- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
kız daha ilk yılmı senin.maşallah bacım
anaaa sende yeni gelinsin haa:jeyyar:
hee yaa ben daha yılımı bilem doldurmadımm gıı amma şu halime bi baksan heeç yeni evli demezsin bu hamilelik beni ne hallere soktu
ayy canım kolay gelsin sana çok yorma kendini gelen yabancı değil nasılsabugun takilamiyorum ya. annemler yolda geliyorlar. bir yandan yemek yapiyorum, bir yandan ortalik topluyorum. herkes iyidir insallah.
hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anaaa eyiki az almışın haa ne turşusu gıı aldığıntadımlık aldım 5 kiloluk bidonlarda kaydirigubbakcemile3ciden tadına doyulmuyor yavru kuşumun eline verdim kemirsin diye o bile bayıldıkaydirigubbakcemile3
annem yapacak bana onun için az aldım
bende ramazanda annmelerde kaldığımda anneme yaptırdım
temizlikçi kadının gözü kaldı emme biri az daha çöpe gidecedi zor kurtardım
naal olmuşsa kapağı kırılmış ve ben geç farkettim artık suyunu felan değiştirdim inşallah bişe olmaz
bi bilgim yok be güzelimSelam arkadaşlar, aklıma takılan birkaç konuda fikrinizi almam gerektiğini düşündüm  şimdi ben cumartesi günü ( 26,09,2009 tarihinde ) 32+0 ken doktorumdan doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporu aldım ve bu belgeyi alırken benden vizite kağıdı istemişlerdi. Muayene olduktan sonra doktor başhekim onaylı son 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi ve vizite kağıdım başhekimlikte kaldı.
*** Şimdiii birincisi vizite kağıdım hastanede kalması doğru dimi bende kalmaması lazımdı yani ( fotokopi almama falan gerek varmıydı.) sorun olurmu sizce… gerçi problem olmasın diye 28,09,2009 tarihli işyerinde sigortalı olduğum için ayrı bir vizite kağıdı aldım
*** ayrıca benim yapmam gereken farklı bişi varmı ( nasıl olsa çalışıyorum ) o raporu sgk ya bildirmeme gerek varmı
*** doğum parası için hangi evraklar lazım net bilgisi olan varmı ( herkes farklı bişi söylüyor )
*** doğum paramı ne zaman alabilirim bebek doğduktan hemen sonra veriyorlarmı yoksa illa işbaşı yamam mı lazım
Yardımlarınız için teşekkürlerrrrrr 
ooh mis gibi olda gel gıı:1ninca::1ninca::1ninca: anaam çakturmaaa :1ninca:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bi duşa girip gelem kızlarr yandım haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3