2009 Kasm Anneleri

laf etmeleri gereksiz bu senin yasal hakkın. sinir oluyom böyle idarecilere. ben pdr ciyim 9-3 çalışıyom 1,5 saat süt izni dersek 9-1,5 çalışacam döndüğümde. rahatım yani. bende ücretsiz izin kullanamam araba kradimiz var ve birimizin maaşı oraya gidiyo:1no2:
umarım sorun yaşamazsın süt izninde

cnm ben branşçıyım, ewet yasal hakkımız ama illa ki laf ediliyor işte
nerdeyse sınıfta doğurtacaklar insanı...
benim mesaim sabah 8de başlıyor akşam 5 gibi bitiyor bizim okulda öğrenci sayısı çok
üstelik boş gün filan da olmuyor
doğum kasımda seneye bikaç ay için eğer emerse bebeğim kavga etmeye hazırım ne yapayım ya da en azından ders saatlerimi erken bitirsinler dimi ama
senin işi bırakmaman daha mantıklı ama benm durumumda da başka çare yok aslında

neyse herkes için hayırlsı olsunnn

bu arada günaydın hatunlar
ben bilg açtım bi süpürdüm evi çamaşır astım az dinlenem toz alcam posta posta yapıyoz en uyudurk işleri bile. temizlikçi gelcek ama ev çok pis az üstünden süpürem dedim kociş de dalga geçiyo:)))
siz napıyonuz bakem

Ben dr uma gittim zilli kızım tam 2550 olmus:nazar:
nst ye bağlandım hersey süper dedi dr um, henüz hiçbir açılmamda yokmus.
Bir daha 2 hafta sonra gel, bu iki hafta içindede doğurmazsın dedi:nazar:

Çooook mutluyum darısı sizlerin başına inşallah:nazar::nazar:

göbişlerinizin fotoları hangi linkte kızlar.bakalım aramızda 2 ay var. biz 2 ay sonra nasıl olucaz. bakmak istiorummmm.

