2009 Kasm Anneleri

gecen senenin kasım anneleri bulusmuslar masallah kocaman olmus melekleri
ama annelerin hiçbiri incecik deil sanırım bizde incecik olamıcaz dogumdan sonra :)

yarem canım bu korkunu yenmeye çalışşş
çok yanlız kalacağın zamanlar olucakkk
alışmaya çalışmalısın bence...

kenya bende gördüm o resimleri
ve aynı şeyy benimde dikkatimi çektiiii
yaa inşallah biz veririz fazla kilolarııı
ben herşeyyiimi çok çok büyük almıyorum
doğumdan sonra göbiş gidecek bu o zaman sıkmaz tam olur felan diyorum kaydirigubbakcemile3
avucumu yalayacam galiba bu gidişle kaydirigubbakcemile3

işin zor kısmını hallettin sen o zamannnn
heee bu arada o dediğin deterjandan aldım canım 2 paket
yarın yıkıcam daha yıkamadan çok güzel kokuyoooopuyorumnanaktan
tekrar saol yaaaa iyki söylemişsin öyle bi deterjanın varlığını kaydirigubbakcemile3

2 haftaysa iyiii inş.daha fazla uzamaz...gerçi şimdilik acil olan park yatakta diğer geç gelsede sorun olmaz heralde..
doğru yaaa annesi de olsa insanın pek bişey diyemiyosunnn
bu alışferiş olaylarında gönülleri kırılmasın diye
ama olsun allah razı olsun onlardan yaaa
benimde bugün piamaları felan annem aldı..
beşiğin yarı parasını kayınvalidem verdi
anakucağımızı annem alacak
doğum paramı kaynananm verecekmiş
yapmadı hiç bişey diyodum ama yavaş yavaş
dökülüyo taşlarrr saolsunlarrr yaa ne diyim ki şimdi ben...

inş. begenirsin canım
yaa kardesim dün ankaraya gitti okul oncesiydi bayram oncesiydi falan derken ertelendi hep işte vardır her işte bir hayır belki bebiş son gune kadar bekler içerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee yapıcak bişiler tabi canım babanne olmak kolaymı ohh keske bizimkide verebilse dogum paramızı ama nerdeeeeeeeee
bizim köseye koymamız lazım
aman o sadece bebek arabasını alsında baskada bişi almasın istemez hatta onu bile almasa ben razıyım eşimin kartıyla alacaklar alırlarsa onuda esim odeyecek ayy dusununce sinir bozuyo ama aldırmıcam kartla acelesi yok sonra alsınlar yada onlar aldı adı olmasın

herkese iyi akşamlarra.s.
benim bebekimin bütün eşyalarını gittik ananesinden aldık geldik zemuszemus

yarem canım bu korkunu yenmeye çalışşş
çok yanlız kalacağın zamanlar olucakkk
alışmaya çalışmalısın bence...

kenya bende gördüm o resimleri
ve aynı şeyy benimde dikkatimi çektiiii
yaa inşallah biz veririz fazla kilolarııı
ben herşeyyiimi çok çok büyük almıyorum
doğumdan sonra göbiş gidecek bu o zaman sıkmaz tam olur felan diyorum kaydirigubbakcemile3
avucumu yalayacam galiba bu gidişle kaydirigubbakcemile3

dogumdan onceki hallerini bilmiyorum arkadasalrın ama hepsi balık etli
sanırım kotlarımızın içine öle hayal ettiğimiz gibi hemencik giremicez kaydirigubbakcemile3 bakarız caresine ama kesinlikle kolay olmıcak cunku bicok anne emzirirken kilo alıyor

iyiyim canım napım canım sıkılıyor yaa pazar pazar evde yalnızım pc basında oturmaktanda bayıldım uyustum canım bişi yapmak istemiyo valla
sen nasılsın canım

ooff sorma ben de aynı durumdayım... bi iş yapmim de belim düzelsin dedim... ama resmen şiştimm bugün yalnız başına kös kös otur dur....allahtan yarın dr.a gidicem de kzıımı görücemmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar bende evde yanlızım evde tek kalmaktan korktuğumu bile bile mac gitti uyuz

ayyy yarem yaa seninki de depresyona mı girdi nedir bi eda bi naz...alla allaaa kaydirigubbakcemile3 hergün bişey çıkarıyo tam dayaklık...

gecen senenin kasım anneleri bulusmuslar masallah kocaman olmus melekleri
ama annelerin hiçbiri incecik deil sanırım bizde incecik olamıcaz dogumdan sonra :)
hiiiii :1shok: yemin etttt akannehir

inş. begenirsin canım
yaa kardesim dün ankaraya gitti okul oncesiydi bayram oncesiydi falan derken ertelendi hep işte vardır her işte bir hayır belki bebiş son gune kadar bekler içerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee yapıcak bişiler tabi canım babanne olmak kolaymı ohh keske bizimkide verebilse dogum paramızı ama nerdeeeeeeeee
bizim köseye koymamız lazım
aman o sadece bebek arabasını alsında baskada bişi almasın istemez hatta onu bile almasa ben razıyım eşimin kartıyla alacaklar alırlarsa onuda esim odeyecek ayy dusununce sinir bozuyo ama aldırmıcam kartla acelesi yok sonra alsınlar yada onlar aldı adı olmasın

inşallah beklerler canımmm
belkide biz erken beklerken olduğundan da geç gelecekler
kim bilirrrr kızlarrr geç gelir derler yaa heppp bakalım görecez..
biz şimdiden koymuştuk köşeye ne olur ne olmaz diyeee
ama eşim dün söyledi illa ben vericem diyomuş
bana hediye felan da almış sanırım altın,,, bebişin eksiklerinide soruyomuş ben alacam diyeee vallaa ağzım bi karış açık kaldı
hiçmi hiççç beklemezdim...
belki seninkilerde utandırır seni canım belli olmazzz son anda yaparlar bişeyler
bencede kartla felan aldırmaa sen sonra baktın alan eden yokkk bakarsın bi ara icabınaa araba çok acil değil nede olsa..
eşin ödeyecekse de ne espirisi kaldı o işin anlamadım bennn.

