2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaciyo kaciyoooooooooo
kac bakalim kac..
seviyomus beni.. bide sevme istersen
:mymeka:

Canım 41 kere maşallah bebişine... Allah nazarlardan saklasın.. Sen de muradına erdin gözün aydın, artık evde ve rahatsın...

way be arkadan vurmak diye buna derim iste şutarafagitti ama ben lazanya ya soylememistim sayfa 1500 du galiba dimi :roflol: gozum ustunde ona gore simdi film izliycem donerim tekrar buraya. opuldunuz sekerim.
Eveeeettt!!!! Ben de hatırlıyorummm. ASLIIIII!!! Sayfa 1500 ü okusanaaaaaa! Bak çerez neler demişşş... :roflol:
kiz sende pusuda yatan tilki gibi ..
ortaligi kizginlastiriyorsun, gözümden kacmadi sengözlerimebaksanab
:roflol:Ama Che o kadar gerçek kızıyor ki, çok hoşuma gidiyor... Sahiden sinirleniyor yanii... Ben mapustayken sevinmiş biliyo musun, tek Deniz o kaldı diye... Kendi söyledi... :roflol:

deniz dün sana gelenler bugün banageldi acayip daraldım, duvarlar üstüme üstüme geliyor

alip veremediginiz ne su duvarlarla..
rahat birakin bi..

kizlar son aylarimiz.. tadini cikaralim.. bu sessizligi sakinligi arayacagiz zaman zaman..
sikmayin caninizi.. rahat olun.. bebelerinizi düsünün.. hersey onlar icin
a.s.

canım alttan muayene etmedi....ben yeşil diyince verdi..yoksa akıntıya normal diyor ....yoğun olmasıda normal diyorda rengi farklı olunca verdi...alttan muayene 37. haftada dedi...sorun olmadığı sürece şimdi alttan bakmam dedi......
artık dinlenirmiyim yoksa dahamı fazla yorulurum bilmem....iş çok bende.....ama elim ayağım tuttuğu sürece hareket etmeyi düşünüyom...hareketsizlik şişirir beni...

ama agirlasiyoruz yavas yavas canim ya..
ben ilk defa dün farkettim..
bi dip-bucak temizliyeyim dedim.. hareket ederken iyide.. is bitip oturunca girdi belime bi agri..
aman dikkatli ol emi.. evdeyim diye ..
:1rolleyes:

Eylemcim, benimki geçti sayılır... Sanırım hormaonlar sayesinde mevcut problemleri, bastırdığımız şeyleri biraz daha abartıyoruz... Ben içimden bolca Besmele çekmiştim... Tavsiye ederim. Üzmemeye çalış kendini. Ben seni çoookkk seviyorum.

selam kızlar.
aysincim maşallah miniğine,inşallah böyle devam eder ve sağlıkla doğar.ayy bende kızımı çok merak ediyorum daha 2 hafta var.bu sefer çokmu ara oldu ne anlamadım geçmek bilmedi.
ege-deniz canım hoşgeldin geçmiş olsun.dikkat et canım.
buketcim doğru söylüyorsun bebekler ağırlaştı herhalde göbeğim acıyor.eşimde dalga geçiyor.içeride kızım senin göbeğine bağlı olan kordonu çekip çekip bırakıyor oyun oynuyor diye.
ya benim canım çok sıkılıyor.ders çalışıyorum yatıyorum kalkıyorum herşey hep aynı.şu bebiş bir doğsada hayatıma bir anlam ve renk gelse biraz.çünkü bu şekilde herşey kısıtlı ya canım çok sıkılıyor.hareket edemiyorum fazla,eşimle şakalaşamıyorum yani tepişemiyorum.dışarı çıkıp saatlerce gezemiyorum.9 ay ne uzunmuş canım yavvv.insan elindekileri kaybedince değerini anlıyor gibi birşey oldu bu:))))

maşallah kızına canım. allah nazarlardan saklasın. bol bol dinlen. benim daha çok var izinime. 32 hafta dolunca ayrılmıycam gereksiz 2 hafta sömestr da kaynıyor. ben şubatta da 2 hafta çalışmalıyım ki okullar kapanınca benim iznim bitsin. temmuz 1 e kadar okula gidiyoruz biz dersler bitince seminer dönemimiz. o zamanda alırım paşamı kucuşuma çuf çuf okula o sorun olmaz yani. ayy heyecanlandım bak şimdi. delikafadulden

