2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın cici anne adaları :CüvCüv:
Nasılsınız bugun ben dökülüyorum ya bugun bi tuaflık var ama hadi hayırlısı mirmirmirmir
Çalışanlara kolay gelsin evdekilerede tavsiyem bol bol dinlenin ve C vitamini yogun alın malum havalar :) :1hug: öpüyorum sizi kızımla

sorma...göbekler artık iyice çıktı ya..bilinçaltımıza bu yerleşti bence..
bende hep böyle kalacam gtibi hissediyorum kendimi..:roflol:

bı cok dogum yapan anneden duydum.. son anlarda cıksın gelsın artık yeter dıyordum ama ınsan karnındakı hareketlerını falan cok ozluyor o yuzden bugunlerınde kıymetını bılın dıyorlar...Haydı kızlar cıkarın hamılelıgın tadını.. bırakın agrıları sızlanmayı...delikafadulden

kardesım de hatta gecen yakındı oyy uykuya hasretım falan dıye..dedım sok ıcerı gerı..oyle daha rahatın madem.. yok ya ben onu cıkarana kadar neler cektım bılıyormusun dedı kaydirigubbakcemile3

elifim bişi sorcam yaa.. Fusun bıberon almayacak ama ben sütüm gelmezse falan dıye her ıhtımale karsı alacam hastanede lazım olur falan. sen dr brown mu ne demıssın.. ben avent dusunuyordum bır tane kucuklerınden.. sonra arastırdım o da ıyı yorumlar almıs.. sen ne aldın?yada aldın mı? cam mı polikaorbanatmı?

ben aldim melekcim;
gece beslemesini ya da ben evde yokken 1-2 saatlik disari gittigimdeki beslemesini babasi yapacak. o yuzden pompa ve sut saklama poseti de aldik.
insallah ta ilk gunden itibaren yapmak istiyoruz bunu.
hem anne memesine, hem biberona alissin istiyoruz yani.
bunla ilgili cesitli spekulasyonlar var tabi her konuda oldugu gibi.
yok biberona alisirsa anneyi emmez tembellesir filan diyen oldu ama ben boyle yapan ve cok rahat eden insanlar tanidigimdan insallah becerebiliriz.
cok arastirdim.
Dr. Brown kolik onleyici sistem oldugu icin onu aldik ilk etapta.
Malesef cami yok simdilik PC aldik, bir de 1 numara yedek biberon emzigi aldik.
Soyle kolikli olma riskini atlattigimiz zamanlarda da hemen cam biberona gececegim, ama ilk basta cesaret edemedim.

Son düzenleme:
günaydın mart anneleri
elifcim biberonla ilgili spekulasyolar konusunda haklısın
benim kızım erken doğduğu için ilk 1 ay sütümü sağıp biberonla vermiştik ölçülü beslenmesi gerekiiyordu çünkü
ama meme vermeye başladıktan sonra bir daha biberon kabul etmedi sıpa
bir de benim kız aventin dışındaki biberonları kabul etmezdi öğürürdü çocuk doktor aventin ucu anne göğsüne daha çok benziyor ondan olabilir demişti
kısacası bebek de olsalar tercihleri oluyor deneyip öğrenicez

gunaydiiinn kizlar dun internet baglantim berbatti anc yazdiklarinizi okudum bisey yazamadim sukur bugun iyi ama bugunde ben dokuluyorum pek iyi uyuyamadim.
MELEK cim zeytin yagi olayinin bi zarari olurmu hic bilmiyorum ama sanmiyorum ne olabilirki ben 2 hafta sonra basliycam kullanmaya ayrica bugun 4 te ebeyle randevum var yine onada sorarim herhangi bisey duyarsam sana yazarim.
GULSAH cim hosgeldin evine.
OYKUCUM umarim anneannende olumlu gelismeler vardir. uzulmemeye calis canim.

sorma...göbekler artık iyice çıktı ya..bilinçaltımıza bu yerleşti bence..
bende hep böyle kalacam gtibi hissediyorum kendimi..:roflol:

gülşah aynen bende hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum yaa..ya inmezse diyorum ya böyle kalırsamkaydirigubbakcemile3

Günaydınlarr,,,,
Kızlar buluşma ayarlamışsınız anadolu da ben avrupadayım ama gelmeyi çok isterim bakalım kociş bu halimle oaralara gelmeme izin verirse gelirim olmadı bizde avrupa tayfası olarak bir buluşma ayarlarız bakırköy taraflarında...

