2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin iyiymiş gözün aydın canım
saba da geçmiş olsun inşallah 100 lük değerlerin düşük çıkar

rehavet bu arada evet onur mete dıye sarkıcı varmıs ya :roflol: su ısım konusu bır daha mı düşünsem :))

merak etme tatlım senın ızne cıktıgın tarıhte bende rıskı gunlerı atlatmıs oluyorum. subatın ılk haftasına kadar dogurmamıs olursam yavas yavas ayaklanırım artık.. en azından bı alısverıs merkezıne gırıp kahvemızı ıcerız dımı yanı... sutlu kahvemızı.. denızım bak sıze palladıumda yakın orda bulusuruz olarmı..yada optımumda.. servısı varmıs bızım burdan gecer atlar gelırım valla bı kahve ıcmeye..

Uykuya geçen herkese iyi geceler, tatlı rüyalar!!!
ben varım :lepi:
subattan sonra her gun ocak icinde haftasonu olmak kaydiyla gelirim.
su kalcamla nasil gelieksem :teytey:

Ok'dir yazdım bacım seni....

Haydaaa! Bir şekerci daha!!! İnşallah biraz bi diyetle yoluna koyarsın canım... bebişine de maşallah!

Kızlar İstanbul buluşması için (Asya tarafında olanlardan) tarih önerilerinizi bekliyorum... melekcim eğer kaçarım dersen sana yakın bir yer ayarlayalım... Yer ve tarih önerisi bekliyorum. Sonra benim haberim olmadı, beni çağırmadınız demeyin..... laelaelaelaelae

bız de bu fıyatlar olsa 10 defa dogururum herhalde.. hıc kacırma heuhhe..
canım ultrasonla da olculuyor vajınalda.. bende ultrasonda tam olcu alamayınca doktor vajınal olcmustu

bebişin iyiymiş gözün aydın canım
saba da geçmiş olsun inşallah 100 lük değerlerin düşük çıkar

selence canım sağol inşallah düşük çıkar.

bebişlerinizin hareketleri nasıl benimkız maşallah gündüz lıpır lıpır hareket ediyo.gece benimle uyuyor.inşallah hep böyle devam eder doğduğunda da

kızlar yaaa, birden bir alışveriş merkezinde buluştğumuzu hayal ettim. 5-6 kişi mesela ve hepimizin de karnı burnunda... Çevredekiler, etrafa bakınıp kamera falan ararlar herhalde... :roflol::roflol::roflol:
hakkaten şaka gibi çünkü....

Ben bu halde olmama ragmen Subat bası gıbı olursa henuz dogurmamıs olursam ve bızım yakada olursa gelırım bu cıvarlarda yanı.. Kadıkoy cıvarı.. Avrupa yakasına ancak dogumdan 3 ay sonra.bebegımle beraber gelebılırım...

valla benimki gece gündüz farketmiyor aklına estikçe oynuyor
ama artık canımı yakmaya başladı tekmeleri çok sert

selam kızlar ben geldim kızımın ismi hakkında yorum yapan olmamış adacyo arkadaşımdan başka bide herkes bebişine ne isim düşünüyor yazarsanız sevinirim

selam kızlar ben geldim kızımın ismi hakkında yorum yapan olmamış adacyo arkadaşımdan başka bide herkes bebişine ne isim düşünüyor yazarsanız sevinirim

Niloşş ben kızıma zehra defne ismini vercem allah nasip ederse... Çerez de zehra koyacak ismini...
Bu arada sen de istanbulda ve asyadasın... Buluşma için katılmak istersen lütfen bu muhabbet açılmışken sen de fikir belirt canım...

ayyy ben gebelık sıtesı var yanı dıgerı oraya cok bakıyordum ılk zamanlar.. ordakı hamısler bulusmuslar bı alısverıs merkezınde fotograf cektırmısler cok hos gorunuyorlardı.. bı de yazmıslar her gecen hamıleyı bızden sanıp masaya cagırıyorduk dıye.. cok gulmustumm..

aynen şekerci olduk:) inşallah düzelir.

ooo buluşmalar var galiba.avrupa yakasındayım ve çok yazışmasamda sizin yazdıklarınızı mutlaka takip ediyorum.ben de isterem.benüde alın aranıza :))

canım bılmıyorum ama denızın yorumuna katılıyorum.. ama bence baska ısımlere de baksan ıyı olur.. cok kullanılan bır ısım ama defne ısmı cok hosuma gıdıyor
defne, zeynep, naz, elif, nehir, beliz, melina, alya, talya, gibi cok guzel ısımler var.. bunlar sımdı ılk etapda aklıma gelenler..

ooo buluşmalar var galiba.avrupa yakasındayım ve çok yazışmasamda sizin yazdıklarınızı mutlaka takip ediyorum.ben de isterem.benüde alın aranıza :))

gel canım gell kım olursan ol yıne gel.... :) ama ılk bulusma subat bası asya da olacak..

bu arada ne kadar sekerız bız Mart annelerı.. Masallah herkesde seker cıkıyor...delikafadulden

canım inan görmedim ben senin yazını hızlı hızlı okuduğumdan ols agerek..ben kızıma önce zeynep gülsima koymayı düşünüyordum..sonra eşimle bayağı düşündük..zeynep gülsima uzun olur dedik..bide 3 isim gibi oluyor zeynep+gül+sima o yüzden zeynepta karar kıldık..fakat yanına kısa bişeyler koyabilirz onu düşünüyoruz...zeynep azra,zeynep rana,zeynep sude vs vs gibi...ama kısa olanı pek düşünmedik doğrusu:uhm:

biz aramızda yatma durumu olanları düşündüğümüz için anadolu yakasında organize oluyorz. Eğer anadoluya geçerim diyosan, sen de sana uygun tarihleri belirt. Tabii ki aramıza alırız canım... Çok da memnun oluruz. Değil mi kızlar??? Hazır seçimler de yaklaşıyor.... Bir seçmen daha eklenir mahalleye... kaydirigubbakcemile3

sudenhan geçmiş olsun bende de şeker çıktı..tokluk 156 çıktı ve dikkat ediyorum elimden geldiğince..çokm sıkıldım zaten başından beri dikkat ediyordum ama az kaldı yaaa..

senle aramızda şöyle bir fark var...ben yemiyorum diyorum,eşimde yemiyorsun diyor hatta çok üzülüyor..o beni hep löp löp yerken hayal etmişte...oda hiç olmadı başından beri...hamile varmı yokmu evde belli değil diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…