2009 Kasm Anneleri

slm kızlar mart gözün aydın bebişin maaşallahı var..bende dün doktora gittim kuzum 2124 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi bebkte ve suyunda bir sıkıntı yok bizim derdimizde suyunun az kalması bende ara ara azda olsa sıvı gelmeye devam ediyor maalesef yine söyledim tedirgin doktorumda bol su yani 4 litre su içecekmişim günde..p.tesi hastaneye gidip kan idrar kültür falan bakılacak her hafta kontrol kalmıştı birde hastanede tahlillerde rutine baglandı gibi geliyor bana ay ne sinir oluyor hastaneye gitmeye neyse ne yapalım katlanıcaz artık çogunu atlattık azı kaldı..beroş hala dönmemiş ayagı burada degilmi diye kasıgıma dogru gösterdim evet dedi kafasıda hala yukarıda dedi..durum böyle ..

kızlar birşey soracam aranızda emzirme atleti alan oldumu?bende emzirme sutyeni almıştım 1 tane ama dogum yapan arkadaşım emzirme atletinden al dedi kışın dogacagı için bebeklerimiz emzirirken belimizde açılmasın diye atlet tarzı birşey daha iyi olurmuş sutyenin hemen altından atlet olarak devam ediyormuş görmedim ben emzirme atleti yazıyordu ama nasıl birşey diye açıp merak edip bakmadım şimdide onun derdine düştüm zaten tek sutyenim var bir tanedaha almam gerek..siz ne yaptınız?

aseba aşekercik sagolasınız..şekercik emzirme atletinin boyu nasıl kısa olursa ben kullanamam zaten çokta uzun yapmazlarda kısa olunca belim zırt pırt açılıyor.o yüzden normal atlet yerine hep çıtçıtlı kullanırdım ..

maviş ben aldım emzirme atleti hemi de çıtçıtlı alttan

Valla bayanlar ben sanırım sizler kadar temiz değilim, çünkü bebişimi sevmeden insanlar ellerini yıkasınlar elbiseler degişsin gibisinden endişelerim yok. Sakınılan göze çöp batar diye inanıyorum, ayrıca bence bebekten itibaren birazcık mikrobada bağısıklık kazanmaları lazım. Dünya bizim onlara bütün hayatları boyunca steril bir ortam yaratmamızı maalesef sağlamayacak...

slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah elifcim geçmiş olsun bende yakalanmıştım tabi atlattım oldu biraz inanın hamilelikte çoooook zor geçiyo ya :umursamaz:

Valla bayanlar ben sanırım sizler kadar temiz değilim, çünkü bebişimi sevmeden insanlar ellerini yıkasınlar elbiseler degişsin gibisinden endişelerim yok. Sakınılan göze çöp batar diye inanıyorum, ayrıca bence bebekten itibaren birazcık mikrobada bağısıklık kazanmaları lazım. Dünya bizim onlara bütün hayatları boyunca steril bir ortam yaratmamızı maalesef sağlamayacak...

canım aslında doğru düşünüyosun biraz da çocukların mikrop alması lazım
eğer sürekli titizlenir ve koruma altın alırsak heç mikrop almazlarsa
en ufak bi rahatsızlıkta hastanelik olurlar Allah korusun
drlar bile emziği yere düşünce arada yıkamadan verin diyoo
tabee çamura felan düşerse deel temiz olduğunu bildiğiniz bi yere düşünce

bende ayni senin gibi düsünüyorum mesela esyalarini bizimkilerle birlikte yikicam mikroba alissin yerlere koymak konusunda da öyle ama kollamak sart yani esim havaalaninda calisiyo hergün birsürü insanla muhatap oluyo dolayisiyla evede mikrop tasiyo....beni bile bünyem kuvvetli oldugu halde hasta ediyo minicik bebegide eder

elifcim gecmiş olsun canımcımmmm dkkatet kendineeeee

sagol canim opuyorumnanaktan
nekadar dikkat etsemde grip geldi ise salgin geliyo demislerdi dogru cikti

maviş ben aldım emzirme atleti hemi de çıtçıtlı alttan

bedne istyiroum onlardan yaaa belimi falanda sicak tutar hem ama bulamiyorum burda yok:çok üzgünüm:internetten mi aldin

slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım henuz.dünakşam yazlık kışlıkları çıkartayım derken.tüm dolabı temızleıp düzenledım ama çok fena belım ağrıyo.gece uyandım hep ağrıdan...başımı kaldıramadım yastıktan 1 de kalktım yataktan...
sizler nasılsınız yok demı bi yaramazlıkkk

selam kızlar...
ayy bugün hiç keyfim yok... annemler de bende... suratsız suratsız geziyorum ortalıkta ...ağzımı açıp iki laf edicek halim yok :((( belimin ağrısı bütün keyfimi kaçırdı......... gece hiç kıpırdamadan yatmak zorundayım bi tarafa dönmeye kalksam o kadar çok canım yanıyo ki...zavallı kociş uyanıp çeviriyo beni düşünün yani....artık hiç geçmicek diye düşünmeye başladım valla :(((

slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım henuz.dünakşam yazlık kışlıkları çıkartayım derken.tüm dolabı temızleıp düzenledım ama çok fena belım ağrıyo.gece uyandım hep ağrıdan...başımı kaldıramadım yastıktan 1 de kalktım yataktan...
hg canım büyük geçmiş olsun a.s.
selam kızlar...
ayy bugün hiç keyfim yok... annemler de bende... suratsız suratsız geziyorum ortalıkta ...ağzımı açıp iki laf edicek halim yok :((( belimin ağrısı bütün keyfimi kaçırdı......... gece hiç kıpırdamadan yatmak zorundayım bi tarafa dönmeye kalksam o kadar çok canım yanıyo ki...zavallı kociş uyanıp çeviriyo beni düşünün yani....artık hiç geçmicek diye düşünmeye başladım valla :(((

sende hg sanada büyük geçmiş olsun canım Allah hepimize sabır versin kızlar:Saruboceq:

ben geldüüümmmm, cok hastayim grip dahada ilerlemis gözlerim kipkirmizi burunum tikinik.ihlamur cayiyla düzelmeye calisiyorum:kahve:
nörüyonuz sekerler herkes iyi mi
gecmise bakamicam cok yazmissiniz yine , biri bana özet geciversinyerimseniben

selam kızlar...

ikinizede gecmis olsun. cok dikkat edin kendinize.opuyorumnanaktan

katiliyorum, tamam ellerin temiz olmasi gerek mutlaka ama gelen herkesin ustune basina karisamazsinki fazla.

benim de opme takintim var. kimseye opturmuyorum. oglumuda sadece koklamalarina izin veriyordum. kiyamam o tazecik yanaklara ya.opuyorumnanaktan

selam kızlar...

ikinizede gecmis olsun kizlar..bu bel agrilari daha nekadar devam edicek acaba herhalde dogum sancisi gelince bunlar yaninda cok masum kalicaklar

hee gıı bilmiim falla o kaa pembiş şey aldık oğlan olursa senikilerden verisin gaari :roflol: :roflol:
hem benim 5. çocuğa kaa hep kız oliimiş nan illa oğlan istersek 5 dene yapmamız lazım :roflol: :roflol:
feririm nann noolcekk niee gıı 5 dene kısss hayırdır ? nooluyyy?
Kartanesi bende şimdi internetten çıt çıtlı olan emzirme badilerine bakıyordum sipariş vermek için ama bedene karar veremedim. Sen nerden hangi beden aldın marka fiyat ne ?
yaaa bana nie demiyonus böle şeyler yaaaaa kartanesi küstüm sağa nan ben sana haber vermeden kendime don bile almıyom beaa insan bi söler demi?

ayy canım niye kendini o kadar yordun yavaş yavaş yapsaydın
aslında ayaparken anlamıyoz ondan yükleniyoruz bu kadar kendimize soorada acısı çıkıyo

hg canım büyük geçmiş olsun a.s.

sende hg sanada büyük geçmiş olsun canım Allah hepimize sabır versin kızlar:Saruboceq:

ikinizede gecmis olsun kizlar..bu bel agrilari daha nekadar devam edicek acaba herhalde dogum sancisi gelince bunlar yaninda cok masum kalicaklar

ayy canım niye kendini o kadar yordun yavaş yavaş yapsaydın
aslında ayaparken anlamıyoz ondan yükleniyoruz bu kadar kendimize soorada acısı çıkıyo

sağolun kızlar..uff valla.bi işin ucundan tutup başlamam lazım.yardım etcek kımsede yok...
birazdan kalkıp biraz süpürge tutcam.bugün yada yarın misafirim gelcek kalcak mı gitcek mı bılemıyorum dün aradı ama hala haber yok.....
anam inş bu günleri sağsalım atlatalımda sonra hep bebişlerimle ilgilencez.az daha sabır diyorum....

selam kızlar:hulya:
yeni bi patik başladım 5 şişle.. bi tekini dün bitirdim.. şimdi ikinciye başlıycam...

ben geldim nan doktordan bebem 3 kg 48 cm olmussss 10 gün sonra her an gelebülür dedi doktor amcamız haftada bir nst miz varrr cok heycanlıyıssssssssssssssssssssss

kızlar doktorum sonuçlarıma bakıp bebgimiz erken gelecege benziyor demiş yatıp dinlenmem bol su içmem gerekiyormuş.bol su sancıyı engellermiş.24 s aat bile dursa iyi o yüzden dayanabildigi kadar dayansın demiş.artık ara ara sancı olabilir ama artma ve sıklaşma olursa sancıda mutlaka haber verin demiş..durum böyle..neyse ben kaçar eşim gelir birazdan ...iyi akşamlar.

anaaaamm kız bunlar erkenden geliciler vallaaa... nehir kocaman etmişsin oğluşu kız
:nazar:

ben geldüüümmmm, cok hastayim grip dahada ilerlemis gözlerim kipkirmizi burunum tikinik.ihlamur cayiyla düzelmeye calisiyorum:kahve:
nörüyonuz sekerler herkes iyi mi
gecmise bakamicam cok yazmissiniz yine , biri bana özet geciversinyerimseniben

geçmiş olsun canım.. dinlemene bak

selam kızlar...

ayyy canım yaaa geçmiş olsun.. ben de inleye inleye dönüyom yataktaa

selam kızlar:hulya:
yeni bi patik başladım 5 şişle.. bi tekini dün bitirdim.. şimdi ikinciye başlıycam...

anaaaamm kız bunlar erkenden geliciler vallaaa... nehir kocaman etmişsin oğluşu kız
:nazar:

geçmiş olsun canım.. dinlemene bak

ayyy canım yaaa geçmiş olsun.. ben de inleye inleye dönüyom yataktaa

he gı etmişim valla farkında değilim darısı basınızaaaopuyorumnanaktan

Back
X