2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Günaydın kızlarrrr
Biraz kıskandırayım sizi kaldı benim 5 günüm:dance:
hayırlısı ile şu 5 günüde kazasız belasız atlatsak rahatlıycam bugün annem gelinliğin tüllerini felan kolaladı.Benim gelinliğim başkasının gelinliğide kurutemizlemeye vermiştik üstünü altının tülleri ve duvağınıda annem kolaladı inşallah bir sorun olmaz kurur ve normal bir gelinlik havasını alır :))
Bide kendi kendimizin sıkıntısı yetmiyomuş gibi babaannem bizde kalıyor düğün zamanına kadarda bizde kalacak offf geceleri uyuyamıyorum onun yüzünden bende uyku ilacı içiyorum benim normalde uykum çok hafiftir en ufak bir tıkırtıda kalkarım babaannemde o konuda çok anlayışsızdır sağolsun gecenin bir vakti ışıkları açar kendi kendine ahlar varhlar bide bu yetmiyomuş gibi annemin bir sürü işi var ve bugün anneme doluşmuş herkes.Ne anlayışsız insanlar var yaa sinir oluyorum zaten kadının işi başından aşmış bende yardımcı olamıyorum çarşambaya kadar çalışıyorum salı akşamı izine ayrılıcam.

Manevi ve maddi olarak hepimiz çöküntüdeyiz kızlar kim ev kurarken sıkıntıya düşmüyor ki önemli olan Allah sağlık sıhhat ve çalışma gücü versin Allahın izniyle herşey hallolur.Benim ailem beni borçsuz evlendirdi ama nişanlım benle sözlendikten sonra düğün için 15.000 ytl kredi çekmiş 18.000 olarak ödeyecek e bide mobilyaların taksidini ve tv taksidinide biz ödiycez.ailesinden 5 kuruş yardım görmüyoruz bırakın yardım görmeyelim onuda geçtim ama bari nişanlımı yontmasalar ona şükredicem ama çok güzel sömürüyoalr benimkini benimkide zaten saf sinir oluyorum yaa resmen ben yemedim alın siz yiyin durumuna düştüm.ama akıllandım şimdi hiç acımıyorum yapsın ölede bölede ben görmüyorum nasılsa parasınıkötükedihüsokötükedihüso

Baktımda ne kadar çok yazmışım meğersem çok doluymuşum doldukça da içimden gelen herşeyi yazmışım işte böyle kızlar herkes maddi ve manevi olarak çok etkileniyor benimde içimden annemden ayrılmanın burukluğu var 27 yıldır yaşadığm evimden ayrılıcam rahatlık yok artık evliliğin sorumluluğun kaldırabilecekmiyim bunların soru işaretleri var ve maddi olarak o borç nasıl ödenecek sorunlar var ama dedim ya hepsini Allah'ın izniyle hallederiz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:uhm:

Dilekcim çok az kaldı cnm.Evlendikten sonra biricik kocişinle yaşayacaksın bunu düşün birazda olsa gülümse vede rahatla.

Hepimiz borçla evleniyoruz merak etme cnm.Benim nişamlımda tek başına halletmeye çalışıyor ,'herşeyin üstesinden birlikte geleceğiz 'diyorum sarılıyorum.Önemli olan senin kocişinle ilişkinin sıcaklığı.Maddi konular kesinlikle hallolur hiç ama hiç merak etme.
Sizin kendi eviniz sanırım kiradan sözetmediğine göre.Eğer öyleyse bizden şanslısın.Ben 550 ytl kira ödüyorum.

Kocaman öptüm cnm

Son düzenleme:
Hepimiz borçla evleniyoruz merak etme cnm.Benim nişamlımda tek başına halletmeye çalışıyor ,herşeyin üstesinen birlikte geleceğiz diyorum sarılıyorum.Önemli olan senin kocişinle ilişkinin sıcaklığı.Maddi konular kesinlikle hallolur hiç ama hiç merak etme.
Sizin kendi eviniz sanırım kiradan sözetmediğine göre.Eğer öyleyse bizden şanslısın.Ben 550 ytl kira ödüyorum.

Kocaman öptüm cnm[/QUOTE]

keşke kendi evimiz olsa 750 ytl kira vericez:)))

dilekcim yazdıklarını okurken gözlerim doldu, yanlız değilim ona sevindim ama benimde nişanlım herşeyi kendi yapıyor aynı şekilde ailesinden hiç yardım yok ve daha çok ondan almaya çalışıyorlar.
Napalım evlenince düzelicek inşallah, borçlarımızı ödicez ve ileride kendi evlerimiz olucak inşallahh evi olmayan herkese nasip olur

mısraacım ve dilekdilekcim :)ben de ikinizin msjını okurken gözlerim doldu çok duygulandım ve inanınki çok ihtiyacım olan bir dönemde bunları okumak bana çok iyi geldi..ne kadar güzelki hiçbirşey moralimizi bozamıyor diyorsunuz.bizimde bunu öğrenmemiz gerek galiba.nişanlım zaten karamsarın tekidir,ben de bir o kadar iyimserimdir ama inadım tuttumu fena tutar,o öyle karamsar oldukça ben de körükle gidiyorum ikimizde karalar bağlamış şekilde oturuyoruz :)) evleniyormuyuz dayakmı yiyoruz belli değil.diyeceksinizki belki,yuvayı dişi kuş yapar sen niye destek olmuyorsun diye ama,tam 5 senelik birlikteliğimiz sonunda artık ben de tükendim arkadaşlar sürekli destek olup moral vermekten ben de moral kalmadı.ama silkinip artık mısraacım ve diledilekcim gibi ben de olumlu düşünücem :) sonuçta borca bile giremeyip evlenemeyen sevdiğine kavuşamayan bir sürü kişi var.halimize şükretmeli,Allah'ımıza sürekli dua etmeliyiz en kısa sürede sıkıntılarımız bitsin diye..

