Magnezyumu ne zaman kullanıyorsunuz arkadaşlar. Hangi öğün arasında?
kızlar ben minnoşumun adını şeyma yada ebrar koymak istiyorum eşimde rüveyda diyor sizce hangisi oylamaya sunuyorum yeni fikirlerede açığım başka güzel isim varsa yazarsanız sevinirim öptüm hepinizi
Magnezyumu ne zaman kullanıyorsunuz arkadaşlar. Hangi öğün arasında?
Ayy nihayet bitirip de gelebildim..<ayy başım döndü hee..bu arada yemeğimizide yedik ohh...
Kızlar şimdiden yarınki aşure gününüz mübarek olsun...
yaa benimde canım tatlı tatlı şekerli bişiler istiyoo eşime bir kase puding ayırmıştım napsamki gidip benmi yesemki...
aslıcım bütün ters insanlarda seni bulmuş neyse bununla geçmiş olsun canım allah beterinden korusun :)delikafaduldenkızlar bugün berbat yorucu bir gündü!!!!!
sabah sağlık ocağında tetanos aşısının ikinci dozunu olsam mı olmasam mı die düşünen salak ebeyle güne başladık daha sonra doktorum aradı rh uyumsuzluğu iğneni yapacaz gel dedi
gittim hastaneye ilaç piyasada yok yatış yapacaz hastaneye hastane eczanesinden temin edecez dedi iyi dedim o işlemler için beni serwise yolladı giittim hemşireye evrakları verdim hemşire kıl kıl laflar etti yok bugün bu kaçıncıymış da niye yatırıyomuş bizi doktor da ben de sinirlendim hemşire hamın istemiyosanız yapmayın bu işi dedim beni de germeye hakknız yok dedim bi de dönerleri alıp çatır çatır yemeyi biliyonuz ya dedim ortam baya gerildi neyse ben gideyim iğne olacağım zaman haber edin dedim hemşire kıllık yaptı yok senin yatışın var illa kalacan burda gidemezsin biyere dedi ben çıldırdım tabee bissürü işim var neyse kaçtım ordan gittim doğruca başhemşireye işini pek sewen hemşireyi şikayet ettim :)))) nihayetinde 4,30 gb iğnemi yaptılar ben eve 8 de geldim ayaklarım davul gibi oldu yarın da sabah 7 de bodruma gidecem yorucu olacak ama ne yapalım beee ekmek parası!!!
kızlar bugün berbat yorucu bir gündü!!!!!
sabah sağlık ocağında tetanos aşısının ikinci dozunu olsam mı olmasam mı die düşünen salak ebeyle güne başladık daha sonra doktorum aradı rh uyumsuzluğu iğneni yapacaz gel dedi
gittim hastaneye ilaç piyasada yok yatış yapacaz hastaneye hastane eczanesinden temin edecez dedi iyi dedim o işlemler için beni serwise yolladı giittim hemşireye evrakları verdim hemşire kıl kıl laflar etti yok bugün bu kaçıncıymış da niye yatırıyomuş bizi doktor da ben de sinirlendim hemşire hamın istemiyosanız yapmayın bu işi dedim beni de germeye hakknız yok dedim bi de dönerleri alıp çatır çatır yemeyi biliyonuz ya dedim ortam baya gerildi neyse ben gideyim iğne olacağım zaman haber edin dedim hemşire kıllık yaptı yok senin yatışın var illa kalacan burda gidemezsin biyere dedi ben çıldırdım tabee bissürü işim var neyse kaçtım ordan gittim doğruca başhemşireye işini pek sewen hemşireyi şikayet ettim :)))) nihayetinde 4,30 gb iğnemi yaptılar ben eve 8 de geldim ayaklarım davul gibi oldu yarın da sabah 7 de bodruma gidecem yorucu olacak ama ne yapalım beee ekmek parası!!!
kızlar bugün berbat yorucu bir gündü!!!!!
saol canım benim. çok şımardım bak şimdifencim çok şekersin tatlişkom.
ohh şükür evimdeyim..ne özlemişim anlatamam..
ohh şükür evimdeyim..ne özlemişim anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?