2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Subatta zaten herkes ızne cıkmıs oluyor herhalde. 2.2.09 pzt gunu bulusabılırız ıste.. Ama Denızım bana gore program yapmayın cunku ben o zamana belkı dogurmus olurum(ınsallah olmam) ama dedıgım gıbı doguurmazsam kesın gelırım.. Subata gırınce ayaga kalkacam yavas yavas ve buralarda bı alısverıs merkezınde bulusabılırız... Subatta dısarısı souk olur hem de ben cıksamda cok gezınemem..eger kı haftaıcı olmaz dersenız 7 subat cumartesı bulusalım ama o zaman alısverıs merkezı olmasın.. haftasonları alısverıs merkezlerı cekılmıyor.. bır de bu tarıhten daha ılerı de olmasın cunku subatta herkes agırlasmaya baslıcak ve dogumlarda yavas yavas baslayacak..

rehavet senin yine 156 iyi.dr 160 olsaydı ikinci yüklemeyi istemeyecektim dedi.ama dikkat edicem artık.dr bazen yemeyle değil hamilelik sürecinde ortaya çıkabiliyomuş.yani çok yemesende olabiliyomuş.demek senin ki yemeden yükselen bi şeker.ben son bi aydır yemeye başlamıştım,hem de hakkını vere vere yiyodum :)

Melekcim katılıyorum.... Bir de tarihi önceden belirleyelim ki, doktor randevuları falan çakışmasın buluşmayla... Çünkü muhtemelen kısıtlı saatler arasında buluşacaz, işini bitirip gelecek olanları beklemek efektif olmayacaktır... Arkadaşlar, Ocak sonu yada hemen Şubat başı buluşalım. ben de 14 Şubat itibariyle doğum bekleyeceğim için riske atmak istemem... Alışveriş merkezi olayına da katılıyorum Melekcim. Palladium da hafta içi olabilir mesela... Bu mesajı duyanlar, duymayanlara iletsin lütfen....

Bende yavas yavas kacayım yıne terleme falan geldı bana bıraz meyva yıyıp uzanayım.. opuldunuzzz

Ben buralardayım, iş başvurusu yapmakla meşgulüm... hayırdır hani sen yatmıştın?

iyi geceler kizlar, yine cok yorgunum fazla duramiycam, gecmisi okudum herkez iyi masallah, kendinize iyi bakin optum fistiklarr

ay ben dayanamiyorum gözlerim agriyorrr...
sizi cok öptüm hami$ler
görüsmek dilegiyle
TATLI RÜYALAR

yaticaktimda kocis yatirmadi beni oturduk meyve yedik ve tv baktiH simdide uykum gelmiyor

kaydirigubbakcemile3Bu da süpermiş... Benim kocişin de dişi ağrıyor... Yüzü şişti davul gibi oldu... O uyuyamıyor ben de ona eşlik olsun diye oturuyorum. Bu arada da iş başvurusu yapıp zamanı değerlendireyim dedim.

Bu arada Ezgi de online ama hiç sesi çıkmıyor. Kız PC başında uyudun mu yoksa?

Günaydın Mart şişkolarııııı
Günaydın Gülşahm..

eee herkes gece yarılarında uyurlarsa sabah kimse olmaz tabee..

günaydın meleğim hoşgeldin..
bende bu ara fazla uykusuzluk çekiyorum..sırt ağrılarım filan var..
artık son zamanlar,zor zamanlar..neyse bebeler iyi olsunda..

günaydın meleğim hoşgeldin..
bende bu ara fazla uykusuzluk çekiyorum..sırt ağrılarım filan var..
artık son zamanlar,zor zamanlar..neyse bebeler iyi olsunda..

evet şimdiden böyleyiz son ay ne yapacaz artık bilemiyorum..benim kaburga ve bel agrım 6.aydan ıtıbaren hıc eksık olmadı. Bı de cok fena basagrıları eklendı ama nıdılat ılacı yuzunden.zaten cok agır ılac bır de 4 saatte bır alıyorum..off dayancaz gariii

nidilat genel olarak başağrısı yapıyormuş galiba topiclerde okumuştum melekcim..
doğum yaptıktan sonraki sızlanmalarımızı da görüyorum şimdiden..
gece uyumadı bizim bebek,gazı çok vardı,emmedi,sütüm gelmedi..ayyyyy..heyecanlandım:)

oyyyy kıyamam benide nasıl dusunurmuss... taam tam kahven benden...:)
ehehe kaptik kahveyi sırnaşık şey

aa defne bende cok seviyorum yaa, kiz olsa dusunurdum o ismi.

palladium bana super uyar arkadaslar
bende haftaicinden yanayım. dedigim gibi izin tarihim 30 ocaktir bilginize hihoyyyt

Herkese kocaman gunaydin canlarimmm

ist da olsam bende gelirdim buluşmaya vallaha..bol bol fotoğraf çekinin..

insallah herkes saglikli ve dogurmamis olurda bulusabiliriz canım yaa
son zamanlarda artik ben hic guvenemiyorum kendimize. benneyaptımki

ay bu arada benim bi kankam varya haftaya sezeryana girecek.
simdi, esim ben onun esi ve kankam surekli bebekle ilgili ruyalar goruyoruz hepimiz.
dun gece bende gordum ama benim gordugum neydi tahmin edin
kankam dogurmus, millet bebekle ugrasiyor, onu seviyor filan.
bende kankama; aaa denizzzz hic gobegin kalmamis ne guzel diyorum.
yuh yani dimi sırnaşık şey elalemin gobegi beni germis ruyamda :smiley-cool:

sorma...göbekler artık iyice çıktı ya..bilinçaltımıza bu yerleşti bence..
bende hep böyle kalacam gtibi hissediyorum kendimi..:roflol:

aaa forumda hic kimse yok su an benden baska :dilcikar:
sabahlara kadar oturdunuz tabi.
kalkamazsiniz simdi mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…