Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlaaarr hamiş pantolonlarımın belleri sıkmaya başladı yazlık elbiseleri de kaldırdım ay ne giycem ben yaaa
ya kızlaaarr hamiş pantolonlarımın belleri sıkmaya başladı yazlık elbiseleri de kaldırdım ay ne giycem ben yaaa
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ay ne zamandır gündüz giremidim ne kaaa yoğun bi karuyam ben yaaaa ama bugün evdeyim bugünde turşu yapacum bi o eksikti onuda yapam yetim kalmasın demi
günaydın fatookız benimde buseye hamileyken aldığım şeyler yazlıktı şimdi onları giyince üşüyom bende geçen gün bi kot aldım hamile kotu napam popom donar benim bundan sonra soğuk olcek hem doğumdan sonrada bir müdet o kotu giyerüm
aynı dert bendede var.pantolonum iyide üstler baya dar artık.göbiş pörtlüyo ya.iki tane şey kaldı elimde e onlarda yazlık.burada soğudu artık.üstüme şal alıyorum şimdilik ama olmuyo böyle yaa.neyseki ben pek çıkmıyorum evden gidecek yer yokta.ben almam artık heralde.
ama senin iş zor hergün işe ne giycen dimi.gerçi nerdeyse bi ay var idare etsen.
günaydın fatoo
yaa benim de üç tane hamiş pantolonum var biri kot onu giyiyom da bugün birini giydim ayarlamalı beli lastiği en sona getirdim tam oluyo gibi göbüşümü ölçtüm 97 olmuşş bu pantolonlar en küçük bedendi ondan mı sıkmaya başladı kiiii akannehir
2 haftam kaldı işte zaten diloşum ben de bişe almam artıkk üstüme tuniklerim var body ile falan giyiyom onnarı idare edecem artık bi tane mont gibi bişem vardı onu giyiyom sürekli üstüme de sabahları soğuk olii
eee tabi kalmasın eksik turşusuz olmaz sende gelürsen nasiplenüsüngünaydın hamarat hatun.turşuda eksik kalmasın yap bacım.kız hepsini yeme emi bende istiyom.
günaydın fatoo
yaa benim de üç tane hamiş pantolonum var biri kot onu giyiyom da bugün birini giydim ayarlamalı beli lastiği en sona getirdim tam oluyo gibi göbüşümü ölçtüm 97 olmuşş bu pantolonlar en küçük bedendi ondan mı sıkmaya başladı kiiii akannehir
2 haftam kaldı işte zaten diloşum ben de bişe almam artıkk üstüme tuniklerim var body ile falan giyiyom onnarı idare edecem artık bi tane mont gibi bişem vardı onu giyiyom sürekli üstüme de sabahları soğuk olii
gözün aydın martcımmHaftasonu okuyamayanlar için bende yazayım tekrardan;
Cumartesi bende dr a gittim zilli kızım 2550 olmus, o kadar cok oynadı kıpırdandı ki kuzumu göremedim bile
Sonra dr um beni ilk defa nst ye soktu oradada bu sefer zillim bir kere bile kıpırdamadı, dr umda diyo ki "cocuk bu yap dersin yapmaz, yapma dersin yapar" :)
Sonuç olarak kızım gayet iyiymiş, suyum iyiymiş, henüz açılmam filanda hiç yokmuş, fıtığıma baktı, cok büyük degil küçük ama sezeryan yaparsak ben o sıra onuda düzeltirim yok normal dersen kalır şimdilik bir sakıncası olmaz sana dedi. Bende bunun üstüne normal istiyorum Allah izin verirde ikinci bebişim olursa o zaman sezeryan yapar onuda düzeltiriz dedim.
Bu arada bir sonraki randevum 2 hafta sonra, bu 2 haftada da doğurmazsın merak etme dedi:))
İşte bu kadar havadislerin hepsi....
alır kartanem ben c.tesi gittim dr. a nst girdim sancım neen yokkmuşşmaşallahh kızınaa neyse 2 hafta daha doğurmıcan demekkii :roflol: rahatsıınn
ay ben de 6 ekimde gitcem dr.aa normalde bu cuma gitmem laızmdı randevu alamadım yaa salıya kaldı :sinifsinif: umarım doğurmam o zamana kadar :roflol: bu arada ben daha hiç nstye girmedim salı alırmı kii
eee tabi kalmasın eksik turşusuz olmaz sende gelürsen nasiplenüsün
benim aldığım en küçüğünün bi büyüğü en küçüğüde aslında oldudacuk oturdu bi beden büyüğünü aldım benim daha 1.5 ayım var şişerim ben daha
gözün aydın martcımm
alır kartanem ben c.tesi gittim dr. a nst girdim sancım neen yokkmuşş
heeee sen yaza kadar sülüp süpürürsün nan hepsini
nan ben seni beklesem bile turşular beklermi seni delü erirler nan onlar bitirmek lazım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ankaralı hatunalar
bugün istanbullu hatunlar eminönüne gidiler çok şükür ben gidemim buseyi bırakacak kimse yok
sonunda haaaaa.
kız herkesler 2 yıl içinde ikinciyi düşünüyo.siz gene burda toplanırsınız ohhhhhh.
hadi canım afiyet olsun.kız gelir gelmez yaz bize emi.ayyyyyyyyyy ben çok heyecanlanıyom yaaaaaaaaaa:gitme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ay ne zamandır gündüz giremidim ne kaaa yoğun bi karuyam ben yaaaa ama bugün evdeyim bugünde turşu yapacum bi o eksikti onuda yapam yetim kalmasın demi
anaa girdin mi gııı iyi hadi sancı mancı yokmuşş hihoyyyt
ay ben bugün pek bi kötüyüm yaaa
haftasonu da zaten yattım durdumm çok halsizleştim yaa anama yardım edecedüüm yatıp kaldımm :tomato:
he nan sonunda bu olayı kutlamak lazım demi ama:roflol::roflol::roflol:
ben düşünemiyorum valla kafamçokkarıştı zaten bunu yapana kadar 30 u geçtim :teytey: beceriksiz miyim neyim kaydirigubbakcemile3
ayy ben daha gitmeden 50 kere gelirim dilmuhum :) randevu 14:30 da... 13:30 da çıksak yetişiriz heralde...
ayy canım yaa ben evdeyken daralıyorum giyicek sıkıntısından sen bi de işe gidiyosun allah kolaylık versin :bbo:
ben de beyaz bi kapri almıştım üst kısmındaki penyesi baya genişti ilk başlarda hiç giyemedim...sonra da birden havalar soğudu..hevesim kursağımda kaldı...hala havaya bakıp duruyorum beyaz pant giyilir mi diye...sokakta bi zürefanın düşkünü görürseniz o benim :roflol::roflol::roflol:
kıs allah seni ıslah etsin ne çalışkansın alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
krispim yaa sezeryandan sonra göbek kalıyo mu gerçekten yoksa çok kilo alanlarda mı kalıyo ?? benim sezeryan olucak bu gidişle... kafa hala yukarda... bugün gidince biraz netleşir heralde...
canım hafta içi yoruluyosun tabi... az daha sabret.. 1,5 ay sonra istesen de yatamazsın hihoyyyt