2009 Kasm Anneleri

ya kızlar benimde dünakşam bi morel bozukluğum oldu bi ayaklarıma baktım bileklerimden itibaren şişmiş resmen ağladım valla ayaklarımı tuzlu suya koydum sonra havaya diktim şimdide şiş dr sormuştu zaten dr kan sayımı yapılcak dedi o nasıl oluyo?CADIARZUgidince yine sölemeyi düşünüyorum sizinde oluyomu böle?mafoldumben
ayy canım ona hiç kafanı yorma benim 5. aydan beri oluyoo şişlik hemen ertesi günde geçmiyoo dinlensen bile
eğer şişlikle beraber tansiyonda yükseliyosa tehlikeli oluyomuşş
ben alıştım artık tombiş ayaklara helede annemlerin oraya gidip geleyim 1 saatlik yol balon gibi oluyoo sadece yorgunluk değil ayaklarını süreklisarkıtırsanda oluyoo
cnm sıkma kendini normal bunlar dün ayakta fazla kaldıysan ondan olmuştur kızlar son zamanlar kendinizi fazla yormayın fazla yormak erken doğuma neden oluyomuş
tuzlu ılık suda bekletip dikecek ve yatacaksın üzülme canm ama ellerin yüzün şişerse tehlikeli oluyor sanırım ben hiç yormuyorum kendimi yorulduysam hemen yatıyorum hiçbişey yapmıyorum valla kan testi her defasında yapılmıyomu benm dr her gidişimde kan idrar testi yapıyo aslında yapmaları lazım dimi bi arkadaşın da kimdi burdan hatırlamıyorum ama morarmıştı ayakları dinlenince geçmiş oluyo böyle merak etme sen ama geçmesse dr ara tabii
eğer randevunuz çok geçse arayın ama yakınsa gidince bakar bi test yapılıyoo kanda eğer protein fazlaysa ayak şişmesi kötü eğer protein normalse bi sorun yok
ayakları moraran elifatih arkadaşımızdı sanırsam
bana artık yapılmıyoo kan testi felan şikayetim olursa yapılacakmış

ayyy kızlar ben sinir krizi geçirmek üzereyim
benim kociş 1 saat soora gelirim diye 11 de çıktıydı bu saat oldu daha yok
biraz öncede aramış bi akrabası dükkan açıyomuşta babasıyla oraya gideceklermiş
ben hafta içi zaten sürekli tek başımayım şu evde
haftasonunu 4 gözle beklerken benim ki haftasonuda kaçtı
fırına tatlı attım pişsin bende tek başıma dışarı çıkacam
mağza mağza gezecem napam barii azcık kafam dağılır

aseba benm dr ilk gittiğimden beri her randevuda bakıyo ben de bundan memnunum doğrusu.
bişey de çıkmadı şükür bugüne dek
bide benm daha önceden hipertiroid problemim vardı ama tedavi olmuştum ve geçmiştim gene de tekrarlama olasılığına karşın her yıl bi kez kan testi yaptırıyorum dr a da söyledim bunu çok zararlı hamilelikte tiroit, o da her gidişte bakıyo:))

oohh kendi ailesi burda dışarı çıktığı zaman uğrmadan gelmiyoo
bide utanmadan geçen gün sen niye bu kadar çok konuşuyon annenle diyoo
bende "sen niye bu kadar çok uğruyon yanlarına " dedim sustu kaldı

aseba benm dr ilk gittiğimden beri her randevuda bakıyo ben de bundan memnunum doğrusu.
bişey de çıkmadı şükür bugüne dek
bide benm daha önceden hipertiroid problemim vardı ama tedavi olmuştum ve geçmiştim gene de tekrarlama olasılığına karşın her yıl bi kez kan testi yaptırıyorum dr a da söyledim bunu çok zararlı hamilelikte tiroit, o da her gidişte bakıyo:))

