2009 Kasm Anneleri

valla şekercik ben soba kullanıyorum benimde sıcağına soğuğuna dikkat etmem lazım yani terletmeden vede üşütmeden dikkat etmem lazım:)

valla şekercik ben soba kullanıyorum benimde sıcağına soğuğuna dikkat etmem lazım yani terletmeden vede üşütmeden dikkat etmem lazım:)

bizim ev güneş gömüyo
alttaki ve üstteki de kombisini yakmıyo bi odada oturup ufo yakıyolarmış
bi tek biz yaksak bile kombiyi, ki çok yaktık geçen yıl resmen aşağıdan buz gibi hava geliodu bacaklarımıza biz de ufo aldık bebek odasını arkaya yaptık en ısınan odaya aldık yani
ufoyu da koyucaz biz donsak da bebemiz donmıcak
bide annem gelcek bi süre yanıma kadını da hasta etmesem bariii
benm anlamadığım insanlar madem yakmıcak neden kombiye geçiyo ki kaloriferliyken ne kaa sıcak oluyodu ev ben şortla geziyodum yaaaaa

ya işte benım dedıgım de o sutyenler sarkmayı onluyo....napalım bıraz ezıyetlı ama ben oglumda onlardan kullandım hemıde 2 bucuk sene emzırdım masallah tas gıbılerdı hala ....benımkı tavsıye ...

maya benm ablamın oğlu 10 dk.da bir emiyordu ondan benm gözüm korktu valla saat başı filan deil cidden 10 dk da bir emiyodu ablam anca tuvalete gidiyodu hiçbi iş yapamıyodu bebek basıyodu yaygarayı ondan diyorum aç kapa eziyet olur iice o sütyenler....

ben oldum olası evde sütyen takmam
e haliyle memişlerde yer çekimine karşı gelemedi :kedi:
emzirirken heç takamam walla sıkılırım
ama bi tane emzirme sütyeni alcam dışarı çıkarken takmak için ölee miilletin içinde atmıyım memeleri ortaya korkmasınlar kaydirigubbakcemile3

ısınma olayına gelince benim evimde oturma odasında doğalgaz sobası var beşiğide bu odaya kurcaz ısınma gibi bi problem olmıcak çok şükür :lepi:

bizim ev güneş gömüyo
alttaki ve üstteki de kombisini yakmıyo bi odada oturup ufo yakıyolarmış
bi tek biz yaksak bile kombiyi, ki çok yaktık geçen yıl resmen aşağıdan buz gibi hava geliodu bacaklarımıza biz de ufo aldık bebek odasını arkaya yaptık en ısınan odaya aldık yani
ufoyu da koyucaz biz donsak da bebemiz donmıcak
bide annem gelcek bi süre yanıma kadını da hasta etmesem bariii
benm anlamadığım insanlar madem yakmıcak neden kombiye geçiyo ki kaloriferliyken ne kaa sıcak oluyodu ev ben şortla geziyodum yaaaaa

bizim ev güneş görüyoda oturduğum yer görmüyo evlenmeden önce yani annemlerde kombi var çok sıkıntılı oluyodu ısınmıyodu açsanda fatura pahalı Allah herkesin bu kış yardımcısı olsun inşallah

ben oldum olası evde sütyen takmam
e haliyle memişlerde yer çekimine karşı gelemedi :kedi:
emzirirken heç takamam walla sıkılırım
ama bi tane emzirme sütyeni alcam dışarı çıkarken takmak için ölee miilletin içinde atmıyım memeleri ortaya korkmasınlar kaydirigubbakcemile3

ısınma olayına gelince benim evimde oturma odasında doğalgaz sobası var beşiğide bu odaya kurcaz ısınma gibi bi problem olmıcak çok şükür :lepi:
of ısınmak çok dert olcak bu yıl
ben bebişe bi uyku tulumu alayım diyom ama geçen bi tene beğenmiştim kadife o da bitmiş kocişe göstermeden almayayım diyodum neyine ay alsana dimi illa kociş de görcekkk bitmiş işte şimdi başka yerlerede bakçaz ama o iyiydi yaa
ben evde takarım ama desteksiz, dışarı çıkarken destekli kullanırım:)))
göğüslerim ufak olduğuna sarkma gibi bişey olmadı sütyensiz filan yatamam
ama emzirmede pratiklik açısından atlet kullansam yeter diyorum

bizim ev güneş görüyoda oturduğum yer görmüyo evlenmeden önce yani annemlerde kombi var çok sıkıntılı oluyodu ısınmıyodu açsanda fatura pahalı Allah herkesin bu kış yardımcısı olsun inşallah
amin cnm ya biz geçen yıl o kaa açtık ki kombiyi, ödedik de ama ısınamadık ya neye yarar o kombi parasında da deiliz ama ısınamadıktan sonra bi işe yaramadı kış ortasında ufo aldık da accık ısındık titriyoduk resmen kocişle battaniyeye sarınıp oturuyoduk kızılderili reisleri gibi):))

of ısınmak çok dert olcak bu yıl
ben bebişe bi uyku tulumu alayım diyom ama geçen bi tene beğenmiştim kadife o da bitmiş kocişe göstermeden almayayım diyodum neyine ay alsana dimi illa kociş de görcekkk bitmiş işte şimdi başka yerlerede bakçaz ama o iyiydi yaa
ben evde takarım ama desteksiz, dışarı çıkarken destekli kullanırım:)))
göğüslerim ufak olduğuna sarkma gibi bişey olmadı sütyensiz filan yatamam
ama emzirmede pratiklik açısından atlet kullansam yeter diyorum