bol sütlü bi kahve içicem aclısımı o bastırıyo bakalım kac kilo almıs cıkıcaz doktor hanımın tartısında salı gunu bayramdan cıktık bakalım
evde tartılınca gecen sabah 8.5 kilo olmustu hade bakalım kac olacak 12 ye kadar al izin veriyorum dedi :)))
burdaki doktor cok cins gecen ay 7 kiloya bile fazla dedi :))

dogumdan onceki hallerini bilmiyorum arkadasalrın ama hepsi balık etli
sanırım kotlarımızın içine öle hayal ettiğimiz gibi hemencik giremicez kaydirigubbakcemile3 bakarız caresine ama kesinlikle kolay olmıcak cunku bicok anne emzirirken kilo alıyor

tuğba hoşgeldin canım....

yaaa bence onlarrrr daha önce de öyle balık etlidirlerrr
yoksaaa zannetmiyorum yaaa yaaada çok aşırı kilo aldılarda
ondan veremedilerrr
biz çok aşırı almadık kiii
vallaa ben eski kotlarımın içinee girebilme hayaliyle yaşıyorummm
en fazla 2-3 ay içinde, giremessem depresyna girerim heralde
.. kaydirigubbakcemile3

bol sütlü bi kahve içicem aclısımı o bastırıyo bakalım kac kilo almıs cıkıcaz doktor hanımın tartısında salı gunu bayramdan cıktık bakalım
evde tartılınca gecen sabah 8.5 kilo olmustu hade bakalım kac olacak 12 ye kadar al izin veriyorum dedi :)))
burdaki doktor cok cins gecen ay 7 kiloya bile fazla dedi :))

sütlü kahve dedinde canım kahve çektiii
gidip yapacam şindik kaydirigubbakcemile3
8.5 kiloysa çok iyiiiii benim 11 kilo olduu bile anlamadan mafoldumben
7 kilo fazlaysaa artık benim intihar etmem lazım kaydirigubbakcemile3
yaaa 12 kiloylaa tamamlasam göbek atacam vallaa
ama 1 kilo fazla üstüne çıkarsam kafayı yerim ben yaaa..
mafoldumben

inşallah beklerler canımmm
belkide biz erken beklerken olduğundan da geç gelecekler
kim bilirrrr kızlarrr geç gelir derler yaa heppp bakalım görecez..
biz şimdiden koymuştuk köşeye ne olur ne olmaz diyeee
ama eşim dün söyledi illa ben vericem diyomuş
bana hediye felan da almış sanırım altın,,, bebişin eksiklerinide soruyomuş ben alacam diyeee vallaa ağzım bi karış açık kaldı
hiçmi hiççç beklemezdim...
belki seninkilerde utandırır seni canım belli olmazzz son anda yaparlar bişeyler
bencede kartla felan aldırmaa sen sonra baktın alan eden yokkk bakarsın bi ara icabınaa araba çok acil değil nede olsa..
eşin ödeyecekse de ne espirisi kaldı o işin anlamadım bennn.

yaa bitaraftan düşününcede yok onlarda kendilerine anca yetiyolar ama öle dede nine olmak kolay deil 9 ayda insan hiçmi para veya herhangi bişi hazırlıgı yapamaz düşünsene

eşim arada kalıyo ona uzuluyorum yaa kesinlikle kotu insan deiller ama ince düşünemiyolar yönlendirmek gerekiyor

gecen eşim bişi aldı onlara kartla babam verir dedi 3 aydır bişi vermediler odemek için
kayınpederim bebişe bişiler al diye para verdi
simdi kafamı kurcalayan bu hediyeyi bizmi alıyoruz onlarmı cünkü karta olan borcu biz oduyoruz :olmaz:

ee bebek arabasını alalım dediler tamam dedik esimde karttan yararlanıp taksit yaptırabilsinler diyor ama odemicekler bize kalıcak bunuda biliyorum

esime soledim kısın araba işime yaramaz onlar yaza kadar alırlar dedim tamam dedi bakalım ne olacak
ama gercekten olsa alırlar düşünmezler

iyiyim canım yoğun bir günün ardından buradayım işte
sabah çubukta turşe festivali varmış oraya gittik
daha sonra eve geldik misafirlerim vardı işte şimdide kociş film izliyor beni sarmadı geldim buralara
konu yine kilolardan açılmış heralde bence canınızı hiç sıkmayın valla veriliyor kilolar
ama sütün olur şunu ye bunu ye diyenlere uymayın:olmaz:

tuğba hoşgeldin canım....

yaaa bence onlarrrr daha önce de öyle balık etlidirlerrr
yoksaaa zannetmiyorum yaaa yaaada çok aşırı kilo aldılarda
ondan veremedilerrr
biz çok aşırı almadık kiii
vallaa ben eski kotlarımın içinee girebilme hayaliyle yaşıyorummm
en fazla 2-3 ay içinde, giremessem depresyna girerim heralde
.. kaydirigubbakcemile3

kız 2 3 ay iöinde nasıl giricez kış olacak yuruyus yok evde olucaz aman napalım inş. girebiliriz bakalım

Back
X