hımm benim daha önceden bi sağlık sorunum yoktu belki o yüzden bakılmıyodur
geçen hafta dra gittiğimde bundan sora tahlil felan yok rutin kontrol olacak dedi

slm kızlar mart gözün aydın bebişin maaşallahı var..bende dün doktora gittim kuzum 2124 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi bebkte ve suyunda bir sıkıntı yok bizim derdimizde suyunun az kalması bende ara ara azda olsa sıvı gelmeye devam ediyor maalesef yine söyledim tedirgin doktorumda bol su yani 4 litre su içecekmişim günde..p.tesi hastaneye gidip kan idrar kültür falan bakılacak her hafta kontrol kalmıştı birde hastanede tahlillerde rutine baglandı gibi geliyor bana ay ne sinir oluyor hastaneye gitmeye neyse ne yapalım katlanıcaz artık çogunu atlattık azı kaldı..beroş hala dönmemiş ayagı burada degilmi diye kasıgıma dogru gösterdim evet dedi kafasıda hala yukarıda dedi..durum böyle ..

kızlar birşey soracam aranızda emzirme atleti alan oldumu?bende emzirme sutyeni almıştım 1 tane ama dogum yapan arkadaşım emzirme atletinden al dedi kışın dogacagı için bebeklerimiz emzirirken belimizde açılmasın diye atlet tarzı birşey daha iyi olurmuş sutyenin hemen altından atlet olarak devam ediyormuş görmedim ben emzirme atleti yazıyordu ama nasıl birşey diye açıp merak edip bakmadım şimdide onun derdine düştüm zaten tek sutyenim var bir tanedaha almam gerek..siz ne yaptınız?

maviiişşşş ayy geçmişe bakamıyorum artık ama birisi yazmış sana gitme falan diye nereye gidiyosun yaa :oklava: zaten ayda yılda bir giriyosun özletiyosun kendini sakın gitme bi yere hem bak bizim böcükler aynı gün doğucak kanka olurlar belki opuyorumnanaktan

maşallah kızına yaa nasıl da büyümüş...opuyorumnanaktan ben de pzt gidicem dr.a ölüyorum meraktan ... inş 2 kg ı geçmiştir benim minnoşum da opuyorumnanaktan

emzirme atleti ben de alıcam bi kaç tanesine baktım ama boyları çok kısa geldi gözüme...benim boyum da uzun iyice havada kalır diye almadım... yoksa evde sutyenden daha rahat olur diye düşünmüştüm... gene bakıcam uzun bulursam haber veririm sana da canımm...

unıcım tam slm verıyom bırseyler yazıyorum müsterı gelıyo ondan ec yazıyoruum ben arkadaslar sakın alınıp kırılrmayım pc hep acık oluyor ama ben pc basında olmuyorum cogu zaman müsterı gelınce bırden kalkıyorum yazmıyorum sanmayn olurmu naniknanik

canım biliyoruz senin işte olduğunu neden darılalım...Şeniz

Slm kasım analarırüya gördüm size anlatmak istedim sabahtan beri leyla gibiyim devamını görmek istiyorum tuvalette normal doğum yapmışım bebiş kucağımda ben oturuyom alafranga tuvalette tasta su var emziği arada suya batırıp vişne reçeline batırıp bebişe veriyom oda emiyo emziği yorulunca bırakıyor ben ara verip tekrar veriyom oda emmeye devam ediyor ne kadar güzel ve uslu anlatamam aşık oluyom resmen anam işin tuhafı erkek bebek kumral böle tuvalet kısmına takılıyom ama burası temiz deyip içimi rahatlatıyom sona artık dışarı çıkayım diyom çıknca bebiş yok oluyor kucağımdan bakıyom kordonu kesilmemiş geri girmiş oraya iki ıkınıyom hop diye çıkıyor iri bir bebek bende diyom kim demiş normal doğum zor diye kendim çıkardım be diyom annemde bizde ığy yapıolr bende kızıyom kordonu kesselerde bebişte bende rahat etsek diye öle uyanıyom ama çok etkilendim kıslar o kadar güzel bir duyguki kucağımdan bırakamıyom bilmiom hayırdır inş.

