2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşaallah cok tatlı bakmışş oo yerım ben o minigi Allahım acılarını göstermesın tabı önce sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsinn a.s. :asigim:

alip veremediginiz ne su duvarlarla..
rahat birakin bi..

kizlar son aylarimiz.. tadini cikaralim.. bu sessizligi sakinligi arayacagiz zaman zaman..
sikmayin caninizi.. rahat olun.. bebelerinizi düsünün.. hersey onlar icin
a.s.
duvarlar bizden ne istiyo acep? ya çerezim hep bu hormonların suçu, ben masumum yoksa, bebiş titreşim yapıyor karnıma, kıpır kıpır insan rahat rahat sıkılamıyo bile, sıpacık bi bi tekme atıyo hayat toz pembe oluyor yeniden :ecrin_bebek:

ben de seni çoooooook seviyom kaydirigubbakcemile3 tavsiyene uyacağım tatlım zaten azcık geçti bile, Allahtan eşimle konuşunca anlaşabiliyoruz. evimize döneceğiz yavaştan :teytey:
kızlar bebeğe ağız bezi yapmak için mermerşahi kumaşından 1 metre akmak yeterli olurmu?
enelcim demiştim ya kayınvalidem yaptı benimkini diye ona sordum diyor ki eğer kalınlığına baksın, tek kat mı yapacak çift kat mı yapacak ama 1 mt.den 3-5 tane ancak çıkar diyor. 3-5 tane de bence yetmez. sen bi 2 mt al istersen kenarlarını oyalarsın, yetmezse tekrar alırsın, nasılsa çok kullanıyor.:1hug:

mino hoşgeldin, iznin hayırlı olsun, bundan sonra daha sık girersin artık

betül geçmiş olsun, nasıl kanattın dış yüzeyini? kaşıntın mı var?

arkadaşlar bebişin resmini koycam ama sayfayı bulamıyorum nereye koycam?

sheyla 41,5 kere maşallah nasıl poz vermiş öyle o? bence sana artık bana isim bul anne diyor sırnaşık şey a.s

mino hoşgeldin canım aramıza....sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah...

betül aman allah korusun yaa...bişey olmasın az kaldı dayanalım kızlar...

süheyla kızını yerim bennnnn

damlacım mermerşahi kumaşı tülbent gibi ama ondan daha sık dokunmuş yumuşak kumaş.
rehavetcim kumaşcılarda olur.bizim burda sümerbankın satış noktası var orda satılıyor.yada kemeraltındaki tülbentcilerde var.metresi 6 ytl diye söylediler.kadife tulumunun fiyatı uygun bence.

eylülcüm sende olmasan ne yapcam ben bu konuda bilmiyorum.tamam canım ben 2 metre alayım o zaman.çok sağol canım.
betülcüm aynısı banada oldu yüreğim ağzıma geldi.aman dikkat kaşırken kızlar.
minocum aramıza hoşgeldin canım.benim sat haziran 2 ama hala doğum iznim başlamadı canım.seninki erken başlamış.neden acaba?
süheylacım maşallah kızına ne kadar şirin bakmış öyle.nazar deymesin inşallah canım.rabbim uzun ömürler versin inşallah.

teşekkürler teyzeleriiiii evet ya artık isim bulmak lazım,yüzüne bakıp koycam artık ne yakışır acaba kaydirigubbakcemile3 ben yattım kıslar grip oldum uyuyup dinleniyim hepinizi çoooooooook öpüyorum Şeniz

1 metreden 3-5 tane çok az değilmi yaa..bence daha çok çıkar..çünkü hazırlar küçücük...????

1 metreden 3-5 tane çok az değilmi yaa..bence daha çok çıkar..çünkü hazırlar küçücük...????

hazırlarından daha büyük yapmış kayınvalidem, şimdi bi baktım da 1 karıştan 3-4 parmak daha geniş tahmini 20 cm desek 5 tane.

damla bende de hamilelikte oldu hemoroid. arada kanıyorda, bakalım doğumdan sonra çaresine bakacağız.

Son düzenleme:
kızlar bezler alınıyor kesiliyıor iğne oyası yapılıyor hey maaşallah ben de paramla dövüyorum becerinizi ehuehueheuehehe Damla gibi beceremem ancak satın alırımmm
buarada aldığım uyku seti harika çıktı bayıldım tavsiye edilir 61 ytl ye aldım

Aslı güle güle kullansın Ada inşallah, netten aldıysan neden aldın özelden yazar mısın demiştim sana yeni aldığında ama görmedin sanırım, şimdi yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…