Kızlar ben de birazdan kaçıcam. Komşum yemeğe çağırdı bizi... Sanırım yemekten sonra da biraz otururuz... Sonra gece gelirim yine... Haber gelince yazamam, çıkarız hemen diye şimdiden yazayım dedim...

ezgi geçmiş olsun...annede Allah kolaylık versin..benim kaynana köyden dışarı çıkmadığı için,şehre gidip otobüse binip yanımıza gelmeyi beceremiyor...şubat tatilinde kaynım getirecekmiş...gelemiyor kendi düşün türkiye içindeyiz yani...şehre gidince afallıyor,cahil accuk ta kendileri..kendine güvende yok...bir an kayınvalidemi annenin yerinde düşündüm..mülteci diye sürerler kadını herhalde...

damla koptum şu masa saati olayına...:roflol: hakketen ilginçmiş yanee..
bizimki çok şükür karnımla çok ilgili.illa açarasever günde birkaçkez,konuşur onunla öper öper karnımı..oda hemen tepki verir tepmeye başlar bizimki delirir sevinçten kızııııım kızıııım diye..bide ona ilgisiz olsaydı ben hepten çeşmeleri kapatmazdım herhalde...senağlama

ayşin gözünaydın canım kızınada maşallah..sanırım bizim kızlar başa baş gidiyorkaydirigubbakcemile5 tahminim bu hafta o civardadır bizimkide...ama uyluk kemiği uzun yaa valla üst sınırda gidiyor boyu..leylek bacaklım benim:CüvCüv:

kızlar bebeğe ağız bezi yapmak için mermerşahi kumaşından 1 metre akmak yeterli olurmu?

kızlar bebeğe ağız bezi yapmak için mermerşahi kumaşından 1 metre akmak yeterli olurmu?

bence yeterde o kumaşı nerde bulacağız..annem almış 6 tane..bende alıp kesip iğne oyası yapayım diyorum kenarına..hazırları çok pahalıydı bugün sordum..o kadar olmasada el kadar beze vermem o parayı
bide ben bugün kadife tulum aldım soğukta gelecek diye..10 ytl sizce fiyatı nasıl kızlar..ayrıca bugün bide polar aldım..kenarını orlon iple iğne oyası yapıp battaniye-kundak gibi kullanmayı düşünüyorum

becerikli hatunlara bak yaa. bende el becerisi sıfır hehe. bende hazırlara talim o zaman.:D

merhaba hamile arkadaşlar,bende 32 haftalik hamileyim siteyi yeni yeni keşfettim zaten pekde sik giremiyorum ama yazişmalariniz çok hoşuma gidiyor bende faydalaniyorum teşekkürler :)ayshince arkadaşima bişi sormak istiyorum bugün bende doğum iznine ayrildim sat in kaçti benimki 31 mayis ama tam emin değilim hepimize kolay gelsin hormonlar için dediklerinizde doğru sanirim bende kocama bozuldum,ağladim sebep alişveriş tabiii.

aramıza hoşgeldin. bebeğin hayırla gelsin size uğur getirsin. gerçekten buradaki dostluklar ve paylaşımlarımız çok güzel. görüşmek üzere hoşçakal

Kızlar bugün bakın ne oldu? Eve temizliğe bayan geldi.o yaptı temizlik ben de ufak tefek yerleştirme falan derken çok yoruldum. Sonra tuvalete gittim.bir de ne göreyim.kan…iç çamaşırımda .elim ayağıma dolaştı .kadın evde ve henüz gitmemişti.ve eşim de henüz yoktu.stresle devamı varmı diye(afedersiniz) kılozete baktım.ve bişey yoktu.sonra aklımdan bir dk önce bebeğin hopladığı geldi.hastaneye gidersem inşallah bişey olmaz diye düşündüm.bu arada kasığımda ağrıyordu.çok korktum.sonra inanmak istemediğimden ayna aldım ve baktım çok şükür dış yüzeyini bir önceki tuvalette kanatmışım.içim öyle rahatladı ki anlatamam.ohhhhhhhh dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…