kızlar kocişlerden sıkıntılananların sayısı gün geçtikçe artıyor. benimkide karnıma dokunmuyor pek ben elini getirip karnıma koyuyorum tekmelri hissetmek fazla etkilemiyor beni ben artık görmek istiyorum falan diyor ben fazla takmıyorum. pek sevgisini belli edebilen insan değildir. o yüzden pek takmamaya çalışıyorum. yoksa kafayı yerim tezcanlıyım o ağırdır ben çatlarım o bir işi yapana kadar ben yaparım yorulurum ama kafam rahat olur. böyle işte takmayın onlar pek farklı kadınlardan.
selam kizlaaarrr berbat bi sekilde grip oldum hapsurmaktan akan burnumu silmekten mahvoldum c vitamini yuklemeye basladim ama sanirim bi ise yaramaz artik, kaptik bi kere sifayi
genel olarak herkes iyi sanirim. bugunde sehnazdan ses cikmamis hersey yolundadir umarim.
selam kizlaaarrr berbat bi sekilde grip oldum hapsurmaktan akan burnumu silmekten mahvoldum c vitamini yuklemeye basladim ama sanirim bi ise yaramaz artik, kaptik bi kere sifayi
genel olarak herkes iyi sanirim. bugunde sehnazdan ses cikmamis hersey yolundadir umarim.
ASLI benim tansiyonda dusuk doktor dusuk olmasi iyidir dedi herhalde yuksek olmasindan iyidir anlaminda dedi.
Deniz 1 canim eminsen bebegin kanala girmeye calistigindan bence hic gecikme gorun bi doktora sonucta agrim var diyorsun bi nst ye girsen iyi olur gibime geliyor.
canım yeniden oluştur cetveli istersen belki düzelir
ezgicim nerdesin guzelim sen.
merak ettim
allahım herkes hasta yaa
su hamile kullarına yardim et allahim
ezgi.. ne cok merak ettim seni canik ya..
sükür iyisin..
bide sehnzdan bi haber alabilsek..
Canımmm çok geçmiş olsun... İyi dinlen, kendine iyi bak.
Ağrım var ama sürekli değil, bazen oluyor... Bir de sancıda ağrı eşlik etmiyor diye biliyorum ben... Bu nedenle doktorumu aramadım henüz. Devam eder ya da şiddetlenirse irtibata geçicem hemen.
(bana Deniz1 dediğini Che duymasın, seni de beni de keser valla... ) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
HACERIIMM 2 gun onceydi galiba emin deilim ama seni ruyamda gordum diyorumki hacer ne alaka demi izmirde gorusmek nasip oldu senle. sende diyonki ben almanyaya donmeden dogursam cok iyi olur.. boyle biseydi tam hatirlayamiyomda ozeti buydu yani. hayir olsun diyelim. bu arada annemin biletini aldim 18 ocakta burda olucak ama londrada ucak degistircek bunun icinde kuzey terminalinden guneye gecmesi gerekiyor otobusle nasil becerecek bilmiyorum hayatinda ilk kez ucucak tek kelime ingilizcesi yok. paniklerdeyiz yani.
gribi saymazsak genel olarak iyiyim evet ya sehnaza cok uzuldum bi haber alabilsek keske.
saol bitanem. aman diyom dikkat et bak takipte ol hep. evet ya ben nasil yaptim o hatayi CHE duyarsa walla canimi okur ay hastaliktan ne ettigimi biliyommu ben. umarim okumaz :Saruboceq:
selam kızlar.....artık bende evdeyim..ama bir süre gündüz giremem eve bilg. gelene kadar....akşamları kocişin bilg. idare ederim artık...
bugün dr. kontrolümüz vardı....raporumu aldım bugünden itibaren raporluyum ve evdeyim......
kızımda iyi maşallah ağırlığı 1750 gr olmuş..haftasında ilerliyor sorun yok dedi....kızım dönmüş yani başı aşağıda artık umarım tekrardan dönmez.....
akıntım için fitil verdi dr.um...çünkü bazı zaman açık yeşil gelmeye başlamıştı onu söyledim eğer yeşil geliyor demeseydin bişey vermiyecektim dedi....ama rengi değişikse fitil kullan dedi...umarım geçer düzelir...bi geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş...
selam kızlar.....artık bende evdeyim..ama bir süre gündüz giremem eve bilg. gelene kadar....akşamları kocişin bilg. idare ederim artık...
bugün dr. kontrolümüz vardı....raporumu aldım bugünden itibaren raporluyum ve evdeyim......
kızımda iyi maşallah ağırlığı 1750 gr olmuş..haftasında ilerliyor sorun yok dedi....kızım dönmüş yani başı aşağıda artık umarım tekrardan dönmez.....
akıntım için fitil verdi dr.um...çünkü bazı zaman açık yeşil gelmeye başlamıştı onu söyledim eğer yeşil geliyor demeseydin bişey vermiyecektim dedi....ama rengi değişikse fitil kullan dedi...umarım geçer düzelir...bi geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş...
gecmis olsun .. dikkat et kendine.. dahada kapdirma kendini..:teselli:
che yede gambazlicam seni.. hastaliktan ne ettigini bilmiyomusmusmusda... peeeeeh
way be arkadan vurmak diye buna derim iste şutarafagitti ama ben lazanya ya soylememistim sayfa 1500 du galiba dimi :roflol: gozum ustunde ona gore simdi film izliycem donerim tekrar buraya. opuldunuz sekerim.
gecmis olsun .. dikkat et kendine.. dahada kapdirma kendini..:teselli:
che yede gambazlicam seni.. hastaliktan ne ettigini bilmiyomusmusmusda... peeeeeh
Çerez nolu gammazlasana... Nolur bak tamam mı, yeme lafını sakın... :roflol::roflol:
Ayy olacaklar için şimdiden iştahlandım... :roflol:
Çerez nolu gammazlasana... Nolur bak tamam mı, yeme lafını sakın... :roflol::roflol:
Ayy olacaklar için şimdiden iştahlandım... :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?