2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah gerek kalmaz Ezgicim...
Kızlar bu arada bir arkadaşım bişi anlatmıştı, sizinle paylaşayım bikini konusu açılmışken...

Yazın arkadaşım bikini almaya gidiyo, dükkana bir anne kız giriyo... Kız bıcırık bişi ufacık... Annesi diyo ki bikini alcaz kızıma.. Tezgahtar hemen askılardaki bikinilerden seçip kıza göstermeye başlıyo ama hepsi tek alt... Kız bakıyo bakıyo; sonra parmak uçlarını bitiştirip (avrupa yakasındaki makbule laf anlatırken yapıyo ellerini) tezgahtara ben bunları istemiyorum, meme bikinisi yok mu sizde MEME BİKİNİSİİİİİİ diyo... :roflol: Koptum vallahi, deli bunlar yaa! O nedenle atıp tutmayın, eğer onlar meme bikinisi istiyosa da ondan da alınacak.. :mymeka:

Kizlar size bir sey soracagim.Haftaya isten ayrilmayi dusunuyorum.O zaman 30 haftam bitmis olacak.Sizce daha erken degil mi?Gerci kendim artik git gel zor oluyor.Ama evde sikilmaktan korkuyorum.Fikirlerinizi duymak isterim:uhm:
bence daha çok erken ben 32+2 de çıkıcam napcam die kara kara düşünüyorum.
Ama çok zorlanıyosan riske atma tabii

hangi zehra..
iki tane varda.

hos.. al bi zehrayi, vur öbürüne.. ikiside ayni olcek

Selam arkadaşlar.
Yokluğumla ilgili bi özet geçeyim sonra geçmişe bakaym;
Eveligün akşam alışverişten gelmiştimya hani cicilerimizide göstermiştim size.. O gün karın ve bel ağrım vardı. Ayakta fazla kalınca olan ağrıdır dedim,önemsemedim.. Ama dün de gün boyu sürdü,geçmedi.. Biraz ishale döner gibi olmuştum,ondandır inşallah dedim. Çünkü genelde gazım varsa ve büyük tuvaletim varsa belime vuruyor ağrısı.. Neyse bugün biraz daha hafifti.
Sabah doktora gittim,32 haftalık raporumu yazdırdım.. Kan ve idrar tahlili yapıldı. Sonuç değerlerim iyi.
Elevi yenisini yazmadı,elimdeki bitince bitince bırakacakmışım.Belim ağrıyo dedim,ishal falan oldunmu dedi,bende kgibi deyince,ondandır endişelenme dedi,magnezyum verdi.( 3 gündür akşamları süt içmeye başladım. Bendeki bu büyük gelişmeyi bağırsaklarım şaşkınlıkla karşıladı sanırım ). Kan hapına devam.
Bebişimin kalbi 130 atıyordu. Birde göbek deliğimin sağ tarafında kafası varmış. Yani dönmedi daha bizim ufaklık...
Ultrasona falan girmedik.. Birdaha 37.hafta görüşelim dedi. O zaman bakarız,doğum şeklini falan konuşuruz dedi.
Bizde haberler böyle. Belim haala ağrıyo. Sanki gaz çıkarsam rahatlıycam.

arkadaşlar demin smn de konuşmaya beni de dahil etmişsiniz ama yazamadım çünkü eşim işten çıkartılmışsenağlamasenağlama şok olduk erkenden gelince şaşırdım zaten haber vermeden çıktım kusura bakmayın:çok üzgünüm:

buki, tek bi nefeste okudum..
hani basta yazmissin ya yoklugumla ilgili bi özet yazayim önce diye.. bende bisey oldu sandim.. genel bi rapor vermissin halbuki.. ohh icime su serpildi valla.. hihoyyyt

kalbi 130 atiyormus pasanin.. masallah..
hareket edince kalp atislari dahada hizlaniyor bi anda dimi ?
:asigim:

buket elimdeki elevit bitince bende bırakacağım..zaten bu saatten sonra en çok kalsiyuma ihtiyaçları varmışş

bu arada sal gitsin yaaa rahatlarsınkaydirigubbakcemile3

canım yaaa çok üzüldüm...ne bu ya işten çıkarılan çıkarılana..bide düşünmüyorlar hamile eşi bebeği olacak diye...vicdansızlık yaaa...Allah bir kapıyı kapatır birini açar canım..inşallah bebeklerimiz rızkıyla bolluğuyla gelirler

çok teşekür ederim canım benim patronunun eşi geçen gün dedi marta bebek seveceğiz diye ama bu durumda çıkartıyorlar yaza tekrar alırız diye neye yarar ki

BUKETCIM haberler cok guzel bel agrisi icin nazan sicak su torbasi diyordu dene istersen.

OYKUBEBEK cok uzuldum canim umarim en kisa zamanda cok daha iyi bir is sahibi olur esin vardir bundada bi hayir diyelim sen uzme kendini Allah dermansiz dert vermesin.

öykübebekcim üzüldüm canim ya..
ama bebek rizkiyla bereketiyle gelirmis..
senin sudende öyle gelecek insallah
:Saruboceq:

çok teşekür ederim canım benim patronunun eşi geçen gün dedi marta bebek seveceğiz diye ama bu durumda çıkartıyorlar yaza tekrar alırız diye neye yarar ki

canım bari bebişin alışverişini tamamlamış olsanız..eksiğiniz kalmamıştır umarım....:Saruboceq:

amin canım inş bütün bebekler öyle olacak neyse ki eşimin işleri yazın çok ii oluyor eşim durusu parkevlerinde vilların peyzaj işlerini yapıyordu bu villanın sahibi başka iş yapma villanın herşeyiyle sen ilgilen demişti geçen yaz eşim başka hiçbr iş yapmamıştı ve birden işi iptal ettiler yaza kadar ne yapacağız

zaten araba falan onlar sonradan olacak şeyler eşim diyor olmadı arabayı satarız sıkma kendini diye Allah büyüktür

yani eksiğimiz yok gibi kayınvalidemler yardım ederler ama kendi anneme söyleyemem eşimin ayrıldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…