2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarr nasılsınızz ben ıyım bıde kaburgalarımdakı baskı olmasa nefes almam bıle zorlasıyo doguma kadar nasıl dayanırım bılmem bu arada ogluma onur mete ismin düşünüyoruz nasıl sizce ben hala kesınlestıremedım bu isim işini :roflol:

giremedim yahu
nasılsınız
kocacım akşama yemeğe misafir getiriyormuş geebrdim 2 saat içinde içli köfte pilav çorba salata cacık anam bunları nasıl yaptıysam yemekteyizemi katılsam acep
neyse yavru kuşlarım hepinizi öpüyorum kendinize bebişlere iyi bakın iyi akşamlar

bravo valla diğerleri neyse de içli köfte bile yapmışsın eline sağlık

artık ağırlaşıyoruz canım şikayetlerimiz azalmıycak artıcak inşallah doğuma kadar az sıkıntıyla karşılaşırız
onur mete güzel isim zaten önemli olan senin beğenmen

Maşallah yavruna canım, Allah nazarlardan saklasın. Artık kocaman oluyorlar yaaa, hayretle izliyorum bu süreci.. :)))

Anaaaaam, kocanın yaptığı eziyete bak ayol... O içli köfteyi sıfırdan ben yaptım demicen di mi? Hazırdı sen sadece pişirdin??? Vallahi ellerine sağlık. Sana kolay gelsin canım...

maşallah kızına canım daha şimdiden hayatlarımızın merkezine oturdu bıdıklar

Gözünaydın canım. Maaşallah kızına. Esnemesini severim ben tatlişkonun.

Canım geçmiş olsun. Aman dkkat et,ateş çok önemli. Acaba ilaçlarmı dokundu , yoksa enfeksiyon falan olması Allah korusun.. İhmal etme sakın.

Gözünaydın nazancım. Bebişin iyiymiş. Maaşallah.
Sayende kaburga olayının nedenini de öğrenmiş oldum. Bilgilerin banada yaradı sağol canım.

saolun canlarım annemi aradım şimdi yoğun bakımda makinalara bağlı olduğu halde kalp krizi devam ediyormuş anneannemin annem senin duaların kabul olur bolbol dua et dedi
Bizde destekleyelim canım dualarını. Allah inşallah şifa versin atlatsın biran önce ananen sağlığına kavuşsun.

Maaşallah canım kuzucuğun 2 kloyu geçmiş. Annesi iyi beslemiş kuzusunu. Pozisyonunu almış inşallah dönmez bidaha.

Ellerine sağlık canım döktürmüşsün marifetlerini. Bende geliyorum banane.

Magnezyumu ne zaman kullanıyorsunuz arkadaşlar. Hangi öğün arasında?

kızlar bende bi takıntı oluştu doğum yapıcağım hastanenin bu gün doğanlar sayfasına her gün bakıyorum bebişler çok tatlı maşallah nasıl sabırsızlanıyorum onları gördükçe

arkadaşlar boddimden sizlere mesaj var iletiyorum.

sizleri cok özledim ama pc yok giremiyorum ne yapıyorsunuz umarım herkes iyidir benden çok selamn söle kızlara oğlum 31+2de 1900 grdı kocaman oluyo bebeğim herkese selam

canım maşallah kızına 2 kilolara ulaşıyoruz vay maşallah be yaa

kıııııız onur mete diye şarkıcı yokmuydu...ben öyle hatırlıyorum..adaletsiz yar diye şarkısı vardı..ben 0rta 2 ye gidiyordum o zamandelikafadulden
maşallah kızna..bizimki aynı tarif ettiğin gibi..göğsümün hemen altında hareket ediyor..zaten hep şağaıdaydı bakalım inş yukarı çıkmamıştır zilli

boddim bizde seni özledik yaaa...gel arada haberini alalım..maşallah oğluna bu aradaa

bana müsade.. bir is gününün daha sonuna geldik..
yarin daha yüksek performasnla görüsmek ümidiyle..
hoscakalin.. iyi kalin..

selam kızlar nasılsınız şikayetlerimiz aşşağı yukarı aynı benimde kaburgalarım ağrıyor nefes almakta zorlanıyorum otururken baston yutmuş gibi oturmak zorundayım çünkü yanlarıma ve mideme baskıyapıyor zilli benim ayın 4 kontrol günüm dün işimden dolayı gidemedim bu güne kalmıştı afiyeti
aradım randevuları pazartesiye kadar doluymuş erdemi aradım dr yeni çıkmış pazartesiye kadar gelmiyecekmiş anlıyacağınız minnoşumu görmem pazartesiye kaldı sağlıklı olsunlarda sizler bebişlerin boyunu ve kilosunu yazdıkca bende merak ediyorum acaba benimki nekadar olmuştur güzel anneleri ve meleklerini çok öpüyorum

kızlar ben minnoşumun adını şeyma yada ebrar koymak istiyorum eşimde rüveyda diyor sizce hangisi oylamaya sunuyorum yeni fikirlerede açığım başka güzel isim varsa yazarsanız sevinirim öptüm hepinizi

kızlar boddimden sizlere mesaj var iletiyorum

sizleri cok özledim ama pc yok giremiyorum ne yapıyorsunuz umarım herkes iyidir benden çok selamn söle kızlara oğlum 31+2de 1900 grdı kocaman oluyo bebeğim herkese selam

selam kızlar herkese iyi akşamlar.
prnymsn ve elifcim kramplardan yakınmışsınız.elifcim merak etme bende en başından beri var.nasıl bir bilsen tutuluyor ve yürüyemiyorum bile.ama doktorlar hamilelik krampları dedi.merak etme fıtık falan değildir.ben bunlar için magnezyum ve kalsiyum eritme tabletleri kullanıyorum.
sibelcim çok güzel bebişin büyümüş maşallah.
öykücüm senin kızınama da kocaman bir maşallah.darısı başımıza inşallah.
melekcim geçmiş olsun.bende diyorum ki son aylara girdim neden bu kadar enerjikim diye demeki doğum enerjisiymiş biz yanlış yere harcıyormuşuz sağol canım.
nazancım gözün aydın bebiş iyi ama işe yaramamış yine görememişsin.paşa iyi durumdaya boşver canım.
mehlikacım canım sen bence o resimdeki gibi olmazsın.bizim iş yerindede bi abla var kızları üçüz 10 yaşındalar.ablada gayet iyi hiçte öyle olmamış.sen bence taşırken zorlanırsan al o korseden canım.birde bol bol badem yağı sür.benim popo dışında çatlağım yok.bir oraya badem yağı sürmek aklıma gelmedi fireyi ordan verdik.
bugün biraz üzüldüm iş yerinde.37 haftalık hamiş bir arkadaş kontrolden geldi.bebişi iyi beslenememiş.2247 gr da kalmış.kiloları kendine almış.2 hafta içinde doktor sezeryanla alıcakmış bebek dönmemiş birde.ağlaya ağlaya bir hal oldu.bundan sonrada beslenemez artık bebek,keşke 2 hafta içinde 2500 gr mı bulsa iyi olur.çünkü öbür türlü aşılarını bile yapamayız vücudu kaldırmaz demiş.
rabbim sağlık versin bebişlerimize inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Magnezyumu ne zaman kullanıyorsunuz arkadaşlar. Hangi öğün arasında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…