ya gecen akşam kayınvalideye gittik oturmaya...
Yarabbımm yaa sinir oldum...bebeğin 4 boyutlu ultrason resimlerini seviyo.çok sevcem senı kucağımdan indirmıcem,sıkıp durcam heryerini diyo...bide hep böbişim diyıp duruyoo
bende anne böbiş deme ne o börülce der gibi dedim...ayrıcam bebek doğduğunda oyuncak ayı gibi kücücük yavruyu kucaktan kucağa oynatmam dedimm...mıncık mıncık yapmayın dedim...
ne olursa olsun ben sevcem mıncıklıcam diyoya.anne seversiniz tabu dedım ama biraz büyüsün dedim...bana ne dedi ayı enceğini kıskanırmış senınde o misal olcak dedi...
uff bıyanım sus sabret diyo...bı yanımda bellı sınır olsun diyo...
tamam ilk torunları çok heyecanlılar ama bebeğim süreklı onun kucağında maskaraya dönüp bende yavrumun yüzünü göremezsem ne olur bılmem artıkkk...
uff inanın stress yapmaya başladım şimdiden....
oy oy oy benm bebek için de benzer planlar yapılıyor üstelik kvaldm değil ama amcası arkadaşlarım halası filan hep ısırcak mıncıklıcak nsıl katlanırım bilemiyorum daha şimdiden göbeğimi okşayıp duruyorlar ya göbek benm ne okşuyonuz hiç de sevmem öyle laubalilikleri diyemiyorum Allah hepimize sabır versin cümbüş kopacak yakında
aa bunu da hiç duymamıştım :lepi: ben de diyorum annem bacak bacak üstüne atınca niye kızıyo indir bacağını falan diyip duruyo naniknanik
ayyy maşşalllaaahhhhhh :nazar::nazar::nazar:
allahım yaa bu kasım kuzuları özellikle de erkekler ne kadar tombişler böyle :lepi:
oohh maşallahh kaydirigubbakcemile2 ben hala gecelik arıyorum...bi tane almıştım yazın kısa kollu boyu falan da kısa biraz...daha derli toplu bişey almam lazım...
evt artık ciddi cidd dinlenmemiz gerekiyo...bi kitap okumuştum ingiliz kraliyet ailesiyle ilgili..kraliçe hamileyken son ay odasının camlarına tahta çakıp içeri güneş girmesini engelliyolar yerlere gül yaprakları falan koyuyolar ve bir ay hiç kalkmadan yatırıyolar...
bizde bi hazırlık telaşıdır gidiyo 3. aydakinden daha fazla hareket etmeye uğraşıyorum :roflol::roflol::roflol:
yaa herkesin bi doğum hikayesi var dinlemekten içim şişti :olmaz: bi de kim ne şekilde doğurduysa onu övüyo diğeriyle ilgili korkunç bi hikaye anlatıyo hiç düşünmüyolar laf nereye gidiyo diye :oklava::oklava::oklava:
bacak bacak üstüne atmama annem normalde de çok kızar selülit ve varisleri azdırıyormuş hamileyken daha dikakt etmek lazım ama bende de bir alışkanlık ki sorma:))) uyurken bile bi uyanıyorum bacak bacak üstüne atmışım :roflol: ama haklılar valla
he benm de gecelik kısa kollu tam da dizde olmaz o hem de önü kapalı düğmeli olsa idi neyse dicem ama olmaz çok açık olmaması lazım donarım zati ben:))) arıyorum halaaa
he ben de ilk gittiğimde sağlık ocağına hemşire demişti ki, erkek bebekler bir iki hafta önde gider ve az toplu olurlar bilemiyorum ne kaa gerçeklik payı var?
he az önce evi süpürdüm üstten bile olsa iş iştir:)) kız biz kim kraliçeler kim???
herkes anlatıyo doğru arkdş da bana diyo ki korkutmak gibi olmasın ama 2 gün sancı çektim :roflol: yok dedim ben korkmuyorum hiç doğumdan öyle bakakaldı yüzüme bön bön en iysi böyle deyip bozcaksın bi de çaktırmadan dinlemiycen başka yolu yok bunun delikafadulden
aman sen gene söylemişsin bişeyler ...ben bunları söylesem bizimki büütün dünyayı dar eder hepimize !!!! bırak bişey söylemeyi şimdi bakışlarımdan ne anlamlar çıkarıcak kimbilir !!! dün gece eşim diyo ki hastaneye giderken kimseye haber vermeyelim gidelim bebeği alıp getirelim eve ondan sonra söyleyelim bunlara... hesap et neleri düşünüyoruz...neler yapıcaklar tahmin bile edemezsiniz !!!!
kucağına alması sevmesi vs onlardan geçtim benimki herşeyin en iyisini bilir ondan başkası herşeyi yanlış yapar...ben takıntılı ve pimpirikli biri (ki hiç de öyle diilim!) olarak çocuğu çok sakınarak büyütücem psikolojisini bozucam o da çok rahat ve çocuk psikolojisini çözmüş ( ?????!!!!!) süper babaanne olarak benim yaptıklarımı nötrlemeye çalışıcak...çocuk onun evinde onun yanında daha rahat edicek onu benden çok sevicek vs vs vs....düşünce şeklimiz temelde bu işte canımmm hesap et beni neler bekliyo !!!!
canm sıkmayın böyle kendinizi bebeğe de geçiyo stresiniz... bence de yanımızda birileri olmasa daha iyi sade kociş olsa yeter valaaa herkes bi şey söyler çok biliyorlarmış gibi karışır sonra o halde uğraş dur milletle... sen ne bilcen ayol o kaç çocuk büyütmüş bakmış bak sapasağlam:)))) hep böyle diyo büyükler... benm annem de diyo ki bu yıl ben bakıcam bebeğine anne diyorum ben izindeyim siz de gelir gidersiniz kışı bizde geçirirsiniz baharda eve gidersiniz yok diyo sen bakamassın hey allam nası anne olcam ben nası doğurcam o halde madem bakamıycam ama büyütmüyorum bu lafları biliyorum ki ben onun gözünde hala miniciğim 30 yaşında olsam da:)) kıyamıyo bana ama ben de kendim bakayım eziyetini de cefasını da ben çekeyim sefasını da ben süreyim istiyorum anneme de çok düşkünüm 70 yaşında kadın yorulmasın istiyorum
oofff niye kimse bişey yazmıyo :((

şu habere bakın :) Hamileyken hamile kaldı

madem konuşmuyosunuz ben kaçıyorummm :gitme:

he ben gördüydüm o haberi ama bence dr ilk ulrtasonda belki göremedi ya mantıksız geliy bana sonradan fark ettiler bence kadın zaten ikize hamileydi birinin gelişimi geç oluyo heralde dedim
kız ev süpürdüm ayolll

oy oy oyyyy nazar değmesin kızınaaaa:))))
ne güzel gördün geldin dimii neşen yerindeeee:)))

ne güzel haberler bunlar yaaa yaşasın... garanti de aldın he iki hafta sonra bi daha gidicen

oy oy oyyyy nazar değmesin kızınaaaa:))))
ne güzel gördün geldin dimii neşen yerindeeee:)))

ne güzel haberler bunlar yaaa yaşasın... garanti de aldın he iki hafta sonra bi daha gidicen

