2009 Kasm Anneleri

nan bugün çok eksik var
kenya dilmuh cerin ebisce kartanesi yok
krispi çarşıya çıkıcaktı

tubacım benimi aradın kusum
bugun kardesimi ugurladık ankaraya
sonra babişin dükkanına gittik biraz yardım ettik
simdide kınaya gidicez annemle gece eve gidince girerim Allahın izniyle
umarım herkes iyidir hade optum tubişimmm

oyna nan bişey olmaz :dance: benim arkadaşında ayın 7sinde kınası war bol bol horon tepeceğum :dance:

hoşgeldin zerencim a.s.

hoşbulduk canım..

bugün bizim de iki ayrı yerde düğün vardı ama kocacım çalıştığı için ikisine de gidemedik... aslında bir yönden iyi oldu zaten belim ağrıyodu bi de oralara gidip sandalyede otursam tam beter olurdum... evde de sıkılıyo insan yaaww... kocişim de gece gelecek.. dışarda da düğün var tımbır tımbır hep aynı şeyi çalıylaarr... sıkıldıııım
mirmirmirmir

slm zerencim a.s. sen iyisin demi yok bi sıkıntın artık :Saruboceq:
anaaaaa cersuya ne olmuş yaaa ben geçmişe bakmadığımdan görmedim :oklava::oklava:
aaayyy inşallah düzelir durumu :Saruboceq:

selam canım... çok şükür önemli bişeyim yok şu an günlük sıkıntılar oluyor işte.. o da hepimizde var zatenkaydirigubbakcemile2

ben bu isim konusuna feci takmış durumdayımm çıldırıcimmmmm delikafadulden

nan bak ben yazmıştım ama aklıma geldi.ben beste ve asya koymayı düşünüyodum bide bunları değerlendir.abowwwwww bacım doğurcan bebişin adı yok.
bende yağızın yanına bide ömürmü koysam diyom

nan bak ben yazmıştım ama aklıma geldi.ben beste ve asya koymayı düşünüyodum bide bunları değerlendir.abowwwwww bacım doğurcan bebişin adı yok.
bende yağızın yanına bide ömürmü koysam diyom

offf bacım sorma yaaaa
bide bendee arif gibi bi faktörde war o heç bişey beğenmiyooo
bide ben bi isim koymak istiyom 2 isim istemiyom
sende bence sadece yağız koyvereliniortak

yetiim tuubiişşş

nan manyaqqq bul bi isim yoosam aile böyükleri münasip bişi konduruverir emme sen beenirmisin bilmiomm:roflol:

herifin ailesi bebek kız olduğu için pek bişey demiyolar şimdilik :Saruboceq: erkek olsaydı kayınpederin ismini koycaklardı güyaa Çok üzgünüm çoook

offf bacım sorma yaaaa
bide bendee arif gibi bi faktörde war o heç bişey beğenmiyooo
bide ben bi isim koymak istiyom 2 isim istemiyom
sende bence sadece yağız koyvereliniortak

ya kocişte bir isim olsun diyo ama bende diyomki bebişim büyüyünce ya yağızı beğenmezse.bak benim bi ismim var ve ben hiç sevmiyom bazen mahkemeye gidip göbek adımıdamı ekletsem diyom kimliğe.

sende bendensin yaniivereliniortak

evet canımvereliniortak en yakın zamanda bulmak lazım ama hihoyyyt

doğunca bulursunuz na üzülmeyin olmadı kaynananızın adını koyun kaydirigubbakcemile3

yaw bizim eşimin babaannesinin adını koy derler valla.. o da GÜLİZAR.. tez elden güzel bi isim bulmamız lazım kızımıza

Back
X