2009 Kasm Anneleri

he ya bende genelde hep akşama bırakıyom yemek işini tutuşuyom sonra.bugün bi çorba varya yapam dedim

anaaam ben de koca popomu kaldırıp yapsam mı acep?

oyyy zor da geliy kalkması

ben salondaki kanepeyi açtım yatak gibim oldu orda oturuyorum ayaklarımı uzatıp üstümde de battaniye var arkamda kırlentler yanımda şişeylen suyum duruyo not almak için kağıtlarım okumak için kitabım... bi de tatlı bişey var

zor kalkıyom yerimden tabii böyle olunca:)))

kız pek mi keyfiyim emme ben aslan burcuyum yahuu düşkünümdür k.. büyütmeye:)))

tubişim yandık sen cnm bakma bence
ben öle fazla seçenek istemediydim işin içinden çıkamam deyü
en çok beğendikleri 2 isim yeterli olurdu bence
ben de en azında kafamda seçenek de vardı
sen de o da yok oturup ağla bence kaydirigubbakcemile3
kocişin önerisi de mi yok sana
madem onu beğenmez bunu beğenmez oda bir kaç isim bulsun sana
zeytinim bizde isimde yok
ilk önce zeynep olsun dediydik sonra vazgeçtik
benim herifte nazlı olsun dedi (gelmek için çok naz yaptığı içinkaydirigubbakcemile3)
bide geçen akşam inci olsun mu dedi kafamçokkarıştı
sağda durması normal yani demii
o zaman benimki doğuma zor iner ordan baksana
yuva yapmış kendine orda
kızım benim sağ kolum oldu şimdidenkaydirigubbakcemile3

benim kızda hep sağda duruyooo :emir_bebek:

he naz yap bence bi daha ne zamn naz yapıcaz ayolll

he benim de hep sağda bazen sapı ve solu şişiriyo ortası çukur kalıyo çok komik görünüyo yav ama vurma kız kafası mı poposu mu neyse ben abzen ayağını elini hissediyorum karnıma elimi koyunca ay çok heyecanlanıyorum o zaman benim de acıtmaya başladı canımı ama kocam yanımdayken bi tek ayyy diyorum o yoksa çıtım çıkmıy vallaaaa:)))

he bi git bak baya isim vardı kızzz

inş cnm hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da başka derdim yokk
ay ewet benim de önüme gelen karnımı okşuyo hiç de sevmem he bi gün birine fena patlıcam yakınım veya deil ne elliyon karnımı yaaa

Evett b,rde tanımadıklarımız alışverişte vsvs cidden tuhaf oluyor insan yaa tamam içinde bebek var ama ellediğin göbek benim göbek hele birde gerginse canım yanıyor kafamçokkarıştı

kıslar ben bi duşa girem sonra da şöle dolaşam dışarlarda
hareket olsun deyüüüü
gelürüm yine
hadi size iyi sohbetler
hepinizi öpüyomm
Hoşçakal canım a.s. a.s.
Ama niye öyle diyosunuz valla benim kociş kızı olduğunu öğrendiğinden beri yorum yapan herkese

Kızdır nazdır
Bin altın azdır

diyip duruyo. Valla bencede öyle kız dediğiniz azıcık nazlı, azıcık işveli, cilveli olur.

Benim kızım mahvedecek oğullarınızılülülülülülü

Süperrrrrrrrrrrr :lepi: :lepi:

bici bici mi yapiyorlar? oda iyiymis.:roflol::roflol:

cumartesi acil carsi dolanayim o zaman. olmadi alabilirim bunu, fiyati gercekten cok iyi.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Valla kızlar ben kocişe çok gülüyom, en yakın arkadasımın 1 yasında bir oğlu var, habire bize "oğlumu sırf kızınız için cevizlerle, pekmezlerle yetiştiriyorum diye dalga geciyo.
Eşimde onunla her konusmasında "çoook calısmanız lazım çoooook, biz tek taş, 5 taş, su yolu, pırlanta set, nişan, düğün, kına hepsini isteriz" diyo...

Ama ben evlenirken ben istedikçe bana "bunlar ne gereksiz seyler" diye laf edip duruyodu. Şimdi soruyorum, hayatta vermem kızımı bunlardan aşağısına deyyo....:)

heee, benim adam beni 10gr altina almisti. bakalim kizina neler istiycek?kaydirigubbakcemile3

ben salondaki kanepeyi açtım yatak gibim oldu orda oturuyorum ayaklarımı uzatıp üstümde de battaniye var arkamda kırlentler yanımda şişeylen suyum duruyo not almak için kağıtlarım okumak için kitabım... bi de tatlı bişey var

maşallah kız maşallah
bu ne rahatlık kaydirigubbakcemile3 bende senin yerinde olsam heçç yerimden kalkmazdım walla zemuszemus

