2009 Kasm Anneleri

kız daha ilk yılmı senin.maşallah bacım

anaaa sende yeni gelinsin haa:jeyyar:

hee yaa ben daha yılımı bilem doldurmadımm gıı amma şu halime bi baksan heeç yeni evli demezsin bu hamilelik beni ne hallere soktu
bugun takilamiyorum ya. annemler yolda geliyorlar. bir yandan yemek yapiyorum, bir yandan ortalik topluyorum. herkes iyidir insallah.

hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy canım kolay gelsin sana çok yorma kendini gelen yabancı değil nasılsa

tadımlık aldım 5 kiloluk bidonlarda kaydirigubbakcemile3ciden tadına doyulmuyor yavru kuşumun eline verdim kemirsin diye o bile bayıldıkaydirigubbakcemile3
annem yapacak bana onun için az aldım
anaaa eyiki az almışın haa ne turşusu gıı aldığın
bende ramazanda annmelerde kaldığımda anneme yaptırdım
temizlikçi kadının gözü kaldı emme biri az daha çöpe gidecedi zor kurtardım
naal olmuşsa kapağı kırılmış ve ben geç farkettim artık suyunu felan değiştirdim inşallah bişe olmaz

Selam arkadaşlar, aklıma takılan birkaç konuda fikrinizi almam gerektiğini düşündüm  şimdi ben cumartesi günü ( 26,09,2009 tarihinde ) 32+0 ken doktorumdan doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporu aldım ve bu belgeyi alırken benden vizite kağıdı istemişlerdi. Muayene olduktan sonra doktor başhekim onaylı son 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi ve vizite kağıdım başhekimlikte kaldı.

*** Şimdiii birincisi vizite kağıdım hastanede kalması doğru dimi bende kalmaması lazımdı yani ( fotokopi almama falan gerek varmıydı.) sorun olurmu sizce… gerçi problem olmasın diye 28,09,2009 tarihli işyerinde sigortalı olduğum için ayrı bir vizite kağıdı aldım

*** ayrıca benim yapmam gereken farklı bişi varmı ( nasıl olsa çalışıyorum ) o raporu sgk ya bildirmeme gerek varmı

*** doğum parası için hangi evraklar lazım net bilgisi olan varmı ( herkes farklı bişi söylüyor )

*** doğum paramı ne zaman alabilirim bebek doğduktan hemen sonra veriyorlarmı yoksa illa işbaşı yamam mı lazım

Yardımlarınız için teşekkürlerrrrrr 
bi bilgim yok be güzelim

:1ninca::1ninca::1ninca: anaam çakturmaaa :1ninca:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bi duşa girip gelem kızlarr yandım haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooh mis gibi olda gel gıı

zeren hoşgeldin

hoşbulduk şeker

dikkat et cnmm opuyorumnanaktan
işler ne alemdee ??

ayyy işler miii:bbo:
yapılacak bir dolu iş var amaaaaa be de yapacak hal yok... bekliyo herşey şimdilik..
daha kızıma kapı süsü yapcam , avize yapıcam , yıkanması gereken cicilerini yıkayıp ütülüycem , perdeler yıkanıp ütülenecek .... bu kaadr iş bile bana dağ gibi görünüyo haaaa

ben şimdi söndürdüm yemeği bezelye yaptım kıymalı :kedi: bide domatesli makarna :kedi: anaammm wanna görmesin kııı :1ninca:kaydirigubbakcemile3

ben de yoğurtlu makoroni yapcamcokacimcoook ayy çok acıkmışım

tadımlık aldım 5 kiloluk bidonlarda kaydirigubbakcemile3ciden tadına doyulmuyor yavru kuşumun eline verdim kemirsin diye o bile bayıldıkaydirigubbakcemile3
annem yapacak bana onun için az aldım

bu hafta sonu biber , salatalık,acur alıp turşu yapıcam.. ben çok iyi bilmiyom komşumla birlikte yapıcaz :hulya:

Selam arkadaşlar, aklıma takılan birkaç konuda fikrinizi almam gerektiğini düşündüm  şimdi ben cumartesi günü ( 26,09,2009 tarihinde ) 32+0 ken doktorumdan doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporu aldım ve bu belgeyi alırken benden vizite kağıdı istemişlerdi. Muayene olduktan sonra doktor başhekim onaylı son 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi ve vizite kağıdım başhekimlikte kaldı.

