2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslında kocalarımıza da haksızlık etmemmek lazım biz bebişlerin hareketlerini içimizde hissettikçe heyacanlanıyoruz bir de hormanların etkisi var ama onlar dolayın gerçekliğinin farkına varamadılar daha bi doğsun bebekler onları görünce herşey değişiyor benim eşimde ilk kızımızda pek farklı değildi ama şimdi kızına aşık resmen ve bu hamileliğimde daha faklı davranıyor sonuçlarını bildiği için belki

selam kizlaaarrr berbat bi sekilde grip oldum hapsurmaktan akan burnumu silmekten mahvoldum c vitamini yuklemeye basladim ama sanirim bi ise yaramaz artik, kaptik bi kere sifayi
genel olarak herkes iyi sanirim. bugunde sehnazdan ses cikmamis hersey yolundadir umarim.

ASLI benim tansiyonda dusuk doktor dusuk olmasi iyidir dedi herhalde yuksek olmasindan iyidir anlaminda dedi.

Deniz 1 canim eminsen bebegin kanala girmeye calistigindan bence hic gecikme gorun bi doktora sonucta agrim var diyorsun bi nst ye girsen iyi olur gibime geliyor.

ezgicim nerdesin guzelim sen.
merak ettim.

allahım herkes hasta yaa
su hamile kullarına yardim et allahim

ezgi.. ne cok merak ettim seni canik ya..
sükür iyisin..
bide sehnzdan bi haber alabilsek..

Canımmm çok geçmiş olsun... İyi dinlen, kendine iyi bak.
Ağrım var ama sürekli değil, bazen oluyor... Bir de sancıda ağrı eşlik etmiyor diye biliyorum ben... Bu nedenle doktorumu aramadım henüz. Devam eder ya da şiddetlenirse irtibata geçicem hemen.
(bana Deniz1 dediğini Che duymasın, seni de beni de keser valla... ) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ezgicim nerdesin guzelim sen.
merak ettim

allahım herkes hasta yaa
su hamile kullarına yardim et allahim

elifim kocis tatildede ondan giremedim cok ozledim sizi ama.. Amin diyorum kimse hasta olmasin off hic keyfi olmuyo insanin.

ezgi.. ne cok merak ettim seni canik ya..
sükür iyisin..
bide sehnzdan bi haber alabilsek..

gribi saymazsak genel olarak iyiyim evet ya sehnaza cok uzuldum bi haber alabilsek keske.

saol bitanem. aman diyom dikkat et bak takipte ol hep. evet ya ben nasil yaptim o hatayi CHE duyarsa walla canimi okur ay hastaliktan ne ettigimi biliyommu ben. umarim okumaz :Saruboceq:

HACERIIMM 2 gun onceydi galiba emin deilim ama seni ruyamda gordum diyorumki hacer ne alaka demi izmirde gorusmek nasip oldu senle. sende diyonki ben almanyaya donmeden dogursam cok iyi olur.. boyle biseydi tam hatirlayamiyomda ozeti buydu yani. hayir olsun diyelim. bu arada annemin biletini aldim 18 ocakta burda olucak ama londrada ucak degistircek bunun icinde kuzey terminalinden guneye gecmesi gerekiyor otobusle nasil becerecek bilmiyorum hayatinda ilk kez ucucak tek kelime ingilizcesi yok. paniklerdeyiz yani.

ay hayir olsun.. rüyalarda bulusmusuz.. insallah realdede görüsücez su bebeleri bi kucagimiza alalimda.. :asigim:
annenide takma kafana.. onlar anne.. onlar bilir - yapar .. hallederler..
kaydirigubbakcemile5

gecmis olsun .. dikkat et kendine.. dahada kapdirma kendini..:teselli:

che yede gambazlicam seni.. hastaliktan ne ettigini bilmiyomusmusmusda... peeeeeh

selam kızlar.....artık bende evdeyim..ama bir süre gündüz giremem eve bilg. gelene kadar....akşamları kocişin bilg. idare ederim artık...
bugün dr. kontrolümüz vardı....raporumu aldım bugünden itibaren raporluyum ve evdeyim......

kızımda iyi maşallah ağırlığı 1750 gr olmuş..haftasında ilerliyor sorun yok dedi....kızım dönmüş yani başı aşağıda artık umarım tekrardan dönmez.....

akıntım için fitil verdi dr.um...çünkü bazı zaman açık yeşil gelmeye başlamıştı onu söyledim eğer yeşil geliyor demeseydin bişey vermiyecektim dedi....ama rengi değişikse fitil kullan dedi...umarım geçer düzelir...bi geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş...

masallah kizina canim

Canım gözünaydın. Artık bol bol dinlen ende. Tatlı bebişinle güzel vakit geçir.
Akıntın olduğunu söylediğinde vajinal muayene ettimi dr.un?
Benimde arada akıntım oluyor ama sırf vajinal bakar diye önemsemiyorum.

che yede gambazlicam seni.. hastaliktan ne ettigini bilmiyomusmusmusda... peeeeeh

way be arkadan vurmak diye buna derim iste şutarafagitti ama ben lazanya ya soylememistim sayfa 1500 du galiba dimi :roflol: gozum ustunde ona gore simdi film izliycem donerim tekrar buraya. opuldunuz sekerim.

way be arkadan vurmak diye buna derim iste şutarafagitti ama ben lazanya ya soylememistim sayfa 1500 du galiba dimi :roflol: gozum ustunde ona gore simdi film izliycem donerim tekrar buraya. opuldunuz sekerim.

kitap gibi akil var hatunda..
patlama emi..:mymeka:
hadi iyi seyirler sana...

bende oturup kara kara düsüneyim.. yarin misafirim var.. ne hazirlasam??
benneyaptımki

Çerez nolu gammazlasana... Nolur bak tamam mı, yeme lafını sakın... :roflol::roflol:
Ayy olacaklar için şimdiden iştahlandım... :roflol:

Çerez nolu gammazlasana... Nolur bak tamam mı, yeme lafını sakın... :roflol::roflol:

kiz sende pusuda yatan tilki gibi ..
ortaligi kizginlastiriyorsun, gözümden kacmadi
sengözlerimebaksanab

hain dom dom nolcak yazik deelmi bana zaten hastayim seninde ustunde olucak gozum :jeyyar::jeyyar: sakin acik verme yakarim:jeyyar:

hacer eski dostlar dusman olmaz bacim sakin gaza geleyim deme seviyorum seni.:1hug:

busefer harbiden kactim kocisin bakislar degismeye basladi filmi durdurdu beni bekliyo.

ezgi, hoşgeldin canım, merakta bırktın bizi. çok şükür iyiymişsin, gribi saymıyyorum bebeksel bişey değil ya :) dikkat et kendine, bu kadar özletme bi daha
ayşin, hadi gözün aydın hem kızın iyiymiş hem doğum iznine ayrılmışsın. güzelce geçir kalan zamanını, iyi dinlenmeler
deniz dün sana gelenler bugün banageldi acayip daraldım, duvarlar üstüme üstüme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…