- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
ayy canım ona hiç kafanı yorma benim 5. aydan beri oluyoo şişlik hemen ertesi günde geçmiyoo dinlensen bileya kızlar benimde dünakşam bi morel bozukluğum oldu bi ayaklarıma baktım bileklerimden itibaren şişmiş resmen ağladım valla ayaklarımı tuzlu suya koydum sonra havaya diktim şimdide şiş dr sormuştu zaten dr kan sayımı yapılcak dedi o nasıl oluyo?CADIARZUgidince yine sölemeyi düşünüyorum sizinde oluyomu böle?mafoldumben
eğer şişlikle beraber tansiyonda yükseliyosa tehlikeli oluyomuşş
ben alıştım artık tombiş ayaklara helede annemlerin oraya gidip geleyim 1 saatlik yol balon gibi oluyoo sadece yorgunluk değil ayaklarını süreklisarkıtırsanda oluyoo
eğer randevunuz çok geçse arayın ama yakınsa gidince bakar bi test yapılıyoo kanda eğer protein fazlaysa ayak şişmesi kötü eğer protein normalse bi sorun yokcnm sıkma kendini normal bunlar dün ayakta fazla kaldıysan ondan olmuştur kızlar son zamanlar kendinizi fazla yormayın fazla yormak erken doğuma neden oluyomuş
tuzlu ılık suda bekletip dikecek ve yatacaksın üzülme canm ama ellerin yüzün şişerse tehlikeli oluyor sanırım ben hiç yormuyorum kendimi yorulduysam hemen yatıyorum hiçbişey yapmıyorum valla kan testi her defasında yapılmıyomu benm dr her gidişimde kan idrar testi yapıyo aslında yapmaları lazım dimi bi arkadaşın da kimdi burdan hatırlamıyorum ama morarmıştı ayakları dinlenince geçmiş oluyo böyle merak etme sen ama geçmesse dr ara tabii
ayakları moraran elifatih arkadaşımızdı sanırsam
bana artık yapılmıyoo kan testi felan şikayetim olursa yapılacakmış