2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

mısraa merhaba canım.of yıl bitiyo diyemi bilinmez ama canım çok sıkılıyo bugün.böyle bi ağırlık var üstümde

Hayırdır Elif cim umarım bir sorun yoktur.Havada çok etkiliyor cnm acaip soğuk.Bende bugün gelinliğin ilk provasına gittim,giderken dondum resmen

gelinlik yetişir inşallah.geç kalmamış mısın biraz?aslında sorun nişanlım.özel bi sektörde çok ağır koşullarda çalışıyor.kpss sınavına girdi ve şimdi tercih yapacak ama alan çok sınırlı.e türkiyede de bazı şeyler torpil olmadan işlemiyor maalesef.dayım belediyede bi bölümün başkanı olarak çalışıyo ama yardımcı olmuyo bize.eğer bi devlet dairesine giremezse evliliğimiz de çok sorunlu olacak.çünkü haftanın 4 günü çalıştığı hastanede nöbet tutuyo.ve nöbette şöyle:sabah giriyor ertesi gün akşam çıkıyor. senağlama napcaz bilmiyorum

Ahhh cnm ya yaşam şartları işte.En azından bir işimiz var öyle düşünelim.
KPSS dede dediğin gibi tercih kurumlar-şehirler çok sınırlı.İşyerinde sınava giren güvenlik arkadaşlar için baktım tercihlere çok çok azdı,puanlarıda düşüktü,yazmayalım diyorlardı naptılar bilmiyorum.

Artık eskisi kadarda torpil yapılamıyor cnm.Hayırlısı ne ise o olsun.

Gelinlik konusuna gelince;çok önceden almış olmamız hiç birşey farkettirmeyecekti cnm.Ayın 2o sinde teslim edecekler nikaha 11 gün kalıyor,evde bekleyecek sadece. Tabi şuda var benim beğendiğim 2 model vardı çok netti kafamda hazırlıklı gittim-öyle dergilere kataloglara bakmadım.
Sadece fiyat araştırması için burası hariç iki yere daha gittik o kadar.Benzeri fiyatlar söylediler ama diğer ikisi güven uyandırmadı bizde.

Tatlım resmi yok ne yazıkki (Nişanlımın işyerindeyim şu anda yinede bakacağım senin için)Pronovias markasının iki modelini birleştirdik,bazı farklılıkarda var üzerinde oynuyoruz.Örneğin tül kısımları simli.
Çok sade bir model şöyle anlatayım gözünde canlandırmaya çalış.
Arka ön V yaka,göğüs atına kadar dantel,sonra simli tüllü kısmı başlıyor.
Arkası kuyruklu ve kuyruk yırtmaçlı,yırtmacın içindende göğüsteki danteller çıkacak.
Duvak rahibe duvağı bu kadar .Eldiven-kese-çanta istemiyorum

günaydınnn 2009 kış gelinleriii
hepinize dileklerinizin gerçekleştiği, mutlu, sağlıklı, huzurlu bol kazançlı bir yıl diliyoruma.s.

2009'da kahkahalar , yeni heyecanlar ,eglenceli zamanlar olsun
İş olsun aş olsun cebiniz bol parayla dolsun
Ayrılıklar, yalanlar,kırgınlıklar olmasın ; kavuşmalar sevişmeler olsun
Düğünler bebekler kutlamalar olsun ..
Tatlılar , kahveler , lezzetli yemekler olsun
Göbek olsun ama kolestrol olmasın
'Biz' olsun 'ben' olmasın
En önemlisi de sağlık olsun sevgi olsun aşk olsun
2009 yılı gönlünüzün istediği gibi unutamayacagınız bir yıl olsun.
Yeni yılda da hep birlikte olabilmek dileğiyle ..
Sevgiler ,

Günaydın arkadaşlar.Herkesin yeni yılı kutlu olsun.Evlerinizin döşemesi bitmedimi bittiyse koyunda bakalım.Benim bitti sayılır oturma odamı şimdi koycam..

[sıze="2"]işte oturma odam aksesuarlarını yeni aldım henüz koymadım çektiğimde boştu..[/sıze]

.........................................................................

Son düzenleme:
canım allah agız tadı ile oturmayı nasip etsin DE niye halını okadar büyük aldın be canım küçügün hem temizlemesi kolay hemde görüntüsü çok şık olurdu.. saglıcakla eskitin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…