Banada azıcık mola kendimi rekorumu kırdım yine yazarken mini bir yürüyüş yapayım azıcık işlerime bakayım net açık ara ara sayfamı yenilerim ..Kolay gelsin hepinize çok öperim a.s. a.s. a.s.

aman kirin iki yumurta yiyin, ne telas ediyonuz.zemuszemus

dimi ama

kız sen zorr kalkarsın tabş ordan.ohhhhhhh hatuna bak akannehir

Valla kızlar ben kocişe çok gülüyom, en yakın arkadasımın 1 yasında bir oğlu var, habire bize "oğlumu sırf kızınız için cevizlerle, pekmezlerle yetiştiriyorum diye dalga geciyo.
Eşimde onunla her konusmasında "çoook calısmanız lazım çoooook, biz tek taş, 5 taş, su yolu, pırlanta set, nişan, düğün, kına hepsini isteriz" diyo...

Ama ben evlenirken ben istedikçe bana "bunlar ne gereksiz seyler" diye laf edip duruyodu. Şimdi soruyorum, hayatta vermem kızımı bunlardan aşağısına deyyo....:)
babaların kızları çok değerli olur bak kendi babandan pay biç benimki istemeye gelenlerin her birine bi kulp bulduydu hatta bi tanesine yakışıklı deil bu cık olmaz dediydi de şok olduydum:))) kocişime de hayır dicek die ödüm koptuydu bütün gün sakinleştiricilerle durduydum istemeye geldiklerinde... bi de ağladıydı verirken çok...

aman kirin iki yumurta yiyin, ne telas ediyonuz.zemuszemus
he öyle ama gene de tüm gün evde otur akşama yemek yok ayıp geliy yav banaa
zeytinim bizde isimde yok
ilk önce zeynep olsun dediydik sonra vazgeçtik
benim herifte nazlı olsun dedi (gelmek için çok naz yaptığı içinkaydirigubbakcemile3)
bide geçen akşam inci olsun mu dedi kafamçokkarıştı

benim kızda hep sağda duruyooo :emir_bebek:
he bebeler dolaşıy içimizde sanki çok genişmiş gibi:))
ama nazlı güzel isim beee
Evett b,rde tanımadıklarımız alışverişte vsvs cidden tuhaf oluyor insan yaa tamam içinde bebek var ama ellediğin göbek benim göbek hele birde gerginse canım yanıyor kafamçokkarıştı
Hoşçakal canım a.s. a.s.
Süperrrrrrrrrrrr :lepi: :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla bi gün birine patlıcam ama kime denk gelir bilemem gayrı ne istiyonuz bebemden yaaa bebem doğunca da herkes böyle saldırcak mı valla kıyameti koparırım....
heee, benim adam beni 10gr altina almisti. bakalim kizina neler istiycek?kaydirigubbakcemile3

aaa kızlar kolay verilir miiii

tubişim zeynepten ben zor vazgeçirdim kocişime
herkes koyiy diye
ama ben inciyide çok beğendiydim
kociş beğenmedi
incide çok kibar isim bence
pınar ismini de düşenebilirsin

maşallah kız maşallah
bu ne rahatlık kaydirigubbakcemile3 bende senin yerinde olsam heçç yerimden kalkmazdım walla zemuszemus
he zor oluy kalkması yaaaa ama normal oturunca da yoruluyorum yahuuu
ayy çok mu keyfiyim neyim benm oğlan da bna çekmiş kocam da böyle bizim bu koltuk hep açık duruy işten gelince yemekten sonra uzanıyo ben de oturuyorum bi köşesinde böyle ohhh :))) bazen de sarmaşıp yatıyoruz beraber tv izliyoz ama çay koyma sırası yapıyoz ikimiz de doldurmak istemiyoz pek rahat ayoll
Banada azıcık mola kendimi rekorumu kırdım yine yazarken mini bir yürüyüş yapayım azıcık işlerime bakayım net açık ara ara sayfamı yenilerim ..Kolay gelsin hepinize çok öperim a.s. a.s. a.s.
hadi güle güleeee biz de öpüyoz seni de göbeğini de:)))
dimi ama

kız sen zorr kalkarsın tabş ordan.ohhhhhhh hatuna bak akannehir
he kıskanmayın yav siz de yapın bööle

Hepsiburada.com : CHICCO DO RE MI ANA KUCAGI SARI | Anne & Bebek & Çocuk
wannacım ya gider ayak bide bunu buldum
buda hoş
nazlınınkine benziy bunda da müzik oyun var bir bak istersen
bir de titreşim özelliği de varmış
ama renk kısıtlı

buda guzel ama sadece evde kullanim icin olur bu tatlim. bana disarida ve arabada kullanacagim bisi lazim. buna benzer (tabi bu kadar suslu ve teferruatli degil) oglumdan kalma var, evin icinde kullanmak icin.

cumartesi azcik fiyat arastirmasi yapalim bence. sen eminonunden falan bulabilirsin belki ama sitedekide kafama yatti. yalniz bunlar ikinci el degil di mi?

Back
X