Yok anacım gördüm dersem yalan olur, dr bile göremedi hatta kızımın bütün ölçümleri bile yapılamadı çünkü maaşallah o kadar cok hoplayıp zıplıyodu ki dr um bile sasırdı, ugrastı ugrastı, kızımın hiçbiryerini dogru düzgün yakalayamadı, en sonunda bu kadar çok oynuyorsa zaten sağlıklıdır deyipte bıraktı. Ve maalesef ilk defa kuzumu görememiş oldum 1 tane bile resmini alamadık.
Bide saka gibi sonra nst ye bağlandım 20 dk oradada kızım 1 tek tane bile tepik atmadı:)

Dr um diyoki, "eeeee sen çocuguna her dediğini yaptırabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun, çocuk bu ne isterse öyle yapar" a.s

ayy canımm hadi gözün aydınnn :teytey:delikafadulden annelik bu heralde bebişlerle ilgili duyduğumuz en ufak şey bütün sıkıntıları alıp götürüyo opuyorumnanaktan

kıs şekercik temizlikçi gelicekse ne diye yoruyosun kendini allah aşkına bak sonra benim gibi olursun bi haftadır yüürüyemiyorum belimin ağrısından... hele gece neler çekiyorum zaten göbişler büyüdü sağa sola dönmek zor oluyodu üstüne bi de bel ağrısı eklendi...yatıyo muyum işkence mi çekiyorum belli diil...yapma bişey canım yorma kendini :olmaz:

Yok anacım gördüm dersem yalan olur, dr bile göremedi hatta kızımın bütün ölçümleri bile yapılamadı çünkü maaşallah o kadar cok hoplayıp zıplıyodu ki dr um bile sasırdı, ugrastı ugrastı, kızımın hiçbiryerini dogru düzgün yakalayamadı, en sonunda bu kadar çok oynuyorsa zaten sağlıklıdır deyipte bıraktı. Ve maalesef ilk defa kuzumu görememiş oldum 1 tane bile resmini alamadık.
Bide saka gibi sonra nst ye bağlandım 20 dk oradada kızım 1 tek tane bile tepik atmadı:)

Dr um diyoki, "eeeee sen çocuguna her dediğini yaptırabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun, çocuk bu ne isterse öyle yapar" a.s

:roflol: haydaaaaa....
ben de geçen sefer göremediydim noluyo bu veletlere şimdiden valla parmaklarında oynatçaklar bizi...

günaydın canımmm Şeniz

ayy evet yaa ben eşyaların başından ayrılamıyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bendee ya hepsı cok guzelll bakıp bakıp duruyom bende sırnaşık şey
:roflol: haydaaaaa....
ben de geçen sefer göremediydim noluyo bu veletlere şimdiden valla parmaklarında oynatçaklar bizi...

delikafadulden bızde onları oynatırık bacım nolcukkk lülülülülülü

ayy canımm hadi gözün aydınnn :teytey:delikafadulden annelik bu heralde bebişlerle ilgili duyduğumuz en ufak şey bütün sıkıntıları alıp götürüyo opuyorumnanaktan

kıs şekercik temizlikçi gelicekse ne diye yoruyosun kendini allah aşkına bak sonra benim gibi olursun bi haftadır yüürüyemiyorum belimin ağrısından... hele gece neler çekiyorum zaten göbişler büyüdü sağa sola dönmek zor oluyodu üstüne bi de bel ağrısı eklendi...yatıyo muyum işkence mi çekiyorum belli diil...yapma bişey canım yorma kendini :olmaz:

kız çok pisti ev o kaa da pis eve temizlikçi çağırmaya utanırım ben:))

dur toz da alayım içime azcık sincek zaten şu anda da temiz deil bence

he ya uyumak işkence gibi oluyo artık
hele tekmelerse bazen sabah dek uyutmuyo velet

slm kızlar mart gözün aydın bebişin maaşallahı var..bende dün doktora gittim kuzum 2124 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi bebkte ve suyunda bir sıkıntı yok bizim derdimizde suyunun az kalması bende ara ara azda olsa sıvı gelmeye devam ediyor maalesef yine söyledim tedirgin doktorumda bol su yani 4 litre su içecekmişim günde..p.tesi hastaneye gidip kan idrar kültür falan bakılacak her hafta kontrol kalmıştı birde hastanede tahlillerde rutine baglandı gibi geliyor bana ay ne sinir oluyor hastaneye gitmeye neyse ne yapalım katlanıcaz artık çogunu atlattık azı kaldı..beroş hala dönmemiş ayagı burada degilmi diye kasıgıma dogru gösterdim evet dedi kafasıda hala yukarıda dedi..durum böyle ..

kızlar birşey soracam aranızda emzirme atleti alan oldumu?bende emzirme sutyeni almıştım 1 tane ama dogum yapan arkadaşım emzirme atletinden al dedi kışın dogacagı için bebeklerimiz emzirirken belimizde açılmasın diye atlet tarzı birşey daha iyi olurmuş sutyenin hemen altından atlet olarak devam ediyormuş görmedim ben emzirme atleti yazıyordu ama nasıl birşey diye açıp merak edip bakmadım şimdide onun derdine düştüm zaten tek sutyenim var bir tanedaha almam gerek..siz ne yaptınız?