ayy canım hayır olsun inş... tuvalet kulağa pek hoş gelmiyo ama rüyada tuvalet görmek iyiye yoruluyo diye biliyorum...hatta ne kadar pis olursa o kadar iyi...paraya zanginliğe yoruluyo o pis şeyler :lepi: belkide bebişin çok kısmetli olucaktır onu görmüşsündür...en azından ben böyle yorumladım yorumlayan da önemli derler yerimseniben

kızlar çok hastayım
neolur bol bol dua edin
şu yazıyı bile zorla yazıyorum
5 gündür neler çekiiorum bi bilseniz
ama yinede şükür diorum mafoldumben

ayyy canımmm benimmm...

geçmiş olsun bitanem...inş tez zamanda iyileşirsin... bebişin iyiymiş çok şükür...:nazar:

ayy herkiş gitmişmi nee benimde tatlım pişmek üzere pişince kaçacam
aşama belki misafir gelecek ona yapayomm
eğer geç dönersem gelirkende tuzlu bi pasta alırım
yosam gelince onuda yapıveririm

asebacım sağol valla morelime iyi geldi evet bi aralar tansiyon 14 tü benim şimdi evde ölçüyorum 12lerde ama bakalım bugünde ölçeyim tansiyon kötü ya:umursamaz:

asebacım sağol valla morelime iyi geldi evet bi aralar tansiyon 14 tü benim şimdi evde ölçüyorum 12lerde ama bakalım bugünde ölçeyim tansiyon kötü ya:umursamaz:

benimde birinde 14/8 geldi dra söledim
zaten sürekli drda ölçülüyoo ordada 12/6 11/6 11/5 felan oluyodu normalde
sürekli yüksek değilse sorun değil dedi ani bi olaydan yükselmiş olabilir dedi
eğer tansiyon şüpen varsa dra söle canım

[QUOTE=unique

ayy canım hayır olsun inş... tuvalet kulağa pek hoş gelmiyo ama rüyada tuvalet görmek iyiye yoruluyo diye biliyorum...hatta ne kadar pis olursa o kadar iyi...paraya zanginliğe yoruluyo o pis şeyler :lepi: belkide bebişin çok kısmetli olucaktır onu görmüşsündür...en azından ben böyle yorumladım yorumlayan da önemli derler yerimseniben

Sağol canım ağzın bal yesin

benimde birinde 14/8 geldi dra söledim
zaten sürekli drda ölçülüyoo ordada 12/6 11/6 11/5 felan oluyodu normalde
sürekli yüksek değilse sorun değil dedi ani bi olaydan yükselmiş olabilir dedi
eğer tansiyon şüpen varsa dra söle canım

evet haklısın dr un kartı var bi sorun olursa arayacağım tabiki aman hepimizi vede bebişlerimizi korusun rabbim:Saruboceq:

ayyy kızlar ben sinir krizi geçirmek üzereyim
benim kociş 1 saat soora gelirim diye 11 de çıktıydı bu saat oldu daha yok
biraz öncede aramış bi akrabası dükkan açıyomuşta babasıyla oraya gideceklermiş
ben hafta içi zaten sürekli tek başımayım şu evde
haftasonunu 4 gözle beklerken benim ki haftasonuda kaçtı
fırına tatlı attım pişsin bende tek başıma dışarı çıkacam
mağza mağza gezecem napam barii azcık kafam dağılır

canım ya erkekler düşünemiyor böyle şeyleri bizim evde sıkıldığımızı anlamıyorlar onlar bütün gün işte ya eve gelince ya k.. devirip yatıyolar ya da kendi kafalarına göre takılıyolar ben eşimi yalnız dışarı göndermiyorum valla bi kere çıktı başının etini yedim bi daha da cesaret edemedi çıkmaya:))) halbuki ben de arkadaşlarımdan ziyade ki burda arkdş yok zaten, eşimle olmayı seviyorum ama anlamıyorlar bunu

