sudenhan geçmiş olsun bende de şeker çıktı..tokluk 156 çıktı ve dikkat ediyorum elimden geldiğince..çokm sıkıldım zaten başından beri dikkat ediyordum ama az kaldı yaaa..
senle aramızda şöyle bir fark var...ben yemiyorum diyorum,eşimde yemiyorsun diyor hatta çok üzülüyor..o beni hep löp löp yerken hayal etmişte...oda hiç olmadı başından beri...hamile varmı yokmu evde belli değil diyor
Melekcim katılıyorum.... Bir de tarihi önceden belirleyelim ki, doktor randevuları falan çakışmasın buluşmayla... Çünkü muhtemelen kısıtlı saatler arasında buluşacaz, işini bitirip gelecek olanları beklemek efektif olmayacaktır... Arkadaşlar, Ocak sonu yada hemen Şubat başı buluşalım. ben de 14 Şubat itibariyle doğum bekleyeceğim için riske atmak istemem... Alışveriş merkezi olayına da katılıyorum Melekcim. Palladium da hafta içi olabilir mesela... Bu mesajı duyanlar, duymayanlara iletsin lütfen....Subatta zaten herkes ızne cıkmıs oluyor herhalde. 2.2.09 pzt gunu bulusabılırız ıste.. Ama Denızım bana gore program yapmayın cunku ben o zamana belkı dogurmus olurum(ınsallah olmam) ama dedıgım gıbı doguurmazsam kesın gelırım.. Subata gırınce ayaga kalkacam yavas yavas ve buralarda bı alısverıs merkezınde bulusabılırız... Subatta dısarısı souk olur hem de ben cıksamda cok gezınemem..eger kı haftaıcı olmaz dersenız 7 subat cumartesı bulusalım ama o zaman alısverıs merkezı olmasın.. haftasonları alısverıs merkezlerı cekılmıyor.. bır de bu tarıhten daha ılerı de olmasın cunku subatta herkes agırlasmaya baslıcak ve dogumlarda yavas yavas baslayacak..
yaticaktimda kocis yatirmadi beni oturduk meyve yedik ve tv baktiH simdide uykum gelmiyor
günaydın meleğim hoşgeldin..
bende bu ara fazla uykusuzluk çekiyorum..sırt ağrılarım filan var..
artık son zamanlar,zor zamanlar..neyse bebeler iyi olsunda..
ehehe kaptik kahveyi sırnaşık şeyoyyyy kıyamam benide nasıl dusunurmuss... taam tam kahven benden...:)
aa defne bende cok seviyorum yaa, kiz olsa dusunurdum o ismi.Niloşş ben kızıma zehra defne ismini vercem allah nasip ederse... Çerez de zehra koyacak ismini...
Bu arada sen de istanbulda ve asyadasın... Buluşma için katılmak istersen lütfen bu muhabbet açılmışken sen de fikir belirt canım...
Melekcim katılıyorum.... Bir de tarihi önceden belirleyelim ki, doktor randevuları falan çakışmasın buluşmayla... Çünkü muhtemelen kısıtlı saatler arasında buluşacaz, işini bitirip gelecek olanları beklemek efektif olmayacaktır... Arkadaşlar, Ocak sonu yada hemen Şubat başı buluşalım. ben de 14 Şubat itibariyle doğum bekleyeceğim için riske atmak istemem... Alışveriş merkezi olayına da katılıyorum Melekcim. Palladium da hafta içi olabilir mesela... Bu mesajı duyanlar, duymayanlara iletsin lütfen....
ist da olsam bende gelirdim buluşmaya vallaha..bol bol fotoğraf çekinin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?