Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla şekercik ben soba kullanıyorum benimde sıcağına soğuğuna dikkat etmem lazım yani terletmeden vede üşütmeden dikkat etmem lazım:)
bizim ev güneş gömüyo
alttaki ve üstteki de kombisini yakmıyo bi odada oturup ufo yakıyolarmış
bi tek biz yaksak bile kombiyi, ki çok yaktık geçen yıl resmen aşağıdan buz gibi hava geliodu bacaklarımıza biz de ufo aldık bebek odasını arkaya yaptık en ısınan odaya aldık yani
ufoyu da koyucaz biz donsak da bebemiz donmıcak
bide annem gelcek bi süre yanıma kadını da hasta etmesem bariii
benm anlamadığım insanlar madem yakmıcak neden kombiye geçiyo ki kaloriferliyken ne kaa sıcak oluyodu ev ben şortla geziyodum yaaaaa
of ısınmak çok dert olcak bu yılben oldum olası evde sütyen takmam
e haliyle memişlerde yer çekimine karşı gelemedi :kedi:
emzirirken heç takamam walla sıkılırım
ama bi tane emzirme sütyeni alcam dışarı çıkarken takmak için ölee miilletin içinde atmıyım memeleri ortaya korkmasınlar kaydirigubbakcemile3
ısınma olayına gelince benim evimde oturma odasında doğalgaz sobası var beşiğide bu odaya kurcaz ısınma gibi bi problem olmıcak çok şükür :lepi:
amin cnm ya biz geçen yıl o kaa açtık ki kombiyi, ödedik de ama ısınamadık ya neye yarar o kombi parasında da deiliz ama ısınamadıktan sonra bi işe yaramadı kış ortasında ufo aldık da accık ısındık titriyoduk resmen kocişle battaniyeye sarınıp oturuyoduk kızılderili reisleri gibi):))bizim ev güneş görüyoda oturduğum yer görmüyo evlenmeden önce yani annemlerde kombi var çok sıkıntılı oluyodu ısınmıyodu açsanda fatura pahalı Allah herkesin bu kış yardımcısı olsun inşallah
of ısınmak çok dert olcak bu yıl
ben bebişe bi uyku tulumu alayım diyom ama geçen bi tene beğenmiştim kadife o da bitmiş kocişe göstermeden almayayım diyodum neyine ay alsana dimi illa kociş de görcekkk bitmiş işte şimdi başka yerlerede bakçaz ama o iyiydi yaa
ben evde takarım ama desteksiz, dışarı çıkarken destekli kullanırım:)))
göğüslerim ufak olduğuna sarkma gibi bişey olmadı sütyensiz filan yatamam
ama emzirmede pratiklik açısından atlet kullansam yeter diyorum
amin cnm ya biz geçen yıl o kaa açtık ki kombiyi, ödedik de ama ısınamadık ya neye yarar o kombi parasında da deiliz ama ısınamadıktan sonra bi işe yaramadı kış ortasında ufo aldık da accık ısındık titriyoduk resmen kocişle battaniyeye sarınıp oturuyoduk kızılderili reisleri gibi):))
uniguecim bende aldım emzirme sütyeni ama 1tane üstten açılıyo şu emzirme atletini duymamıştım benyaCADIARZU
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/316641-kizima-isim-ariyorum-5.html
bu arada kızlar ben bebekime hala bi isim bulmadım
yardımlarınızı bekliyorum
anam tubişim kelin ilacı olsa başına sürer...sırf artık kararsızlıktan kurtulayım diye hamur alıp ismini yazdım kızımın ''asya'' diye ...o bile kesmedi hala düşünüyorum asya iyi mi diye... :roflol::roflol::roflol:
kız sen kızın adını minel koymıcak mıyın ben mi yanlış hatırlıyom
evet canım ama her kafadan bi ses çıkıyo kayınpeder tutturdu beynelminel gibi diye karısı da bi yandan minallahu diye bişey mi vardı diyip duruyo bişey biliyomuş gibi arapça bişeyler geveliyo ağzında sinir geldi...kociş de dedi asya olsun...selvi boylum al yazmalım filmi vardı ya türkan şorayın ..o filmi çok severdik... ordan asya çıktı işte...
uni cnm ben az buçuk bilirim de minel in bi anlamı yok yani yok derken anlamı bizim -dan, -den ekiyle aynı yani bir tür ek, o nedenle vazgeçmen iyi olmuş asya adını ben de çok seviyorum:)))
ayy senin bu kaynanan öldürcek benii :roflol: kayınpederde ondan aşağı değilmiş hani :roflol:
benim kaynanamda nazlıcan olsun dediydii sonra benim herifte annesinin fikrinden haberi olmadan kız çok nazlı geldi nazlı olsun dedi. şimdi kaynanam önceden sölemeseydi nazlı koymak isterdim herifin gönlü olsun diye ama şimdi sırf kaynanamın dediği olmasın diye koymak istemiyom kötükedihüso