ya benim niye bunlardan haberim yok ya cilt hassasiyetinden falan allah allah.amma geri kalmışım ya..tamam o zaman kesin öyle oldu çünki kupkuru sanki kabuk bağlamış gibi oluyo krem sürmezsem.demekki tahriş oldu .............oofff yaaaaaa..........çok acıyooo valla..............işin kötü tarafı artık göbeğimden göremiyorumda ne durumda olduğunu............çok komik oluyo beeeeeeeeeeeee..........

boncukcum en güzeli bebe yağı sür o iyi nemlendirir

nazlıcım ya sen listeye yeni sütunlar eklesen daha iyi olmazmı
bütün bilgiler bir arada olu hem
doğum tarihi doğum şekli ve kilosu da gerkli olursa bunları eklesek yeterli gibime geliyor
gerekirse güncel notu iptal ederik
sen doğurana kdr bakarsın doğurduktan sonra da biri devralır kasım sonu doğuracaklardan
ben becerebilsem yaparım ama bozarım deyü karışmıyom bu konularda biraz becereksizim

hoşbuldum cnmcım daha doğurmuom meraketme nst de öle bi sancı neyim cıkmadı cok sükür haberiniz olur dogurursam meraketme kısssss arada bakıom ama bu ara bi hayli yogunum arkadaslar gelen giden benim gezmelerim fırsat buldukca gelrim tatlımmm umarım sende de hersey yolundadıropuyorumnanaktan

hoşgeldin kıss nerelerdesinn sennopuyorumnanaktan senin paşa ne alemdee kilosuu sıhatii beniimki tosun olucak heral dün doktordaydım 37 haftaya uyumlu çıktı 2.900 olmuşş başı çok aşağıda 15 güns onra nstye giricem bende

kızlar ben kızımın adını elifnaz koymak istiyorum sizce nasıl.......(ama benim adımda elif ha hatırlatayımda.)olurmu öyle falan diyolarda isim benim kız benim kardeşim diyorum ama bide size sorayım dedim güzel değilmi......
bence çok şeker ben de oğlumun adını tarık koycam kocamın adı da t ilen başlıyo da:)))
ben kacar kızlar gidiyim su perdeye bakayım biii kendinizeee iii bakın
hadi güle güleee

dilmuh bacım merak etme ben de yiyemiyorum bazen ne edelim faydalı bişeyler yemek yeter demek midemiz almıyoo

Bayılıyorum Elif Naz ismine inan kızımın adı rüyayla gelmeseydi düşünürdüm boncuğum bu ismi hayırlısı canım a.s.
ben kacar kızlar gidiyim su perdeye bakayım biii kendinizeee iii bakın
Hoşçakal nehircim a.s. a.s.
he arıyorlar sağlık ocağından ben en son gittiğimde hemşire beni ekim 14te çağırdı emzirme eğitimi vercez dedi ama önce de gelebilirsin kalp atışlarına bakarız belki bebeğini özlersin dedi:) çok şeker bi hemşirem var valla .çok şanslıyım

evet ben de öyle duymuştum ben jilet uruyorum emme zor olmaya başladı o da

he gözüne çay pansumanı yap varsa poşet çayla daha iyi olur yoksa da çaya pamuk batır gözüne sür iyi geliy benim de hep gözlerim sulanır da ordan biliyim ne gıcık hastalıktır oooo
iyiyim ben klasik şikayetler işte kendimi dinlememeye çalışıyorum

en son kimse ona verelim bence benmm de 17 kasım görünüyor ama erkenci olcak bence bu velet

aaa bak ben de bunu bilmiyodum kız çok yakın sağlık ocağı bize:)))

Bizimde yakınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ama biz gidene kadar prosfesyo nelce anne bebek kendi kendilerine öğreniyorlar bu işi kaydirigubbakcemile5 :ecrin_bebek::1hug:

sagolun kızlar desteginiz için...nehiriver çoktandır sana denk gelsem soracam her seferinde bakınıyordum malum bende sık girmedigimden denk gelemiyorduk..sen iskenderunda yaşıyorsun degilmi:?nerede hangi doktora g,idiyorsun doktorundan memnunmusun vitamin falan vermişmiydi sana?

kız mart 09 cuğum.o ben değilim dimi.çünki ben acık sorumsuzumdur da.bazen net kesiliyo falan bi çıkıyom belki 10 gün yokum.valla ben sana bişey demedim ha .................

Back
X