aboo bu garular hepten erenlere karışmış nan ebişe de oğlu telefon etmiş nan ben gelim diyee korkiim sizden heeayy benimde nasıl oldu...
ben pek test alıp yapmadım hep üzülüyom diyee.
5 gün geçmişti sabah böle bi ses kulağıma hamilesin gibi bişey dedi :1shok: hemen kocişten test istedim adam eve girmedi bile umudu yokya kapıdan verdi gitti kaydirigubbakcemile3 bende yaptım testi tek çizgi gene koydum şöle duşun kenarına sinirlerim bozuldu tabi ellerimi yıkadım bidaa aldım elimee anaa bi baktım pembe bi çizgi daha belli belirsiz hemen alt kata kostum komsuma ona gösterdim oda başladı ağlamayaa galiaba hamilesin diyeee kaydirigubbakcemile3 sonra kocişi aradım bana ekmek alıp gelirmisin diyee gelince dedim aşkım galiba ben hamileyim diyeee kaydirigubbakcemile3 beraberce sarılıp yarım saat ağlaştıkk delikafaduldendelikafadulden
sonra hastaneye gittik hcg yaptırdım ordada kadın dedi %100 hamilesin bi yarım saatte orda ağladıkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allahım kimseye aratmasıınn :Saruboceq:
günaydınnn canımın içiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
big bang :roflol: :roflol:artık yuvarlana yuvarlanamı birbirine çarpa çarpamıbiemiycem gerçi dün haberlerde eminönünde büyük bir çarpışma yaşanmış acep onlarmıydı neydi:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
anaam ben pek konuşmiim nan kızımlaaedoşşş ben haber izlemiyorum bebeğimin morali bozulmasın belki vazgeçer kız doğmaktan bu ne biçim dünya dieeee
kazara da duyarsaaaa yok yavrum sen büyüyene kaaa bunların hepsi biter deyü karnımı okuşuyorum napiim kız gözü korkmasın yavurucuğumunnnn
artık babanın da annenin de sık sık iletişim kurması lazımmış bebeyleeee

nan onnar kaçıncı haftada sen kaçıncı haftadasın :mymeka:ne bilim burda okuyom kızların kiler olmuş 3 kilo benimki çırpı gibi geldi