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKKKKKK
BU CÜMLEYİ GÜN İÇİNDE ENÇOK ZAMAN GEÇİRDİĞİNİZ ODAYA YAZIN VEDE ASIN.İNANIN YOLA ÇIKIN GÖRECEKSİNİZ GÜZELİKLERİ.

Birde borçlarımızın hemencik bitmesi için yine evinizde ençok oturacağınız odanın sol köşesine(kapıyı arkanıza aacaksınız)mor birşey koyun ne olduğu önemli değil.Bu perdede olabilir,bir bibloda :))gelsinnnnn paracıklar

Slm arkadaşlar nasılsınız?Düğünüme çok az bir zaman kaldı hem heyecan var hem stres karışık duygular içerisindeyim.Benim ailemde herşeyi borçla aldı.Ama nişanlımın ailesi hep bizim arkamızdalar saolsunlar bütün eksikleri aldılar.Yarında nikahımız olucak inşallah..

Günaydın arkadaşlarrrrr.
Pembebeyaz artık sonuna gelmişsin mutluluklar dilerimm

Dün bizde plazma tv yi aldık :))
Klima ve perde kaldı

ohoooo maşşallah arkadaşlar bütün hazırlıkları bitirmişsiniz nerdeyse ya bizim de bitti herşey ama en önemli olan şey dügün mekanında kararsız kaldık salon istemiyoruz çünkü iki restoran var aklımız da fiyatları sonkez gözden geçirip tutacagız kolay gelsinnnn....

Mısra hayırlı uğurlu olsun canım aldıkların
benimde son zamanlarım bugün işten izine ayrılıyorum ayın 12sinde dönücem patronum biraz kıllık yaptı ama artık onu takan yok:))))
Clyfth sende kolaylamışsın ohh ohh ne güzelll:))

[B]canım benim seni çokiyi anlayabiliyorum ama bu hayatta biraz polyanacılık oynamamız gerekiyor bizdende kötülerini düşünelim dimi bir örnek vereyim hep kendimden örnekler veriyourm ama napıyım bunlar aklıma geliyor benim nişanlımla ben görücü usulu evlendik ve ne derdimeyse sıkıntı çekicem annemlerin sıcacık yuvasından ayrılıp rahatlıktan vazgeçip hayatın derdine düşücem ama bunları çekmek zorundayız ki önümüze gelecek güzel günlerin kıymetini bilelim.Sen 5 senedir berabermişsin ne güzel ki ne mutlu sana ki sevdiğin insanla aynı evi paylaşıcan tüm sıkıntıları belli bir zamandan sonra atıcan. bu sıkıntıyı çekmezsek ilerde çocuklarımıza ne anlatıcaz biz.ne güzel demişsin yuvayı yapan dişi kuş diye gerçekten öle sen olumlu düşünücen sakin olucan ki nişanlında öle olsun iki tarafta zıtlaşınca içinden çıkılamaz sorunlara yol açıyor bunlar.Bırak bu günlerin tadını çıkar bir daha ne zaman nişanlı olacaksın ki şimdi önümüze bakma zamanı ve gelecek güzel günlerin hayalini kurma zamanı:lepi:[/B]
hee bu arada yanlış anlaşılmasın nişanlımla görücü usulu tanıştık ama hemen kaynaştık kısmet işte asla olmaz diyordum ama kısmetimde bu kişi varmış bazen diyorum parası pulu yok ama benim aşkım çok anlayışlı çoook bir dediğimi şimdilik iki etmiyor bakalım evlendikten sonra bozulmazda inşallah yine böyle devam eder
[/COLOR
]

Artık aranızdan ayrılıyorum geldiğimde yeni gelin olarak aranıza tekrar katılıcam ve herşeyi teker teker anlatıcam 12 gün sonra görüşmek üzere kendinize ve nişanlılarınıza iyi bakın arkadaşlar unutmayın HERŞEY ÇOOK GÜZEL OLACAK.stres sıkıntı yok bundan sonra öpüyorum şekerler sizi Hepinize mutlu yıllar ve sevdiklerinizle mutluluklar

Balayından sonra görüşmek üzere..............
:1hug:hihoyyyt:enbuyukkk::enbuyukkk:

arkadaşlar nasılsınız uzun süredir giremedim nete yok beyaz eşyalar geldi yok perde derken hergün koşuşturmaca içindeydik daha epey var.ne güzel şeyler yazmışsınız öyle arkadaşlar biz de borç içinde evleniyoruz hesaplamaya kalksak hiç ödeyemezmişiz gibi geliyo ama umutvarım Rabbim yardım eder inş.çok da bişey almadığımız halde böyle.ee yeni ev kurmak öyle sandığım kadar kolay bişey değilmiş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş biraz daha sabır ucunda sevdiğimiz insanlarla kavuşmak var:))))

Dilekcim mutluluklar dilerim,herşey gönlünce olsun.
Katrecim hoş geldin,çok haklısın ev kurmak gerçekten maddi manevi çok zormuş.
Perdeleride halletmişsin ne güzel.Perde bakmaya gittik geçenlerde şok olduk 2 oda bir mutfak 1.800 tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…