2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ezgi biraz onceki mesajında beni cok guldurdun sen de cok yasa emi.
bizimde aklimiza gelmisti bebek arabası ile yola cikip simule etmek, biz de utanip vazgecmistik sırnaşık şey

ewet ya sehnaz olayi beni germeye basladi walla catlicam meraktan kardesi bi daha girse bi haber verse ne iyi olur. ARKADASLAR bu bize ders olsun bisey olursa bisekilde haber verelim birbirimize ben esime ogrettim kk ye nasil girildigini o yazicak onemli bisey olursa eylemcim ingilizce ogretmeni o cevirir zaten. umarim gerek kalmaz tabi ...

aaa senin kocan ingilizmiii?
şaşırdımmm, guzel guzel, enisteye selamlar.
haber ver canım, cok sukur ogretmen olmasakta bizde biliyoruz ingilizce.

ezgi biraz onceki mesajında beni cok guldurdun sen de cok yasa emi.
bizimde aklimiza gelmisti bebek arabası ile yola cikip simule etmek, biz de utanip vazgecmistik sırnaşık şey

sırnaşık şey ama cok hevesleniyo insan durmadan odasina girip girip bakiyorum :roflol: esime dedimki sanki bebisimiz icindeymis gibi arabanin icine bak konus sebeklik yap bende seni izliyim dedim inanirmisin nasil komik oldu ayni zamanda duygulu cok eglendik sonra ben yaptim o beni izledi :roflol::roflol: sanirim aklimizi kaybediyoruuz :roflol:

hahahah evlere şenlik Lazanyanız da geldiiii ohhh yandan yandan!!!!
çerez kız yine formundasın ana muhalefetim benim !!!!
ben çalıştım geldim kızıma da bişeyler aldım denz kıyafeti aldım hahahahahhaha gtünüzle gülüyonuz bana biliyorum ama biz çok denize gideriz yazın malum deniz kenaaarındayız ehueuhuehueuh akşam fotosunu koyayım da görün

cok delisin cokkkkk sırnaşık şey

bosver lazim o da

HİCRAN55 hoşgeldin aramızaa cnm allah saglık bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın inşallah (amin)

yavrukus ben sana muhalefet falan olamam..
sidik yaristiramam senle, yetisemem be..
:icecream:

ama bak beni böyle gördügüne sevindim, gururlandim :lepi:

kokosgiller nolcek
mayo almis.. ay ay ay:asigim:

kiz asli pikinimi aldin ADA miza puhahaha benimkinin babasi izin veriyo ustsuz guneslenmesine ben renkli bi don giydirip salarim plaja :roflol:

kiz asli pikinimi aldin ADA miza puhahaha benimkinin babasi izin veriyo ustsuz guneslenmesine ben renkli bi don giydirip salarim plaja :roflol:

yok tatlım pikiniye gerenk yok ben üryanlıktan yanayım ben deniz kostümü aldım yane placa giderken nereye gittiği belli olacak kızımın akşam fotosunu koyayım da görün yoksa pikini felan fuzuli icatlar :dance::teytey:

bu gelin pek süslü olucak yaw lülülülülülü
oglusumun paralarini catur cutur kostumlere harcayacak sırnaşık şey

bu gelin pek süslü olucak yaw lülülülülülü
oglusumun paralarini catur cutur kostumlere harcayacak sırnaşık şey

kızımın makyac malzemesi parasına yetişebilmesi için çok çalışması lazım bu damadın yoksa hemen bir ikinci damat alıverir benim akıllı kızımkaydirigubbakcemile3 öyle tenimiz hassas bizim ne eksiğimiz var katie holmes un kızı suri den ya da ne eksiği var zehra bebektenkaydirigubbakcemile3:lepi::içelim:

ah oglusummmm
ben kendi ellerimle yakmısım seni kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…