amin cnm ya biz geçen yıl o kaa açtık ki kombiyi, ödedik de ama ısınamadık ya neye yarar o kombi parasında da deiliz ama ısınamadıktan sonra bi işe yaramadı kış ortasında ufo aldık da accık ısındık titriyoduk resmen kocişle battaniyeye sarınıp oturuyoduk kızılderili reisleri gibi):))

inşallah bu kış kimse üşümez inşallah ben çıkıyorum Allaha emanet olun kib hayırlı akşamlar

uniguecim bende aldım emzirme sütyeni ama 1tane üstten açılıyo şu emzirme atletini duymamıştım benyaCADIARZU

canım emzirme sutyeni gibi o da üstten açılıyo...bazılarının üstü de V şeklinde sutyen gibi bi de normal atlet gibi düz olanları var ama hepsinin de o göğüs kısmı çift katlı kalın baya..hani memişlerine sarkmasına izin vermezmiş gibi geldi bana...hatta bi kere hava çok sıcaktı baktığımmda sıkıntı geldi içime ben bunu giyemem çok dar bişeymiş dedim almadım...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/316641-kizima-isim-ariyorum-5.html
bu arada kızlar ben bebekime hala bi isim bulmadım
yardımlarınızı bekliyorum

anam tubişim kelin ilacı olsa başına sürer...sırf artık kararsızlıktan kurtulayım diye hamur alıp ismini yazdım kızımın ''asya'' diye ...o bile kesmedi hala düşünüyorum asya iyi mi diye... :roflol::roflol::roflol:

anam tubişim kelin ilacı olsa başına sürer...sırf artık kararsızlıktan kurtulayım diye hamur alıp ismini yazdım kızımın ''asya'' diye ...o bile kesmedi hala düşünüyorum asya iyi mi diye... :roflol::roflol::roflol:

kız sen kızın adını minel koymıcak mıyın ben mi yanlış hatırlıyom

kız sen kızın adını minel koymıcak mıyın ben mi yanlış hatırlıyom

evet canım ama her kafadan bi ses çıkıyo kayınpeder tutturdu beynelminel gibi diye karısı da bi yandan minallahu diye bişey mi vardı diyip duruyo bişey biliyomuş gibi arapça bişeyler geveliyo ağzında sinir geldi...kociş de dedi asya olsun...selvi boylum al yazmalım filmi vardı ya türkan şorayın ..o filmi çok severdik... ordan asya çıktı işte...

uni cnm ben az buçuk bilirim de minel in bi anlamı yok yani yok derken anlamı bizim -dan, -den ekiyle aynı yani bir tür ek, o nedenle vazgeçmen iyi olmuş asya adını ben de çok seviyorum:)))

evet canım ama her kafadan bi ses çıkıyo kayınpeder tutturdu beynelminel gibi diye karısı da bi yandan minallahu diye bişey mi vardı diyip duruyo bişey biliyomuş gibi arapça bişeyler geveliyo ağzında sinir geldi...kociş de dedi asya olsun...selvi boylum al yazmalım filmi vardı ya türkan şorayın ..o filmi çok severdik... ordan asya çıktı işte...

ayy senin bu kaynanan öldürcek benii :roflol: kayınpederde ondan aşağı değilmiş hani :roflol:
benim kaynanamda nazlıcan olsun dediydii sonra benim herifte annesinin fikrinden haberi olmadan kız çok nazlı geldi nazlı olsun dedi. şimdi kaynanam önceden sölemeseydi nazlı koymak isterdim herifin gönlü olsun diye ama şimdi sırf kaynanamın dediği olmasın diye koymak istemiyom kötükedihüso

ben kaçar arkadaşlar belim ağrıdı az toz alayım mutfağa gidiyim daha meyve yemedim meyve yiyeyim çamaşır düreyim amaaaan ne kaa işim var yaaaa

tubiş nazlı güzel isim aslında ama sonndaki can da neymiş özlem koy kııı özlem de güzel bak biz de nazlandı die bebek kız olaydı özlem naz koycaktıkkk

uni cnm ben az buçuk bilirim de minel in bi anlamı yok yani yok derken anlamı bizim -dan, -den ekiyle aynı yani bir tür ek, o nedenle vazgeçmen iyi olmuş asya adını ben de çok seviyorum:)))

evet canım bağlaç olduğunu biliyodum ben de... sonra da kartanesi bişey söylemişti bu isimle ilgili iyice soğudum işte...

ayy senin bu kaynanan öldürcek benii :roflol: kayınpederde ondan aşağı değilmiş hani :roflol:
benim kaynanamda nazlıcan olsun dediydii sonra benim herifte annesinin fikrinden haberi olmadan kız çok nazlı geldi nazlı olsun dedi. şimdi kaynanam önceden sölemeseydi nazlı koymak isterdim herifin gönlü olsun diye ama şimdi sırf kaynanamın dediği olmasın diye koymak istemiyom kötükedihüso

:roflol::roflol::roflol:

ben de çıkıyorum kızlar...
belimde gene hiç bi düzelme yok... bi de çamaşır asıcam şimdi...offf !!
hadi öptüm hepinizi...Şeniz

slm kızlar nasılsınız ya sabah erken kalkmıştım azcık uyudum.kalktım eşim işe gitti...
ya kızlar bişi sorcam sağ kasığımda ağrı varya yatıyorum ama geçmiyo napsam ben acaba
ne olabilir bu yaa...

Back
X