unıcım tam slm verıyom bırseyler yazıyorum müsterı gelıyo ondan ec yazıyoruum ben arkadaslar sakın alınıp kırılrmayım pc hep acık oluyor ama ben pc basında olmuyorum cogu zaman müsterı gelınce bırden kalkıyorum yazmıyorum sanmayn olurmu naniknanik

slm kızlar nasılsınız bakemm

mart canım gözün aydın senin prenses büyümüş maşallah

slm kızlar mart gözün aydın bebişin maaşallahı var..bende dün doktora gittim kuzum 2124 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi bebkte ve suyunda bir sıkıntı yok bizim derdimizde suyunun az kalması bende ara ara azda olsa sıvı gelmeye devam ediyor maalesef yine söyledim tedirgin doktorumda bol su yani 4 litre su içecekmişim günde..p.tesi hastaneye gidip kan idrar kültür falan bakılacak her hafta kontrol kalmıştı birde hastanede tahlillerde rutine baglandı gibi geliyor bana ay ne sinir oluyor hastaneye gitmeye neyse ne yapalım katlanıcaz artık çogunu atlattık azı kaldı..beroş hala dönmemiş ayagı burada degilmi diye kasıgıma dogru gösterdim evet dedi kafasıda hala yukarıda dedi..durum böyle ..

kızlar birşey soracam aranızda emzirme atleti alan oldumu?bende emzirme sutyeni almıştım 1 tane ama dogum yapan arkadaşım emzirme atletinden al dedi kışın dogacagı için bebeklerimiz emzirirken belimizde açılmasın diye atlet tarzı birşey daha iyi olurmuş sutyenin hemen altından atlet olarak devam ediyormuş görmedim ben emzirme atleti yazıyordu ama nasıl birşey diye açıp merak edip bakmadım şimdide onun derdine düştüm zaten tek sutyenim var bir tanedaha almam gerek..siz ne yaptınız?

gözün yadın canım seninde prenses kocaman olmuş maşallah inşallah sonuçlarında temiz çıkar bi sorun yoktur
ben daha bişe almadığım için yorum yapamayacağım canım
hem yengem öbür hafta doğurcak yaaa en çok neler lazım olcak ona göre alırım hem tecrübe olcak bana

bendee ya hepsı cok guzelll bakıp bakıp duruyom bende sırnaşık şey

delikafadulden bızde onları oynatırık bacım nolcukkk lülülülülülü
he görcez kim kimi oynatıyo uykusuz her geceeeeee:)))

kız maşallah bebişine:)))
nazar değmesinnnn
dr un dediği gibi çok su içersen sanırım sorun çıkmaz ablam suyu geldikten beş gün sonra doğum yaptı o bir de çok uzandı dinlendi aklında olsun cnm bi gün bi gün kardır dedi dr ona o da bekledi bekleyebildiği kadar.
merak etme son hafta bile dönüyomuş bebeler telaşlanmayın hiçç
ben aldım emzirme atleti aynı normal atlet gibi ama göğüs kısmı sütyen gibi oluyo sütyen gibi olan kısmı tıpkı emzirme sütyenindeki gibi açılıp kapanıyo satıcı kız bunlar daha çok satılıyo herkes bunları daha rahat kullanıyo dedi ben atletsiz gezemem bi de kış annesi olcaz üşütmeyelim bence bi tane de atlet al duruma göre sonra hangisi daha çok hoşuna giderse ona devam edersin bi de atlet alınca sütyene gerek kalmıyomuş cnm
unıcım tam slm verıyom bırseyler yazıyorum müsterı gelıyo ondan ec yazıyoruum ben arkadaslar sakın alınıp kırılrmayım pc hep acık oluyor ama ben pc basında olmuyorum cogu zaman müsterı gelınce bırden kalkıyorum yazmıyorum sanmayn olurmu naniknanik
yok cnm çalışıyon sen kafana göre takılll
slm kızlar nasılsınız bakemm

mart canım gözün aydın senin prenses büyümüş maşallah
slm cnm hoşgeldin

lenn yeter gacii çalıştığın doğuracan gari hala çalışıyon bee yeter paraları depoladığınkaydirigubbakcemile3

hosgeldın opuyorumnanaktan
hoşbuldukk canımmzemuszemus

aseba aşekercik sagolasınız..şekercik emzirme atletinin boyu nasıl kısa olursa ben kullanamam zaten çokta uzun yapmazlarda kısa olunca belim zırt pırt açılıyor.o yüzden normal atlet yerine hep çıtçıtlı kullanırdım ..

Back
X