*** Şimdiii birincisi vizite kağıdım hastanede kalması doğru dimi bende kalmaması lazımdı yani ( fotokopi almama falan gerek varmıydı.) sorun olurmu sizce… gerçi problem olmasın diye 28,09,2009 tarihli işyerinde sigortalı olduğum için ayrı bir vizite kağıdı aldım

*** ayrıca benim yapmam gereken farklı bişi varmı ( nasıl olsa çalışıyorum ) o raporu sgk ya bildirmeme gerek varmı

*** doğum parası için hangi evraklar lazım net bilgisi olan varmı ( herkes farklı bişi söylüyor )

*** doğum paramı ne zaman alabilirim bebek doğduktan hemen sonra veriyorlarmı yoksa illa işbaşı yamam mı lazım

Yardımlarınız için teşekkürlerrrrrr 

ben biliyorum canım yardımcı olamiycam.. sanırım kartanesi yardımcı olabilir.. çünkü o da senin gibi erteletmişti iznini

ayy canım dikkat et kendine
off ben sıkıldım yaa bu sürekli çıkan ağrılardan
ben sapasağlam olup herbirşeyi yapmak istiim

uyuma gıı ozaman

ee seninkide hami birinin doğurmadan önceki son istekleri

ayy"uyumuyomda valla kafamı koysam bayılacam.şimdi uyumazsam gece rahat uyurum.dün gece uyumadım doğru düzgün,bu sabahta 7 olmadan uyandım baya uykusuzum yani.

ayy canım dikkat et kendine
off ben sıkıldım yaa bu sürekli çıkan ağrılardan
ben sapasağlam olup herbirşeyi yapmak istiim

heee ben de istiiiiimm:a015:

:1ninca::1ninca::1ninca: anaam çakturmaaa :1ninca:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bi duşa girip gelem kızlarr yandım haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yandın mıııı:1shok: biz burda battaniyeyle oturuyoz kııızzz

hee yaa ben daha yılımı bilem doldurmadımm gıı amma şu halime bi baksan heeç yeni evli demezsin bu hamilelik beni ne hallere soktu

naal olmuşsa kapağı kırılmış ve ben geç farkettim artık suyunu felan değiştirdim inşallah bişe olmaz

bi bilgim yok be güzelim

kız şimdiki halimize bakma sen doğurak bak nasıl güzelleşecez.ben akşama nasıl yemek yapacam onu düşünüyom bıraksan on gün kalkmam otuduğum yerden.karnım iyice şişti taşıyamıyom valla.bide çatlaklar abowwwwww

bi bilgim yok be güzelim

sadece salatalık aldım annemde sadece kornişon salatalık turşusu yaptıracağım çok seviyoruz biz
nazar değmiştir kız turşuna gözle görünmeyecek bir yere koy
hoşbulduk şeker

yapılacak bir dolu iş var amaaaaa be de yapacak hal yok... bekliyo herşey şimdilik..
daha kızıma kapı süsü yapcam , avize yapıcam , yıkanması gereken cicilerini yıkayıp ütülüycem , perdeler yıkanıp ütülenecek .... bu kaadr iş bile bana dağ gibi görünüyo haaaa

bu hafta sonu biber , salatalık,acur alıp turşu yapıcam.. ben çok iyi bilmiyom komşumla birlikte yapıcaz :hulya:

ben biliyorum canım yardımcı olamiycam.. sanırım kartanesi yardımcı olabilir.. çünkü o da senin gibi erteletmişti iznini

bende anlamam turşunun t sinden sağolsun annem yapıyor banazemuszemus
neyse kıslar ben kaçtım bulaşık makinasını boşaltacağım oğluşum uyandı onunla ilgineyim

ayy bu işleri bitirmek isitiyom yaa sıkıldım artık evin şu halindeeenn halılarda yıkamadaydı az önce geldiii off derin bi temizlik lazımm :sinifsinif::sinifsinif:

yandın mıııı:1shok: biz burda battaniyeyle oturuyoz kııızzz

yandım valla kızz buraa çok sıcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sadece salatalık aldım annemde sadece kornişon salatalık turşusu yaptıracağım çok seviyoruz biz
nazar değmiştir kız turşuna gözle görünmeyecek bir yere koy

kız kadın temizliğe geldi kilerdeydi yoksa emme temizlik yaptığı ve heryeri temzilediği için gördü işte neyseki kurtardım turşumu

burdayım bacım ama acayip uykum geldi.uyumamam gerek gece uyumak için
canm uyuma o zaman yaaa bi çay iç kız açık ve limonluu
ayy ne fenamış kızz senin için o öleee akannehirakannehir
bende reglken gitmiyom pek sonra çok sancım oluyo çünküüü akannehir
he kız sorma nerden çıkardıysam bu adetiii... kociş de hep dalga geçiyo benle sen tatile karşısın diyo:))) özledim kız sıcak kumlardan serin sulara atlamayıııı
bende yemek yesem ne güzel olurda ne yesem.yemek yok evde offffff yapasımda yok.meyve yiyom şimdi ama acıktım ben yawwwww.
ne yemek yapıyonuz nan hemen banada deyin
kız ben peynir ekmek yedim bari öyle ye... tost filan yap ya da tubiş gibi:))) ama yemeden de olmuyo ben vitamin de alıyorum öğlenleri.
ben de yapıcam kociş sabah istediğini söyledi:))
ayy"uyumuyomda valla kafamı koysam bayılacam.şimdi uyumazsam gece rahat uyurum.dün gece uyumadım doğru düzgün,bu sabahta 7 olmadan uyandım baya uykusuzum yani.
canım yaaa uykun gelir tabii
kız şimdiki halimize bakma sen doğurak bak nasıl güzelleşecez.ben akşama nasıl yemek yapacam onu düşünüyom bıraksan on gün kalkmam otuduğum yerden.karnım iyice şişti taşıyamıyom valla.bide çatlaklar abowwwwww
he güzelleşcez valla ben eminim bundan hem daha çekici olcaz anne olduğumuz için:)))
çatlakları dert etme canm yaaa herkeste oluyo
ayy bu işleri bitirmek isitiyom yaa sıkıldım artık evin şu halindeeenn halılarda yıkamadaydı az önce geldiii off derin bi temizlik lazımm :sinifsinif::sinifsinif:
kız yanık eda:))) ben de vercem daha halıları yıkamaya ama üşeniyorum buna bile:))

