Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben düşünemiyorum valla kafamçokkarıştı zaten bunu yapana kadar 30 u geçtim :teytey: beceriksiz miyim neyim kaydirigubbakcemile3
ayy ben daha gitmeden 50 kere gelirim dilmuhum :) randevu 14:30 da... 13:30 da çıksak yetişiriz heralde...
ayy canım yaa ben evdeyken daralıyorum giyicek sıkıntısından sen bi de işe gidiyosun allah kolaylık versin :bbo:
ben de beyaz bi kapri almıştım üst kısmındaki penyesi baya genişti ilk başlarda hiç giyemedim...sonra da birden havalar soğudu..hevesim kursağımda kaldı...hala havaya bakıp duruyorum beyaz pant giyilir mi diye...sokakta bi zürefanın düşkünü görürseniz o benim :roflol::roflol::roflol:
kıs allah seni ıslah etsin ne çalışkansın alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
krispim yaa sezeryandan sonra göbek kalıyo mu gerçekten yoksa çok kilo alanlarda mı kalıyo ?? benim sezeryan olucak bu gidişle... kafa hala yukarda... bugün gidince biraz netleşir heralde...
canım hafta içi yoruluyosun tabi... az daha sabret.. 1,5 ay sonra istesen de yatamazsın hihoyyyt
kızlar ben deniz mankeniniz krispinin ölçüreini sölimmmkaydirigubbakcemile3
göğüsler 93 büyümüş anlaşılıyodu zati ne zamandır ağrıyolar
göbüş 98 göbüş 2 cm artmış
popo 101 pop1 cm artmış
benim ölçüler bundan ibaret
herkese merhaba, nasılsınız tatlı anneler. kızlar yaa ben çok kötü grip oldum. burnum tıkalı nefes alamıyorum. dr.a sordum aferin sinüs verdi ama kullanmadım. çünkü içinde gebelikte önerilmemektedir diyor. kafam ı zor kaldırıyorum ve işteyim varmı grip atlatan yaaa. bana yan etkisiz ilaç tavsiye edebilirmisiniz.
ohhh manken gacı.bende ölçecemde tırsıyom nan ayuuu gibi çıkarım ben
geçmiş olsun canım.bende grip olmuştum bol bol limonlu çay içtim.yattım geçti.şimdi gene boğazım ağrıyo korkuyom bende.sende bol bol limonlu çay iç canım
hade nan sende sen benden inceydin korkimiş yanancı seni dökül bakem ölçüleri:jeyyar:
günaydın şekerlerr a.s.a.s.
eccük geçmişe bakamda gelem :a015:
Diloş rüyamda seni gördüm kızz
ankaralı hatunalar
bugün istanbullu hatunlar eminönüne gidiler çok şükür ben gidemim buseyi bırakacak kimse yok
kızlar ben deniz mankeniniz krispinin ölçüreini sölimmmkaydirigubbakcemile3
göğüsler 93 büyümüş anlaşılıyodu zati ne zamandır ağrıyolar
göbüş 98 göbüş 2 cm artmış
popo 101 pop1 cm artmış
benim ölçüler bundan ibaret
herkese merhaba, nasılsınız tatlı anneler. kızlar yaa ben çok kötü grip oldum. burnum tıkalı nefes alamıyorum. dr.a sordum aferin sinüs verdi ama kullanmadım. çünkü içinde gebelikte önerilmemektedir diyor. kafam ı zor kaldırıyorum ve işteyim varmı grip atlatan yaaa. bana yan etkisiz ilaç tavsiye edebilirmisiniz.
yok nan ne göbesi bence tamamen kiloyla alakalı
tabi bazı hatunlar doğalında biraz göbnekli oliler onlar hariç
benimde bebiş yukarıdaydı en son bakalım haftaya kontrole gittiğimde inmişmi yoksam yukarıdamı merak edim
günaydın şekerlerr a.s.a.s.
eccük geçmişe bakamda gelem :a015:
Diloş rüyamda seni gördüm kızz
İYİ DİELİM İİ OLSUN CNMgünaydın nbr kız
selam tatlımmgünaydın
ben de seni ösledim gulüümm emanet derkenn?? donnarımız mı geldi gı yooosammmebişim gelmiiş gıı nediyoon özledim seniiii
buluşalım kız bi araa emanetlerin ben de :jeyyar:
günaydın güzel bayanlar :lepi:
olsun senin boyun uzun hade ölç bakemnan ben almışım 12 kilo ama dur ölçemde yazam bak o zaman inanırsın şişko olduuma
günaydın güzellik nasılsın nerelerdesingünaydın güzel bayanlar :lepi:
anammm eminönünde şenlik var desene :roflol::roflol::roflol:
ayy ben de sabah göbişi ölçtüm zeytinim sorduydu göbiş topiğinde...benim de göbiş 96 cm olmuş ama diğer tarafları ölçmedim...korkuyom da göbişi möbişi geçmiştir diye :roflol::roflol::roflol:
canım geçmiş olsun(( valla dr.lar hiç ilaç vermiyo...benim gözümde arpacık gibi bişey çıktı ona bile ilaç vermedi...kaç aydır kulağım tıkanıyo onun da yok çaresi...10 gündür de belim tutuk yine ağrı kesici kas gevşetici hiç bişey içmedim....gazi gibi geziyorum ortalıkta :roflol::roflol::roflol:
oohh be içim rahatladı... millet tutturmuşş göbek kalıyo sakın yapma diye sakın benim elimde Çok üzgünüm çoook
olsun senin boyun uzun hade ölç bakem
günaydın güzellik nasılsın nerelerdesin
yok nan göbişi geçmez oralar meraklanma
sezeryandan sonra öle hemen incecik olunmuyo 1 hafta 10 gün felan 4,5 aylık hamile gibi şiş kalıyo sonra yavaş yavaş topluyo kendini meraklanma canım bana bütün giysilerim olmuştu bir müddet bekliycen ama hemen toplamaz
eminönünde göbekli karular şenliği var :roflol::roflol::roflol:
hade bee benneyaptımkiankaralı hatunalar
bugün istanbullu hatunlar eminönüne gidiler çok şükür ben gidemim buseyi bırakacak kimse yok
İYİ DİELİM İİ OLSUN CNM
selam tatlımm
ben de seni ösledim gulüümm emanet derkenn?? donnarımız mı geldi gı yooosammm
günaydın edoş.
kız hayır olsun inşallah.nasıl gördün
bende rüyamda doğuruyodum hemide ikiz.diyomki bizim kızlara yazam hemen.
ohhh manken gacı.bende ölçecemde tırsıyom nan ayuuu gibi çıkarım ben
geçmiş olsun canım.bende grip olmuştum bol bol limonlu çay içtim.yattım geçti.şimdi gene boğazım ağrıyo korkuyom bende.sende bol bol limonlu çay iç canım