- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
duvarlar bizden ne istiyo acep? ya çerezim hep bu hormonların suçu, ben masumum yoksa, bebiş titreşim yapıyor karnıma, kıpır kıpır insan rahat rahat sıkılamıyo bile, sıpacık bi bi tekme atıyo hayat toz pembe oluyor yeniden :ecrin_bebek:alip veremediginiz ne su duvarlarla..
rahat birakin bi..
kizlar son aylarimiz.. tadini cikaralim.. bu sessizligi sakinligi arayacagiz zaman zaman..
sikmayin caninizi.. rahat olun.. bebelerinizi düsünün.. hersey onlar icin a.s.
ben de seni çoooooook seviyom kaydirigubbakcemile3 tavsiyene uyacağım tatlım zaten azcık geçti bile, Allahtan eşimle konuşunca anlaşabiliyoruz. evimize döneceğiz yavaştan :teytey:Eylemcim, benimki geçti sayılır... Sanırım hormaonlar sayesinde mevcut problemleri, bastırdığımız şeyleri biraz daha abartıyoruz... Ben içimden bolca Besmele çekmiştim... Tavsiye ederim. Üzmemeye çalış kendini. Ben seni çoookkk seviyorum.
enelcim demiştim ya kayınvalidem yaptı benimkini diye ona sordum diyor ki eğer kalınlığına baksın, tek kat mı yapacak çift kat mı yapacak ama 1 mt.den 3-5 tane ancak çıkar diyor. 3-5 tane de bence yetmez. sen bi 2 mt al istersen kenarlarını oyalarsın, yetmezse tekrar alırsın, nasılsa çok kullanıyor.:1hug:kızlar bebeğe ağız bezi yapmak için mermerşahi kumaşından 1 metre akmak yeterli olurmu?
merhaba hamile arkadaşlar,bende 32 haftalik hamileyim siteyi yeni yeni keşfettim zaten pekde sik giremiyorum ama yazişmalariniz çok hoşuma gidiyor bende faydalaniyorum teşekkürler :)ayshince arkadaşima bişi sormak istiyorum bugün bende doğum iznine ayrildim sat in kaçti benimki 31 mayis ama tam emin değilim hepimize kolay gelsin hormonlar için dediklerinizde doğru sanirim bende kocama bozuldum,ağladim sebep alişveriş tabiii.
Kızlar bugün bakın ne oldu? Eve temizliğe bayan geldi.o yaptı temizlik ben de ufak tefek yerleştirme falan derken çok yoruldum. Sonra tuvalete gittim.bir de ne göreyim.kan…iç çamaşırımda .elim ayağıma dolaştı .kadın evde ve henüz gitmemişti.ve eşim de henüz yoktu.stresle devamı varmı diye(afedersiniz) kılozete baktım.ve bişey yoktu.sonra aklımdan bir dk önce bebeğin hopladığı geldi.hastaneye gidersem inşallah bişey olmaz diye düşündüm.bu arada kasığımda ağrıyordu.çok korktum.sonra inanmak istemediğimden ayna aldım ve baktım çok şükür dış yüzeyini bir önceki tuvalette kanatmışım.içim öyle rahatladı ki anlatamam.ohhhhhhhh dedim.
arkadaşlar bebişin resmini koycam ama sayfayı bulamıyorum nereye koycam?
bence yeterde o kumaşı nerde bulacağız..annem almış 6 tane..bende alıp kesip iğne oyası yapayım diyorum kenarına..hazırları çok pahalıydı bugün sordum..o kadar olmasada el kadar beze vermem o parayı
bide ben bugün kadife tulum aldım soğukta gelecek diye..10 ytl sizce fiyatı nasıl kızlar..ayrıca bugün bide polar aldım..kenarını orlon iple iğne oyası yapıp battaniye-kundak gibi kullanmayı düşünüyorum
enel bu arada bi öneri daha tülbent alıp onu da 2 kat yapabilirmişsin.
mino hoşgeldin, iznin hayırlı olsun, bundan sonra daha sık girersin artık
betül geçmiş olsun, nasıl kanattın dış yüzeyini? kaşıntın mı var?
ya iç çamışırımı değiştirmeden önce onunla temizleyim demiştim o zaman iç kısmını biraz acıtmıştım da ya göremiyorum ya ondan oldu.çok korkkunçtu.şükürler olsun...:1hug::sm_cool::1hug:
mino hoşgeldin, iznin hayırlı olsun, bundan sonra daha sık girersin artık
betül geçmiş olsun, nasıl kanattın dış yüzeyini? kaşıntın mı var?
ya iç çamışırımı değiştirmeden önce onunla temizleyim demiştim o zaman iç kısmını biraz acıtmıştım da ya göremiyorum ya ondan oldu.çok korkkunçtu.şükürler olsun...:1hug::sm_cool::1hug:
geçmiş oolsun stres yaşamışsın ya baya. ama sonuçta sorun yokmuş sevindim.
bende de hemoroid var netcem bilmiyom gerçi hamilelikte hiç kanama olmadı ama allah yardımcım olsun
1 metreden 3-5 tane çok az değilmi yaa..bence daha çok çıkar..çünkü hazırlar küçücük...????
1 metreden 3-5 tane çok az değilmi yaa..bence daha çok çıkar..çünkü hazırlar küçücük...????
kızlar bezler alınıyor kesiliyıor iğne oyası yapılıyor hey maaşallah ben de paramla dövüyorum becerinizi ehuehueheuehehe Damla gibi beceremem ancak satın alırımmm
buarada aldığım uyku seti harika çıktı bayıldım tavsiye edilir 61 ytl ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?