oyyy karnım ağrıyo ya battaniyemi gene bürüneyim bariii

canm uyuma o zaman yaaa bi çay iç kız açık ve limonluu

he kız sorma nerden çıkardıysam bu adetiii... kociş de hep dalga geçiyo benle sen tatile karşısın diyo:))) özledim kız sıcak kumlardan serin sulara atlamayıııı

kız ben peynir ekmek yedim bari öyle ye... tost filan yap ya da tubiş gibi:))) ama yemeden de olmuyo ben vitamin de alıyorum öğlenleri.
ben de yapıcam kociş sabah istediğini söyledi:))

canım yaaa uykun gelir tabii

he güzelleşcez valla ben eminim bundan hem daha çekici olcaz anne olduğumuz için:)))
çatlakları dert etme canm yaaa herkeste oluyo

kız yanık eda:))) ben de vercem daha halıları yıkamaya ama üşeniyorum buna bile:))

oyyy karnım ağrıyo ya battaniyemi gene bürüneyim bariii

kız bende kkalktım peynir zeytin yedim.ben vitaminimi gece yatmadam içiyom.
anaaaaam kaç yıldır tatilede gidemiyom ben yaww.gelecek yıl için şimdiden bakıyoz yer

kız bende kkalktım peynir zeytin yedim.ben vitaminimi gece yatmadam içiyom.
anaaaaam kaç yıldır tatilede gidemiyom ben yaww.gelecek yıl için şimdiden bakıyoz yer
kız gece vitamini ne etçen:))
öğlende iç de bari güç versin bence....
hadi bakam seneye gidin de bi eğlenin ama ufaklıkla nası olcak tatil artık bilmiyorum
hem bakalım ben makus talihimi yenip de denize girebilcem mii:)))
offf ya grip oluyom beeeeeen.
sakın ha:) kalk bi limonlu çay salla kendine anam ben bi bardak daha i.ççem hani gevezenin çayı soğur ya o biçim:)))

kız gece vitamini ne etçen:))
öğlende iç de bari güç versin bence....
hadi bakam seneye gidin de bi eğlenin ama ufaklıkla nası olcak tatil artık bilmiyorum
hem bakalım ben makus talihimi yenip de denize girebilcem mii:)))

sakın ha:) kalk bi limonlu çay salla kendine anam ben bi bardak daha i.ççem hani gevezenin çayı soğur ya o biçim:)))

aaa güç verirmi kız.bende gece içiyom sankim gece ne halta yarayacak zaten olmuşum 36 haftalık dimi:kedi:

ayy kalkamda yapam kendime çay limonlu limonlu içem.

bu arada allahıma şükürler olsun kocişim açıköğretimi bitirmiş.sonuçlar açıklandıda.ayyy uzun dönem askerlikten kurtulduk yawwwww:zemuszemus

aaa güç verirmi kız.bende gece içiyom sankim gece ne halta yarayacak zaten olmuşum 36 haftalık dimi:kedi:

ayy kalkamda yapam kendime çay limonlu limonlu içem.

bu arada allahıma şükürler olsun kocişim açıköğretimi bitirmiş.sonuçlar açıklandıda.ayyy uzun dönem askerlikten kurtulduk yawwwww:zemuszemus

he gayrı ne işine ayrar vitamin:)))

kız şaka bi yaan gün içinde güçlü olursun ben hep öğlende içiyorum tok karnıma

kalk ben koydum karşılıklı içelim çayımızı:)

ben sallama yaptım emme olsun:)

hadi canım gözünaydın valla tebrikler zor açıköğretim okumak yaaa ben de bu yıl bi üniv. daha okusam mı diyodum ya bebeylen zor olcak yav

oyyy ne güzel yaaa.. burda bi güneş çıkıyo sonra buz kesiyo ortalık

göznüz adın canım

he gayrı ne işine ayrar vitamin:)))

kız şaka bi yaan gün içinde güçlü olursun ben hep öğlende içiyorum tok karnıma

kalk ben koydum karşılıklı içelim çayımızı:)

ben sallama yaptım emme olsun:)

hadi canım gözünaydın valla tebrikler zor açıköğretim okumak yaaa ben de bu yıl bi üniv. daha okusam mı diyodum ya bebeylen zor olcak yav

içtim vitanimi geldim.

ben çayımı sallama yapmadııım.

sağol canım yaaa.şükür bitti.

bendde üniversite okuyam diyorum vanda yapacak bişey yok

Back
X