2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Magnezyumu ne zaman kullanıyorsunuz arkadaşlar. Hangi öğün arasında?

canım ben akşam yemeğinden yarım saat sonra.ama elevit ve demir hapımı gece yatarken.çünkü doktor süt ve çayla beraber alma yatarken alırsan daha iyi olur demişti.

kızlar ben minnoşumun adını şeyma yada ebrar koymak istiyorum eşimde rüveyda diyor sizce hangisi oylamaya sunuyorum yeni fikirlerede açığım başka güzel isim varsa yazarsanız sevinirim öptüm hepinizi

Canım ebrar'ın anlamı ok güzel, Allah'ın en sevdiği kulu demek... Ama söylemesi biraz zor... Bir de çocuk ya r leri söyleyemezse... Şeyma daha iyi gibi...Bence yani...
Magnezyumu ne zaman kullanıyorsunuz arkadaşlar. Hangi öğün arasında?

Ben özel bir zamanda aldığımı hatırlamıyorum. Ne zaman aklıma geliyorsa o zaman içiyordum buketcim...

İyi akşamlar kızlar...
Bugün gündüz giremedim eşim beşiktaş maçında görevli o yüzden geç gitti..bende o gidince etrafı topladım çaya gittim komşuya gelince de ütü yaptım...Anca girebiliyorum...ben bi geçmişi okuyup gelecem siz uslu uslu durun bakem:))))))))))))))))))

Ayy nihayet bitirip de gelebildim..<ayy başım döndü hee..bu arada yemeğimizide yedik ohh...
Kızlar şimdiden yarınki aşure gününüz mübarek olsun...
yaa benimde canım tatlı tatlı şekerli bişiler istiyoo eşime bir kase puding ayırmıştım napsamki gidip benmi yesemki...

sağol canım.seninde tüm mart annelerininde aşure günü mübarek olsun.ayy ye kız bende şimdi tam yiyodum.afiyet bal şeker olsun sanada kızınada canım.

Eee kızlar herkeşşler gelmiş, neden yazmıyonuz yaw? Böyle olunca acaba diyom msn de büyük parti var da beni mi almıyonuz aranıza??

kızlar bugün berbat yorucu bir gündü!!!!!
sabah sağlık ocağında tetanos aşısının ikinci dozunu olsam mı olmasam mı die düşünen salak ebeyle güne başladık daha sonra doktorum aradı rh uyumsuzluğu iğneni yapacaz gel dedi
gittim hastaneye ilaç piyasada yok yatış yapacaz hastaneye hastane eczanesinden temin edecez dedi iyi dedim o işlemler için beni serwise yolladı giittim hemşireye evrakları verdim hemşire kıl kıl laflar etti yok bugün bu kaçıncıymış da niye yatırıyomuş bizi doktor da ben de sinirlendim hemşire hamın istemiyosanız yapmayın bu işi dedim beni de germeye hakknız yok dedim bi de dönerleri alıp çatır çatır yemeyi biliyonuz ya dedim ortam baya gerildi neyse ben gideyim iğne olacağım zaman haber edin dedim hemşire kıllık yaptı yok senin yatışın var illa kalacan burda gidemezsin biyere dedi ben çıldırdım tabee bissürü işim var neyse kaçtım ordan gittim doğruca başhemşireye işini pek sewen hemşireyi şikayet ettim :)))) nihayetinde 4,30 gb iğnemi yaptılar ben eve 8 de geldim ayaklarım davul gibi oldu yarın da sabah 7 de bodruma gidecem yorucu olacak ama ne yapalım beee ekmek parası!!!

aslıcım bütün ters insanlarda seni bulmuş neyse bununla geçmiş olsun canım allah beterinden korusun :)delikafadulden
bi de senin şu enerjine hayranım valla hamile olmadan önce nasıldın çok merak ettim
atom karınca maşallahsırnaşık şey

canım benimmm ne yorucu ve sinir bozucu gün geçirmişsin. neyse ki sonunda iğneni olmuşsun. geçmiş olsun.

Aslıcım yaaa çok üzüldümmm, başına gelenlere... Ben de diyorum piyasada yok, bütün gün nerelerde... Neyseki bitti... Bozma sinirini, az kaldı geçecek bugünler... Sen normalde sadece seksepalitenle döversin o hemşireyi...

Özledik yaww! Biraz sakinleş de gel hadi!!!

kızlar ben çıkıyorum kocişime vakit ayırayım bu arada bu sıpa yegeniniz var ya vajinama doğru tam çıkış noktasına doğru tekmeler savuruyo ya canımı yaktı sabahtan beri. gelsinde popodan ısırıkla alcam öcümü

Gülşahcım hoşgeldin canım rahatına bak ohh...
Lazanyacım yazdıklarını okurken ben sinir oldum benim gittiğim sağlık ocağında da var öyle çok bilmiş bi hemşire o geld, aklıma..
Kızlar itiraf ediyorum pudingi yedim kocişide aradım gelirken bize çikolata al dedim...Ohh ve prenses başladı hemen tepinmeye puding işliyo heralde şuan damarlarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…