oohh kendi ailesi burda dışarı çıktığı zaman uğrmadan gelmiyoo
bide utanmadan geçen gün sen niye bu kadar çok konuşuyon annenle diyoo
bende "sen niye bu kadar çok uğruyon yanlarına " dedim sustu kaldı
hey allaaaam yaa kendini görmüyo valla biizm iki taraf da burda deil memleketler de farklı bizimkinin hayali ilerde memleketine yerleşmek en son gidişimizde de çok stresliydi ortamlar ben de kocma dedim ki, ben bu stresle yaşayamam hayatta buraya yerleşemem dedim:))) haklısın çelik gibi sinir lazım burda insana dedi:)))
hımm benim daha önceden bi sağlık sorunum yoktu belki o yüzden bakılmıyodur
geçen hafta dra gittiğimde bundan sora tahlil felan yok rutin kontrol olacak dedi
olabilir cnm daha ne istiyon bomba gibisin dimeeeekkk
uniguecim bende aldım emzirme sütyeni ama 1tane üstten açılıyo şu emzirme atletini duymamıştım benyaCADIARZU

atlet daha rahat diyolar ama bilemem yine de tabii
sütyen de kullanmıyosun zırt pırt emzircez zati bi de sütyenle uğraşamam bizim evde soğuk oluyo

sütyen de kullanmıyosun zırt pırt emzircez zati bi de sütyenle uğraşamam bizim evde soğuk oluyo[/QUOTE]

yaaa ıyı ama dıyorlarkı gogus kasları bı sarktımı duzelmıyomus dıkkat etmek lazım emzırırkende...o yuzden söyle sarjmayı onleyıcı sutyen kullanmak lazım kullanması zor olsada korur kasları ...yoksa salıverdınmı oleee sarkarlar toparlayıcı kullancam ben ...delikafadulden

sütyen de kullanmıyosun zırt pırt emzircez zati bi de sütyenle uğraşamam bizim evde soğuk oluyo

yaaa ıyı ama dıyorlarkı gogus kasları bı sarktımı duzelmıyomus dıkkat etmek lazım emzırırkende...o yuzden söyle sarjmayı onleyıcı sutyen kullanmak lazım kullanması zor olsada korur kasları ...yoksa salıverdınmı oleee sarkarlar toparlayıcı kullancam ben ...delikafadulden[/QUOTE]

ilk günlerde sütyen kullanışmaz ki

hakkaten benim evde ölede ondanda bi almak lazım :)
nası ısıncaz bu yıl bacım yaaaa bebe de doncak vala biz ufolardan aldık ama ne derece işe yarıcak bilemiyorummm
hepiniz nereye kaçtınız
ben başka bi foruma takıldım bayadır onu okuyorum da içim bi fena oldu

yaaa ıyı ama dıyorlarkı gogus kasları bı sarktımı duzelmıyomus dıkkat etmek lazım emzırırkende...o yuzden söyle sarjmayı onleyıcı sutyen kullanmak lazım kullanması zor olsada korur kasları ...yoksa salıverdınmı oleee sarkarlar toparlayıcı kullancam ben ...delikafadulden[/QUOTE]
ewet ama o toparlayıcı sütyeni nasıl sürekli açıp kapayacaksın? hem bi de emzirdikten sonra bi süre göğsünü havalandırırsan çatlak oluşmuuoymuş göğsünde, ben evde rahat sütyen kullanıcam dıaşrı çıkarken destekli takacağım zaten göğüslerim de sanırım sütle dolunca baya büyüyecek bi arkadaş da o sarkmayı önleyici sütyenlerden almıştı hem de çok pahalıya ama bi işe yaramamış ben normalde destekli kullanırdım zaten ufacıktı ama şimdiden baya büyüdü göğüslerim ilerde nolcak bilemiyorum

Back
X