2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

enelcim bu hali bile gayet super bence fiyatlarin...
:icecream:

evet haklısın elifcim.ben 2000 ytl yi gözden çıkarmaya hazırlanıyordum.şükür daha iyi bir fiyat geldi.inşallah bir değişiklik olmaz.bu hastane evine 5 dk uzaklıkta arabayla.bekleyebilirsem evde bekleme olanağımda var.

ben de eğer normal doğurmayı başarırsam şu bahsettiğim afiyet hastanesinde doğurayım diyorumm. 250 ytl cik... Bundan iyisini de bulamam herhalde...

yaaaaa buneeeee.....aşureler,çikolatalar,içli köfteler..oooof anam ooofffffsenağlama

aslıcım geçmiş olsun yaa böyle şeyler beni çok geriyor artık..insanlarla münakaşaya girmek falan..nedense hepte bu dönemimi buldu..kız cazgır biri olup çıkacak

damlaa çok tatlısın maşallahh...

gülşahcım hoşgeldin..topik sensiz çok sessizz....

buketcim ben magnezyumu akşam 8 gibi içiyorum kalsiyumla birlikte...gece yatarkende elevit ve demir hapını yutuyorum..bazen yanında mandalina yiyorumki c vitamini demiri iyi emermiş ondan yaniii..tabi mide yanmasından geberiyom sonra

bu kız artık beni oturtmuyor..acaip baskı yapıyor göğüs altıma..sanki var gücüyle ittiyor ayaklarıyla..doğal olarak ya k.çımı devirip yatıyorum yada ayakta duruyorum....

rehavet, ADACYO+, akser, alyasulin, elifzeyneb, elif_bs, enel_17+, KızılDeniz, nita85, selence, SiBSeR

kızlar kalabalığız bayağı...enelcim fiyat iyi görünüyor..ben zaten devlette yapacağım doğumu o yüzden para vermeyeceğim...dr umda iyi memnunum ama bakalım doğumdan memnun kalacakmıyım...inşallah herşey yolunda gider..

kızlar bu arada istanbul tayfası bayağı varsınız..bence bir gün belirleyip toplanın..ben olsam kaçırmazdım inanın...kaydirigubbakcemile2

sağol özgecim.ben devlet hastanelerine gıcık olduğum için ordan doktor bile bakmadım açıkcası.hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.

Evet yaaa, İstanbullular!
Şubat başı gibi sağlığı elverenler buluşalım... En azından avrupa yakasındakiler ve asyadakiler olarak iki grup olsun... Ne dersiniz? Bak ciddi ciddi söylüyom bunu... Ya da Ocak içinde bir hafta sonu...

ben varım :lepi:
subattan sonra her gun ocak icinde haftasonu olmak kaydiyla gelirim.
su kalcamla nasil gelieksem :teytey:

yaa geçen yıl benim arkadaş doğum yaptı orda..odalar ayrı herkesin özel oda..ve hemşireler hasta bakıcılar ilgiliydi çok..hiç kaprisli kimse yoktu...başka biride var süper bir hastanede dr ama kadın 5 para etmez bence.giden herkes şikayetçi zaten...şimdilik bir gıcıklığım yok benim umarımda böyle devam eder.sorunsuz atlatırım...

Meleee' mi napicaz?
ona cok yakın bi cafede filan bulusuruz, o da azıcık kacamak yapar allah izin verirse benneyaptımki

benim kociste yan yan bakmaya basladi
hadi kactim bende, iyi geceler, optum gobislerden herkesi
hadi sizde erken yatin erken kalkin.sabah bos oluyor buralar mirmirmirmir
sırnaşık şey

online olan gece kuşlarına merhabalar iyi geceler.geçmişiki günü okuyamadım umarım herkes iyidir.

bu gün doktor kontrolum vardı.kızımın gelişimi iyiymiş 1400 gr olmuşuz.ben haftamı bir önden hesaplıyormuşum yani 29 haftalıkız.bide doğum iznini filan konuşup 32.haftayı ayarladık.

bidee çok önemsiz ya sona bıraktım:)) şekerim yüksekmiş.tokluk 180.cuma günü 100 lük yükleyecekler.üç beyaza dikkat dedi .ben yemediğimi idda ediyorum.eşim de 24 saat yiyosun diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…