hain dom dom nolcak yazik deelmi bana zaten hastayim seninde ustunde olucak gozum :jeyyar::jeyyar: sakin acik verme yakarim:jeyyar:
hacer eski dostlar dusman olmaz bacim sakin gaza geleyim deme seviyorum seni.:1hug:
busefer harbiden kactim kocisin bakislar degismeye basladi filmi durdurdu beni bekliyo.
selam kızlar.....artık bende evdeyim..ama bir süre gündüz giremem eve bilg. gelene kadar....akşamları kocişin bilg. idare ederim artık...
bugün dr. kontrolümüz vardı....raporumu aldım bugünden itibaren raporluyum ve evdeyim......
kızımda iyi maşallah ağırlığı 1750 gr olmuş..haftasında ilerliyor sorun yok dedi....kızım dönmüş yani başı aşağıda artık umarım tekrardan dönmez.....
akıntım için fitil verdi dr.um...çünkü bazı zaman açık yeşil gelmeye başlamıştı onu söyledim eğer yeşil geliyor demeseydin bişey vermiyecektim dedi....ama rengi değişikse fitil kullan dedi...umarım geçer düzelir...bi geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş...
Eveeeettt!!!! Ben de hatırlıyorummm. ASLIIIII!!! Sayfa 1500 ü okusanaaaaaa! Bak çerez neler demişşş... :roflol:way be arkadan vurmak diye buna derim iste şutarafagitti ama ben lazanya ya soylememistim sayfa 1500 du galiba dimi :roflol: gozum ustunde ona gore simdi film izliycem donerim tekrar buraya. opuldunuz sekerim.
:roflol:Ama Che o kadar gerçek kızıyor ki, çok hoşuma gidiyor... Sahiden sinirleniyor yanii... Ben mapustayken sevinmiş biliyo musun, tek Deniz o kaldı diye... Kendi söyledi... :roflol:kiz sende pusuda yatan tilki gibi ..
ortaligi kizginlastiriyorsun, gözümden kacmadi sengözlerimebaksanab
deniz dün sana gelenler bugün banageldi acayip daraldım, duvarlar üstüme üstüme geliyor
Canım gözünaydın. Artık bol bol dinlen ende. Tatlı bebişinle güzel vakit geçir.
Akıntın olduğunu söylediğinde vajinal muayene ettimi dr.un?
Benimde arada akıntım oluyor ama sırf vajinal bakar diye önemsemiyorum.
canım alttan muayene etmedi....ben yeşil diyince verdi..yoksa akıntıya normal diyor ....yoğun olmasıda normal diyorda rengi farklı olunca verdi...alttan muayene 37. haftada dedi...sorun olmadığı sürece şimdi alttan bakmam dedi......
artık dinlenirmiyim yoksa dahamı fazla yorulurum bilmem....iş çok bende.....ama elim ayağım tuttuğu sürece hareket etmeyi düşünüyom...hareketsizlik şişirir beni...
selam kızlar.....artık bende evdeyim..ama bir süre gündüz giremem eve bilg. gelene kadar....akşamları kocişin bilg. idare ederim artık...
bugün dr. kontrolümüz vardı....raporumu aldım bugünden itibaren raporluyum ve evdeyim......
kızımda iyi maşallah ağırlığı 1750 gr olmuş..haftasında ilerliyor sorun yok dedi....kızım dönmüş yani başı aşağıda artık umarım tekrardan dönmez.....
akıntım için fitil verdi dr.um...çünkü bazı zaman açık yeşil gelmeye başlamıştı onu söyledim eğer yeşil geliyor demeseydin bişey vermiyecektim dedi....ama rengi değişikse fitil kullan dedi...umarım geçer düzelir...bi geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş...
kızlar bebeğe ağız bezi yapmak için mermerşahi kumaşından 1 metre akmak yeterli olurmu?
bence yeterde o kumaşı nerde bulacağız..annem almış 6 tane..bende alıp kesip iğne oyası yapayım diyorum kenarına..hazırları çok pahalıydı bugün sordum..o kadar olmasada el kadar beze vermem o parayı
bide ben bugün kadife tulum aldım soğukta gelecek diye..10 ytl sizce fiyatı nasıl kızlar..ayrıca bugün bide polar aldım..kenarını orlon iple iğne oyası yapıp battaniye-kundak gibi kullanmayı düşünüyorum
merhaba hamile arkadaşlar,bende 32 haftalik hamileyim siteyi yeni yeni keşfettim zaten pekde sik giremiyorum ama yazişmalariniz çok hoşuma gidiyor bende faydalaniyorum teşekkürler :)ayshince arkadaşima bişi sormak istiyorum bugün bende doğum iznine ayrildim sat in kaçti benimki 31 mayis ama tam emin değilim hepimize kolay gelsin hormonlar için dediklerinizde doğru sanirim bende kocama bozuldum,ağladim sebep alişveriş tabiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?