2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam canım yaa. Okurken kan falan yazınca yüreğim ağzıma geldi.. Geçmiş olsun canım. Dikkat et hassas yerler oralar bacım lazım bizlere daha yerimseniben

Maaşallah canım bebişinin tatlılığına.. Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

şehnaz dan haber war mı kızlar?çıkmış mı hastaneden acaba.**
Evet şehnazı bende merak ediyorum. Haber gelse keşke. İnşallah O'da bebişide iyidir.

Dr'umu aradım bugün. Pazartesi hastaneye gidicem bende raporumu yazacak.

çok uykum geldi kızlar ben uyuyorum şehnazın durumunu bana bildirin merak ettim öpüyorum hepinizi:1hug:

EYLEM evet hakliisn canim bebeksel bi rahatsizligim olmadigi icin kafaya takmiyorum ama burnumu temizlemekten basima agrilar girdi basinc yapiyo

ENELcim saolasin bitanem artik buralardayim. bu arada bu agiz bezi sartmi yani alkolsuz islak mendil kullansam olmazmi?

[sıze="3"]gelin gelişimimizi burda takip edelim yaşadıklarımızı burda paylaşalım. Haydi yeni anne adayları yokmu benden başka kimse. Peşimden gelin.[/sıze] yerimseniben
merhaba hamilelik hakkında ne yazıkk fala bılgiye sahip degilim bu arada galiba hamileyim

ezgicim hani emdikten sonra birazını kusuyorlar ya onun için.birde gaz çıkarmak için omzuna bez koyman gerekecek canım ıslak mendil olmaz ondan yapıyoruz ağız bezini.bi düşün istersen canım.

Ben geldimmmm!!! hihoyyyt
Minocum hoşgeldin sen de aramıza... Seyrek seyrek girme, sık sık bekleriz... a.s

Canım, hem geçmiş olsun, hem de gözün aydın... Yazının ilk kısımlaını nefesimi tutarak okudum vallahi...

Maşallah, kırkbir kere maşallah!!! Ne de güzel bakmış... Yaradana kurban olayım, şuna bak yaaa, çoook şekerrr!!!

teşekkürler teyzeleriiiii evet ya artık isim bulmak lazım,yüzüne bakıp koycam artık ne yakışır acaba ben yattım kıslar grip oldum uyuyup dinleniyim hepinizi çoooooooook öpüyorum

1 metreden 3-5 tane çok az değilmi yaa..bence daha çok çıkar..çünkü hazırlar küçücük...????

Hazırlar çok da küçük değil yawww!! :uhm:

şehnaz dan haber war mı kızlar?çıkmış mı hastaneden acaba.**
Kızlar ne yazık ki Şehnaz'dan hala haber yok... Kardeşiyle yazıştığımda telefonunu almadığıma öyle pişmanım ki... :çok üzgünüm:

Ezgicim, ağız bezi, bebek emerken akan süt çenesinden aşağı, içine akmasın diye örtülüyo, yakasına asılıyo, kusabiliyor falan... Pamuklu yumuşak bezden bişey... Yani asıl işlevi ıslaklığı emmesi olduğu için, alkolsüz ıslak bez olmaz hayatım. Ayy seni yerim ben yaa, ne de şirin sormuş. :1hug:

ezgicim hani emdikten sonra birazını kusuyorlar ya onun için.birde gaz çıkarmak için omzuna bez koyman gerekecek canım ıslak mendil olmaz ondan yapıyoruz ağız bezini.bi düşün istersen canım.

ya eweet kusuyolar demii unutmusum ben onu. acaba burda satiliyormuki neyse anneme soyliyim gelirken getirsin, acaba baska ne getirsin burda bulunmayan ne olabilir diye dusunuyom aklima bisey gelmiyor. :1no2:

merhaba hamilelik hakkında ne yazıkk fala bılgiye sahip degilim bu arada galiba hamileyim

Merhaba!!!
Galiba hamileyim kısmı tebessüm ettirdi beni... Şimdiden hayırlı olsun diyeyim... Umarım aramıza katılmışsındır. :Saruboceq:
Biz burda hepimiz, "fena halde hamileyiz" :roflol::roflol:

S.G.K 'dan doğum raporu canım.. 4 ay önce sigortamı başlattı kocişim.Şu an çalışıyorum yani aramızda kalsın haaa yerimseniben

bende ondan sordum cnım.ama çok iyi birşey yapmış.al tabii rapurunu.hepsini alıcan.yani doğumdan önce 2 aylık kısmın hepsinimi?

kendimi kotu hissettim ya hicbiseyden haberim yok pek bi cahilim:bbo:

ya eweet kusuyolar demii unutmusum ben onu. acaba burda satiliyormuki neyse anneme soyliyim gelirken getirsin, acaba baska ne getirsin burda bulunmayan ne olabilir diye dusunuyom aklima bisey gelmiyor. :1no2:

benimde aklıma başka birşey gelmediçama demekki en önemli şeyi burdan haver vermiş olduk sana.annen alsın canım emin ol çok işe hyarayacak.

Merhaba!!!
Galiba hamileyim kısmı tebessüm ettirdi beni... Şimdiden hayırlı olsun diyeyim... Umarım aramıza katılmışsındır. :Saruboceq:
Biz burda hepimiz, "fena halde hamileyiz" :roflol::roflol:

elvanım hoşgeldin.yeni hamişsin ne güzel.ilk günlerimi hatırladım.çok uzun bir yolunuz var,bebişinle sana sağlıklar diliyorum.
kız deniz ne kadar güldürdün beni.fena halde hamileyiz.ne laf o öyle.sırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:
ezgicim benimde haberim yoktu eylemcimden öğrendim.birazda araştırdım.oldu bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…