ewet ya sehnaz olayi beni germeye basladi walla catlicam meraktan kardesi bi daha girse bi haber verse ne iyi olur. ARKADASLAR bu bize ders olsun bisey olursa bisekilde haber verelim birbirimize ben esime ogrettim kk ye nasil girildigini o yazicak onemli bisey olursa eylemcim ingilizce ogretmeni o cevirir zaten. umarim gerek kalmaz tabi ...
bence daha çok erken ben 32+2 de çıkıcam napcam die kara kara düşünüyorum.Kizlar size bir sey soracagim.Haftaya isten ayrilmayi dusunuyorum.O zaman 30 haftam bitmis olacak.Sizce daha erken degil mi?Gerci kendim artik git gel zor oluyor.Ama evde sikilmaktan korkuyorum.Fikirlerinizi duymak isterim:uhm:
32+2 ayrılcam canım
sormak istediklerini sorabilirsin?
çok uzak canım ya ew ümraniyede işyeri mecidiyeköyde köprü tafiği felaket mahvedio beniaaa gıtsınler aynaya baksınlar kendılerı ıle dalga gecsınler.. olsun canım sen hamıssın.. duyma mılletı :dance: ev nerde ısyerı nerde senın.. cok mu uzakkk
kızımın makyac malzemesi parasına yetişebilmesi için çok çalışması lazım bu damadın yoksa hemen bir ikinci damat alıverir benim akıllı kızımkaydirigubbakcemile3 öyle tenimiz hassas bizim ne eksiğimiz var katie holmes un kızı suri den ya da ne eksiği var zehra bebektenkaydirigubbakcemile3:lepi::içelim:
Selam arkadaşlar.
Yokluğumla ilgili bi özet geçeyim sonra geçmişe bakaym;
Eveligün akşam alışverişten gelmiştimya hani cicilerimizide göstermiştim size.. O gün karın ve bel ağrım vardı. Ayakta fazla kalınca olan ağrıdır dedim,önemsemedim.. Ama dün de gün boyu sürdü,geçmedi.. Biraz ishale döner gibi olmuştum,ondandır inşallah dedim. Çünkü genelde gazım varsa ve büyük tuvaletim varsa belime vuruyor ağrısı.. Neyse bugün biraz daha hafifti.
Sabah doktora gittim,32 haftalık raporumu yazdırdım.. Kan ve idrar tahlili yapıldı. Sonuç değerlerim iyi.
Elevi yenisini yazmadı,elimdeki bitince bitince bırakacakmışım.Belim ağrıyo dedim,ishal falan oldunmu dedi,bende kgibi deyince,ondandır endişelenme dedi,magnezyum verdi.( 3 gündür akşamları süt içmeye başladım. Bendeki bu büyük gelişmeyi bağırsaklarım şaşkınlıkla karşıladı sanırım ). Kan hapına devam.
Bebişimin kalbi 130 atıyordu. Birde göbek deliğimin sağ tarafında kafası varmış. Yani dönmedi daha bizim ufaklık...
Ultrasona falan girmedik.. Birdaha 37.hafta görüşelim dedi. O zaman bakarız,doğum şeklini falan konuşuruz dedi.
Bizde haberler böyle. Belim haala ağrıyo. Sanki gaz çıkarsam rahatlıycam.
Selam arkadaşlar.
Yokluğumla ilgili bi özet geçeyim sonra geçmişe bakaym;
Eveligün akşam alışverişten gelmiştimya hani cicilerimizide göstermiştim size.. O gün karın ve bel ağrım vardı. Ayakta fazla kalınca olan ağrıdır dedim,önemsemedim.. Ama dün de gün boyu sürdü,geçmedi.. Biraz ishale döner gibi olmuştum,ondandır inşallah dedim. Çünkü genelde gazım varsa ve büyük tuvaletim varsa belime vuruyor ağrısı.. Neyse bugün biraz daha hafifti.
Sabah doktora gittim,32 haftalık raporumu yazdırdım.. Kan ve idrar tahlili yapıldı. Sonuç değerlerim iyi.
Elevi yenisini yazmadı,elimdeki bitince bitince bırakacakmışım.Belim ağrıyo dedim,ishal falan oldunmu dedi,bende kgibi deyince,ondandır endişelenme dedi,magnezyum verdi.( 3 gündür akşamları süt içmeye başladım. Bendeki bu büyük gelişmeyi bağırsaklarım şaşkınlıkla karşıladı sanırım ). Kan hapına devam.
Bebişimin kalbi 130 atıyordu. Birde göbek deliğimin sağ tarafında kafası varmış. Yani dönmedi daha bizim ufaklık...
Ultrasona falan girmedik.. Birdaha 37.hafta görüşelim dedi. O zaman bakarız,doğum şeklini falan konuşuruz dedi.
Bizde haberler böyle. Belim haala ağrıyo. Sanki gaz çıkarsam rahatlıycam.
arkadaşlar demin smn de konuşmaya beni de dahil etmişsiniz ama yazamadım çünkü eşim işten çıkartılmışsenağlamasenağlama şok olduk erkenden gelince şaşırdım zaten haber vermeden çıktım kusura bakmayın:çok üzgünüm:
çok teşekür ederim canım benim patronunun eşi geçen gün dedi marta bebek seveceğiz diye ama bu durumda çıkartıyorlar yaza tekrar alırız diye neye yarar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?