bebişin iyiymiş gözün aydın canımonline olan gece kuşlarına merhabalar iyi geceler.geçmişiki günü okuyamadım umarım herkes iyidir.
bu gün doktor kontrolum vardı.kızımın gelişimi iyiymiş 1400 gr olmuşuz.ben haftamı bir önden hesaplıyormuşum yani 29 haftalıkız.bide doğum iznini filan konuşup 32.haftayı ayarladık.
bidee çok önemsiz ya sona bıraktım:)) şekerim yüksekmiş.tokluk 180.cuma günü 100 lük yükleyecekler.üç beyaza dikkat dedi .ben yemediğimi idda ediyorum.eşim de 24 saat yiyosun diyo :)
aaa aşkolsun kac kere soyledim
sana gelicem, fusunla buluscaz bide melekle
hepimiz birden bulusuruz belki insallah.
simdiden ah kalcam ah belim demeye basladim, melegim zaten hep yatiyor. nasil bulusacaksak o halimizle
ac tavuguz iste sırnaşık şey
ben varım :lepi:
subattan sonra her gun ocak icinde haftasonu olmak kaydiyla gelirim.
su kalcamla nasil gelieksem :teytey:
online olan gece kuşlarına merhabalar iyi geceler.geçmişiki günü okuyamadım umarım herkes iyidir.
bu gün doktor kontrolum vardı.kızımın gelişimi iyiymiş 1400 gr olmuşuz.ben haftamı bir önden hesaplıyormuşum yani 29 haftalıkız.bide doğum iznini filan konuşup 32.haftayı ayarladık.
bidee çok önemsiz ya sona bıraktım:)) şekerim yüksekmiş.tokluk 180.cuma günü 100 lük yükleyecekler.üç beyaza dikkat dedi .ben yemediğimi idda ediyorum.eşim de 24 saat yiyosun diyo :)
kızlar ben siz söylemeyi unuttum.benim hastanenin doğum fiyatı 1100 ytl imiş.ama bunun 600 ytl sini devlet karşılıyor.biz 500 civarı vericez.kendi doktorumla konuşmadım ama arkadaşımda orda sezeryan olucak ona vermişler bu fiyatı.sezeryan ve normal ikiside aynı fiyatmış.bu fiyatın içinde 24 saat oda fiyatıda dahilmiş.1 gün daha kalmak istersen 85 ytl oda fiyatıda.bu hastanenin başhemşiresi tanıdığımız bakalım fiyatta birşeyler yapılacakmı?gerçi bu fiyatta iyi.
birde ben birşey sorucam.selviks boyunu nasıl ölçüyorlar kızlar.yaptıranlar anlatabilirmi?merak ettim ben.
bebişin iyiymiş gözün aydın canım
saba da geçmiş olsun inşallah 100 lük değerlerin düşük çıkar
Evet yaaa, İstanbullular!
Şubat başı gibi sağlığı elverenler buluşalım... En azından avrupa yakasındakiler ve asyadakiler olarak iki grup olsun... Ne dersiniz? Bak ciddi ciddi söylüyom bunu... Ya da Ocak içinde bir hafta sonu...
Meleee' mi napicaz?
ona cok yakın bi cafede filan bulusuruz, o da azıcık kacamak yapar allah izin verirse benneyaptımki
selam kızlar ben geldim kızımın ismi hakkında yorum yapan olmamış adacyo arkadaşımdan başka bide herkes bebişine ne isim düşünüyor yazarsanız sevinirim
kızlar yaaa, birden bir alışveriş merkezinde buluştğumuzu hayal ettim. 5-6 kişi mesela ve hepimizin de karnı burnunda... Çevredekiler, etrafa bakınıp kamera falan ararlar herhalde... :roflol::roflol::roflol:
hakkaten şaka gibi çünkü....
Uykuya geçen herkese iyi geceler, tatlı rüyalar!!!
Ok'dir yazdım bacım seni....
Haydaaa! Bir şekerci daha!!! İnşallah biraz bi diyetle yoluna koyarsın canım... bebişine de maşallah!
Kızlar İstanbul buluşması için (Asya tarafında olanlardan) tarih önerilerinizi bekliyorum... melekcim eğer kaçarım dersen sana yakın bir yer ayarlayalım... Yer ve tarih önerisi bekliyorum. Sonra benim haberim olmadı, beni çağırmadınız demeyin..... laelaelaelaelae
selam kızlar ben geldim kızımın ismi hakkında yorum yapan olmamış adacyo arkadaşımdan başka bide herkes bebişine ne isim düşünüyor yazarsanız sevinirim
aynen şekerci olduk:) inşallah düzelir.
ooo buluşmalar var galiba.avrupa yakasındayım ve çok yazışmasamda sizin yazdıklarınızı mutlaka takip ediyorum.ben de isterem.benüde alın aranıza :))
aynen şekerci olduk:) inşallah düzelir.
ooo buluşmalar var galiba.avrupa yakasındayım ve çok yazışmasamda sizin yazdıklarınızı mutlaka takip ediyorum.ben de isterem.benüde alın aranıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?