2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy demeyin yarın aşure günümü.. aşure favorilerimdendir canım nasıl çekti bak şimdi yarın en iyisi aldırmakk..cokacimcoook

bende sinir olurum işini yaparken şikayet edenlere.sıkayetcıysen gıt baska ıs yapsın..o ıse ıhtıyacı olan ne ınsanlar vardır.. bu arada ıgne ıcın nıye senı yatırdılarkı enterasan... bızım burda gıt şu saatte gel derler herhalde. neysekı atlatmıssın tatlım

Eşim geldi kızlar bir kaç önce soruyodu evde salatalık yokmu diye bende almıyorum hormonludur diye dedim yaa çok canım çekti dedi bende dalga geçmiştim aşkım hamile olan benim sen değil diye şimdi geldi kapıdan girdi, burnuma salatalık kokusu geldi dedim salatalık kokuyo pis pis sırıtıyo yüzüme bi yandan da geviş getiriyo yaa dedi mahir abide gördüm (bu arada mahir abi bizim bakkal hani çikolata al dedim ya bakkala uğramış)zaten kaç gündür canım çekiyodu dayanamadım aldım bitane yedim dedi dedim madem alaydın 1 kilo dedim sen kızarsın diye almadım dedi baya korkutmuşum adamın gözünü hee...yok yok bu adam benden çok yaşıyo bu hamişlik psikolojisini:)))))))))))

Melekcim ben yarın veya perşembe yapacağım tatlım getiremmi eve servis....

Ben Celdum... Napiooonuuuzz?

Haber alamadiklarimizdan haberler gelmis oh oh güzel haberler COK SEVINDIM...

aslıcım üzülme canım gelmiş geçmiş artık.sen iğneni vurdurmuşsun ya oldu bitti.
gülşahcım hoşgeldin.insanın evi gibisi yok dimi?hadi içine sine sine otur canım.

ay canım neler gelmis basina cok gecmis olsun...

sinir oluyorum bu saglik sektorunde calisipta surat afra tafra yapanlara kötükedihüso

ohh şükür evimdeyim..ne özlemişim anlatamam..
hosgeldin canım

Melekcim ben yarın veya perşembe yapacağım tatlım getiremmi eve servis....
benimde canım istedi tugbaaa bana da getirrr

Kızlar aklıma bir fikir geldi istanbulda onlar bana buyurun gelin perşembe günü benizm evde aşure günü yapak haa ne dersiniz bu arada aklınızda olsun kızlar yarın yani aşure gününde gusül abdesti alırsanız bir yıl boyunca ufak tefek hastalıklara yakalanmazmışsınız Allahın izniyle şimdi bebişlerde bizim içimizde ya bebeişler içinde niyet edip abdest alalım onlar da 1 yıl boyunca hasta olmasınlar inşallah..ben geçen yıl yapmıştım allaha şükür gerçektende bu yıl hasta olmadım..Bide eve ufak taneli şeylerden alışveriş yaparsanız bulgur gibi pirinç gibi evinizden bereket eksik olmazmış...

ohh yeni gitti misafirler ama kalçamda acayip bi ağrı var yordunluktan oldu herhal denizcim içli köfteyi ben yaptım hayatım onun hazırıdıda mı satılıyor vaybe
oy herneyse hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

yaaa
ben izne cikmadan toplanmak yasak klava:

Ah canım valla isterdim ama sanmamki toplanabilelim çok zor şu tombik halimizle...

Kızlar ben çıkıyom öpüyom hepinizi çok...yarın görüşürüz...

ohh yeni gitti misafirler ama kalçamda acayip bi ağrı var yordunluktan oldu herhal denizcim içli köfteyi ben yaptım hayatım onun hazırıdıda mı satılıyor vaybe
oy herneyse hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

Anammm, ellerine sağlık hamarat bacımmm! Şimdi dinlen güzelce. Vallahi süpersin haa!

kizlar bende cikiyorum belim gine haber veriyor bana hadi hadi kalk yat diyerekten..
öpüverdim hepinizi.. Iyi aksamlar ve iyi geceler... Bebislerinizle beraber tatli uykular canlarim!

İlk sözü bana verdin unutma.... hem eminönüne de birikte gidecektik ama sen herkese mavi boncuk dağıtıyosun, benim adım bile geçmiyoo... senağlama:1closedeyes:

aaa aşkolsun kac kere soyledim
sana gelicem, fusunla buluscaz bide melekle
hepimiz birden bulusuruz belki insallah.
simdiden ah kalcam ah belim demeye basladim, melegim zaten hep yatiyor. nasil bulusacaksak o halimizle
ac tavuguz iste sırnaşık şey

kızlar ben siz söylemeyi unuttum.benim hastanenin doğum fiyatı 1100 ytl imiş.ama bunun 600 ytl sini devlet karşılıyor.biz 500 civarı vericez.kendi doktorumla konuşmadım ama arkadaşımda orda sezeryan olucak ona vermişler bu fiyatı.sezeryan ve normal ikiside aynı fiyatmış.bu fiyatın içinde 24 saat oda fiyatıda dahilmiş.1 gün daha kalmak istersen 85 ytl oda fiyatıda.bu hastanenin başhemşiresi tanıdığımız bakalım fiyatta birşeyler yapılacakmı?gerçi bu fiyatta iyi.
birde ben birşey sorucam.selviks boyunu nasıl ölçüyorlar kızlar.yaptıranlar anlatabilirmi?merak ettim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…