Kıyamam canım yaa. Okurken kan falan yazınca yüreğim ağzıma geldi.. Geçmiş olsun canım. Dikkat et hassas yerler oralar bacım lazım bizlere daha yerimsenibenKızlar bugün bakın ne oldu? Eve temizliğe bayan geldi.o yaptı temizlik ben de ufak tefek yerleştirme falan derken çok yoruldum. Sonra tuvalete gittim.bir de ne göreyim.kan…iç çamaşırımda .elim ayağıma dolaştı .kadın evde ve henüz gitmemişti.ve eşim de henüz yoktu.stresle devamı varmı diye(afedersiniz) kılozete baktım.ve bişey yoktu.sonra aklımdan bir dk önce bebeğin hopladığı geldi.hastaneye gidersem inşallah bişey olmaz diye düşündüm.bu arada kasığımda ağrıyordu.çok korktum.sonra inanmak istemediğimden ayna aldım ve baktım çok şükür dış yüzeyini bir önceki tuvalette kanatmışım.içim öyle rahatladı ki anlatamam.ohhhhhhhh dedim.
Maaşallah canım bebişinin tatlılığına.. Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Evet şehnazı bende merak ediyorum. Haber gelse keşke. İnşallah O'da bebişide iyidir.şehnaz dan haber war mı kızlar?çıkmış mı hastaneden acaba.**
Dr'umu aradım bugün. Pazartesi hastaneye gidicem bende raporumu yazacak.
Eylem beğendin mi kızımın uyku setiini:uhm:
merhaba hamilelik hakkında ne yazıkk fala bılgiye sahip degilim bu arada galiba hamileyim[sıze="3"]gelin gelişimimizi burda takip edelim yaşadıklarımızı burda paylaşalım. Haydi yeni anne adayları yokmu benden başka kimse. Peşimden gelin.[/sıze] yerimseniben
EYLEM evet hakliisn canim bebeksel bi rahatsizligim olmadigi icin kafaya takmiyorum ama burnumu temizlemekten basima agrilar girdi basinc yapiyo
ENELcim saolasin bitanem artik buralardayim. bu arada bu agiz bezi sartmi yani alkolsuz islak mendil kullansam olmazmi?
buketcim ne raporu alıcan sen canım ben anlamadım.
Minocum hoşgeldin sen de aramıza... Seyrek seyrek girme, sık sık bekleriz... a.smerhaba hamile arkadaşlar,bende 32 haftalik hamileyim siteyi yeni yeni keşfettim zaten pekde sik giremiyorum ama yazişmalariniz çok hoşuma gidiyor bende faydalaniyorum teşekkürler :)ayshince arkadaşima bişi sormak istiyorum bugün bende doğum iznine ayrildim sat in kaçti benimki 31 mayis ama tam emin değilim hepimize kolay gelsin hormonlar için dediklerinizde doğru sanirim bende kocama bozuldum,ağladim sebep alişveriş tabiii.
Kızlar bugün bakın ne oldu? Eve temizliğe bayan geldi.o yaptı temizlik ben de ufak tefek yerleştirme falan derken çok yoruldum. Sonra tuvalete gittim.bir de ne göreyim.kan…iç çamaşırımda .elim ayağıma dolaştı .kadın evde ve henüz gitmemişti.ve eşim de henüz yoktu.stresle devamı varmı diye(afedersiniz) kılozete baktım.ve bişey yoktu.sonra aklımdan bir dk önce bebeğin hopladığı geldi.hastaneye gidersem inşallah bişey olmaz diye düşündüm.bu arada kasığımda ağrıyordu.çok korktum.sonra inanmak istemediğimden ayna aldım ve baktım çok şükür dış yüzeyini bir önceki tuvalette kanatmışım.içim öyle rahatladı ki anlatamam.ohhhhhhhh dedim.
teşekkürler teyzeleriiiii evet ya artık isim bulmak lazım,yüzüne bakıp koycam artık ne yakışır acaba ben yattım kıslar grip oldum uyuyup dinleniyim hepinizi çoooooooook öpüyorum
1 metreden 3-5 tane çok az değilmi yaa..bence daha çok çıkar..çünkü hazırlar küçücük...????
Kızlar ne yazık ki Şehnaz'dan hala haber yok... Kardeşiyle yazıştığımda telefonunu almadığıma öyle pişmanım ki... :çok üzgünüm:şehnaz dan haber war mı kızlar?çıkmış mı hastaneden acaba.**
EYLEM evet hakliisn canim bebeksel bi rahatsizligim olmadigi icin kafaya takmiyorum ama burnumu temizlemekten basima agrilar girdi basinc yapiyo
ENELcim saolasin bitanem artik buralardayim. bu arada bu agiz bezi sartmi yani alkolsuz islak mendil kullansam olmazmi?
ezgicim hani emdikten sonra birazını kusuyorlar ya onun için.birde gaz çıkarmak için omzuna bez koyman gerekecek canım ıslak mendil olmaz ondan yapıyoruz ağız bezini.bi düşün istersen canım.
merhaba hamilelik hakkında ne yazıkk fala bılgiye sahip degilim bu arada galiba hamileyim
S.G.K 'dan doğum raporu canım.. 4 ay önce sigortamı başlattı kocişim.Şu an çalışıyorum yani aramızda kalsın haaa yerimseniben
Ben geldimmmm!!! hihoyyyt
Minocum hoşgeldin sen de aramıza... Seyrek seyrek girme, sık sık bekleriz... a.s
[
Ezgicim, ağız bezi, bebek emerken akan süt çenesinden aşağı, içine akmasın diye örtülüyo, yakasına asılıyo, kusabiliyor falan... Pamuklu yumuşak bezden bişey... Yani asıl işlevi ıslaklığı emmesi olduğu için, alkolsüz ıslak bez olmaz hayatım. Ayy seni yerim ben yaa, ne de şirin sormuş. :1hug:
ya eweet kusuyolar demii unutmusum ben onu. acaba burda satiliyormuki neyse anneme soyliyim gelirken getirsin, acaba baska ne getirsin burda bulunmayan ne olabilir diye dusunuyom aklima bisey gelmiyor. :1no2:
Merhaba!!!
Galiba hamileyim kısmı tebessüm ettirdi beni... Şimdiden hayırlı olsun diyeyim... Umarım aramıza katılmışsındır. :Saruboceq:
Biz burda hepimiz, "fena halde hamileyiz" :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?