Son düzenleme:
ben burdayım gülşahcım yeni program indirdim onu incelemekle meşguldüüm...

oh valla ben istanbulda olsam kesin gelirdim yaaa..

Kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum. Canım sen zeytinyağı demişsin.Ben sürekli kullanıyorum ve dr um bir sakınca görmedi.Geçmişe bakamadım ama karnınıza sürmek için sanırım.Valla belim ağrıdığı zamanlarda belime bile sürdürüyorum.Ve en önemli etkisi mışıl mışıl uyuyosunuz. benim zeytinyağı tercih etme sebebim, kozmetik ürünleri sevmemem.Ayrıca biz kendimiz üretiyoruz zeytinyağını.Bulabilirseniz öylesini bulun derim.Şifa olsun inşallah.
Güzel anneler bide rahat uyumak için, akşam yemeğini erken yiyin, sonra meyve en son sütünüzü için. Aralarında en az 1 2 saat olsun.ılık süt zaten uyumaya yardımcı.Az kaldı kolay geçer inşallah günlerimiz.hepinizi öpüyoruz minnişlerimle.a.s.

herkese selam
arkadaşlar geçmişten birkaç sayfa okuyabildim.biberon alacaklara benimde tavsiyem avent.anne göğsüne en yakın şekilde üretilmiş.ben en küçük boyundan 2 tane aldım.hemen kullanmasanızda mutlaka ihtiyacınız olacak.hazır fiyatlara zam gelmemişken alın derim.en küçük boyunu 14 ytl ye aldım bilginiz olsun.
ayrıca göbekleri kafanıza takmayın.ben tecrübeli bir anne olarak söylüyorum.eğer emzirme döneminde etrafın süt olsun laflarına takılmazsanız eski haline dönebilir.ilk bebeğimde 26 kilo aldığım halde 3.ayın sonunda göbeğim tamamen inmişti.bu arada tabiki korseyi hiç ihmal etmedim.hatta şimdiden korsemi hazırladım.

MERABA KIZLAR NASILSINIZ .... yine girememeye başladım işler yoğun evde oturamıyomrum yatamıyorum.Şimdiden benim gece uykum falan yok uykuya hasret kaldım .ütü yapamamıyorum kemiklerim batıyo sanki allahtan büroda oturuyorum ama eve gidince 8 oluyorum.ne olavak böle bilmiyorum :S sizler nasılsınız

arkadasim ben hayatimda hic korse kullanmadim hangi marka kalitelidir hangisi ise yarar nasil ozellikleri olmali hic bilmiyorum. senden rica etsem bana bi marka ismi yada model ismi soyleyebilirmisin netten siparis vereyim. tesekkurler.a.s.

MEHLIKAciim canim iyi olmana cok sevindim. bu arada yanlis anladin aslinda biz zeytinyagini vajina bolgeye surmekten bahsediyorduk kaydirigubbakcemile3 normal dogum esnasinda yirtilmalari onledigi soyleniyor ama sanirim sen sezeryan olucaksin hic elini bulastirma derim :) ama cok haklisin hakiki zeytinyagi cildimiz icin cok faydali bebege onla masaj yapmak gerekirmis tabi benim burda hakikisini bulmam gibi bi sansim yok:1no2:

canım oncelıkle aynı boydan 2 tane aldın ben onlem olarak 1 tane kucuk boy almayı dusunuyorum. bırde cam mı yapısı nasıl? ben gıdıp bakamadıgım ıcın nette de yazmıyor yapısı...

gobek olayı da normal mı oldun sezeryan mı bılmıyorum ama sezeryan olanlar hemen takamıyormus.. sen ne zaman takmaya basladın korseyı.. ya bende bır korse alayım en ıyısı her ıhtımale karsı..

merhaba hamişler!
umarım bende aldığım kiloları verebilim doktorum normal doğum olursa ve bebğini emzirirsen kolay veririsin dedi bunlar gerçekten önemli faktörler midir acaba?
Bu arada albanian canım kilo vereceğimm varsayarak bir korse almayı planlıyorum marka tavsiyen olur mu?

Merhaba güzel göbüslüler

masallah kizina canim
sekerinde normal cikar insallah

dogurana kadar bi dert dogunca bi dert
ama tatli dert be..
seninkide iyimis.. geri sok
kaydirigubbakcemile3

muhtarim gunaydin kizlarla bulusma organize ediyormussun .. zaten hic kiskanmadimki :))

bende hic kiskanmadim kaydirigubbakcemile5 :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…