- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
bravo valla diğerleri neyse de içli köfte bile yapmışsın eline sağlıkgiremedim yahu
nasılsınız
kocacım akşama yemeğe misafir getiriyormuş geebrdim 2 saat içinde içli köfte pilav çorba salata cacık anam bunları nasıl yaptıysam yemekteyizemi katılsam acep
neyse yavru kuşlarım hepinizi öpüyorum kendinize bebişlere iyi bakın iyi akşamlar
merhaba kızlarr nasılsınızz ben ıyım bıde kaburgalarımdakı baskı olmasa nefes almam bıle zorlasıyo doguma kadar nasıl dayanırım bılmem bu arada ogluma onur mete ismin düşünüyoruz nasıl sizce ben hala kesınlestıremedım bu isim işini :roflol:
selam anneler......dün kontrolüm vardı benim dee.....37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak için gitmiştim. 33. haftama girdim bugün.. canım kızım 2100 gram olmuş. ve baş aşağı duruyoooo. zaten göbeğimin üst tarafı sürekli hareket halinde demek ki kzımın bacakları ordaymışşşşş. yaaa benden böle işte. hekese mutlu akşamlarrr....
giremedim yahu
nasılsınız
kocacım akşama yemeğe misafir getiriyormuş geebrdim 2 saat içinde içli köfte pilav çorba salata cacık anam bunları nasıl yaptıysam yemekteyizemi katılsam acep
neyse yavru kuşlarım hepinizi öpüyorum kendinize bebişlere iyi bakın iyi akşamlar
selam anneler......dün kontrolüm vardı benim dee.....37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak için gitmiştim. 33. haftama girdim bugün.. canım kızım 2100 gram olmuş. ve baş aşağı duruyoooo. zaten göbeğimin üst tarafı sürekli hareket halinde demek ki kzımın bacakları ordaymışşşşş. yaaa benden böle işte. hekese mutlu akşamlarrr....
Gözünaydın canım. Maaşallah kızına. Esnemesini severim ben tatlişkonun.merhaba arkadaşlar şimdi doktrdan geldim maşallah kızım 36 cm ve 1.400 gr yüzüne bakarken esnemeye başladı bi türlü kapatamadı doktor bile güldü :) geçmiş olsun dilekleriniz içn de saolun yalnız yoğun bkımda olan anneannem.annem iyi çok şükür aabah ablamı aradım sen telaş yapma annem onun yanında ben seni ararım dedi haber bekliyorum ama gece uyku tutmadı tabii
Canım geçmiş olsun. Aman dkkat et,ateş çok önemli. Acaba ilaçlarmı dokundu , yoksa enfeksiyon falan olması Allah korusun.. İhmal etme sakın.Kızlar bu arada dun yazmıstım ya dun cok kotu usume geldı dıye.. Dun aksam atesım 39 oldu. Bır usuyorum bır terlıyorum. Bas agrısı bel agrısı ıse felaket durumdaydı...Resmen kemıklerım sızlıyor acıyordu..Atesten dolayı cok korktum hem asırı sıcak erken dogumu kasılmaları tetıklıyor dıye.. Cunku sancımda arttı bıraz dun aksam. Hemde atesın bebege de etkısı olur dıye.. O sırkelı buz gıbı havluları karnıma koyarlarken cıglıkları bastım .Aldıgım ılaclarında etkısıyle vucudumun hıc dırencı kalmadı galıba..Neysekı sımdı bıraz ıyıyım..senağlama
Gözünaydın nazancım. Bebişin iyiymiş. Maaşallah.slm kizlar, bende ebeden geldim, bebis iyi gorunuyor, gelisimi iyi dedi tabiki goremedim yine, olsun iyi oldugunu soyledi en azindan, gogusumun altinda ve ayni hizada sirtimdaki agriyi sordum, sanki boyle etim curumus gibi, bicak batiyo gibi agriyo, oda kaburgalarin dedi, bebege yer acmak icin kaburgalarin acilma yapiyo, egriliyor, oda etine batiyo acitiyo dedi,ayrica rahim baski yapiyor, bebekte iterek kaburgani zedelemis olabilir sicak su torbasina devam dedi:)
parmaklarim agriyo dedim, oda odemden dolayiymis
bel agrimi sordum ayni kalca bolgemde daha cok hissediyorum, onun icinde artan gebelik hormonlari, bebegin gecisine yardim etmek icin , eklemleri yumusatip, iskelet yapisini bozuyor , o yuzden bel agrisi oluyor dedi
tum sikayetlerin hamislik bitince gecer diyo, bende biliyorum gececegini , dogurana kadar ne halt etceksek bu agrilarla:)
Bizde destekleyelim canım dualarını. Allah inşallah şifa versin atlatsın biran önce ananen sağlığına kavuşsun.saolun canlarım annemi aradım şimdi yoğun bakımda makinalara bağlı olduğu halde kalp krizi devam ediyormuş anneannemin annem senin duaların kabul olur bolbol dua et dedi
Maaşallah canım kuzucuğun 2 kloyu geçmiş. Annesi iyi beslemiş kuzusunu. Pozisyonunu almış inşallah dönmez bidaha.selam anneler......dün kontrolüm vardı benim dee.....37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak için gitmiştim. 33. haftama girdim bugün.. canım kızım 2100 gram olmuş. ve baş aşağı duruyoooo. zaten göbeğimin üst tarafı sürekli hareket halinde demek ki kzımın bacakları ordaymışşşşş. yaaa benden böle işte. hekese mutlu akşamlarrr....
Ellerine sağlık canım döktürmüşsün marifetlerini. Bende geliyorum banane.giremedim yahu nasılsınız
kıııııız onur mete diye şarkıcı yokmuydu...ben öyle hatırlıyorum..adaletsiz yar diye şarkısı vardı..ben 0rta 2 ye gidiyordum o zamandelikafaduldenmerhaba kızlarr nasılsınızz ben ıyım bıde kaburgalarımdakı baskı olmasa nefes almam bıle zorlasıyo doguma kadar nasıl dayanırım bılmem bu arada ogluma onur mete ismin düşünüyoruz nasıl sizce ben hala kesınlestıremedım bu isim işini :roflol:
maşallah kızna..bizimki aynı tarif ettiğin gibi..göğsümün hemen altında hareket ediyor..zaten hep şağaıdaydı bakalım inş yukarı çıkmamıştır zilliselam anneler......dün kontrolüm vardı benim dee.....37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak için gitmiştim. 33. haftama girdim bugün.. canım kızım 2100 gram olmuş. ve baş aşağı duruyoooo. zaten göbeğimin üst tarafı sürekli hareket halinde demek ki kzımın bacakları ordaymışşşşş. yaaa benden böle işte. hekese mutlu akşamlarrr....
boddim bizde seni özledik yaaa...gel arada haberini alalım..maşallah oğluna bu aradaaarkadaşlar boddimden sizlere mesaj var iletiyorum.
sizleri cok özledim ama pc yok giremiyorum ne yapıyorsunuz umarım herkes iyidir benden çok selamn söle kızlara oğlum 31+2de 1900 grdı kocaman oluyo bebeğim herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?