sorma...göbekler artık iyice çıktı ya..bilinçaltımıza bu yerleşti bence..
bende hep böyle kalacam gtibi hissediyorum kendimi..:roflol:
elifim bişi sorcam yaa.. Fusun bıberon almayacak ama ben sütüm gelmezse falan dıye her ıhtımale karsı alacam hastanede lazım olur falan. sen dr brown mu ne demıssın.. ben avent dusunuyordum bır tane kucuklerınden.. sonra arastırdım o da ıyı yorumlar almıs.. sen ne aldın?yada aldın mı? cam mı polikaorbanatmı?
sorma...göbekler artık iyice çıktı ya..bilinçaltımıza bu yerleşti bence..
bende hep böyle kalacam gtibi hissediyorum kendimi..:roflol:
gunaydiiinn kizlar dun internet baglantim berbatti anc yazdiklarinizi okudum bisey yazamadim sukur bugun iyi ama bugunde ben dokuluyorum pek iyi uyuyamadim.
MELEK cim zeytin yagi olayinin bi zarari olurmu hic bilmiyorum ama sanmiyorum ne olabilirki ben 2 hafta sonra basliycam kullanmaya ayrica bugun 4 te ebeyle randevum var yine onada sorarim herhangi bisey duyarsam sana yazarim.
GULSAH cim hosgeldin evine.
OYKUCUM umarim anneannende olumlu gelismeler vardir. uzulmemeye calis canim.
herkese selam
arkadaşlar geçmişten birkaç sayfa okuyabildim.biberon alacaklara benimde tavsiyem avent.anne göğsüne en yakın şekilde üretilmiş.ben en küçük boyundan 2 tane aldım.hemen kullanmasanızda mutlaka ihtiyacınız olacak.hazır fiyatlara zam gelmemişken alın derim.en küçük boyunu 14 ytl ye aldım bilginiz olsun.
ayrıca göbekleri kafanıza takmayın.ben tecrübeli bir anne olarak söylüyorum.eğer emzirme döneminde etrafın süt olsun laflarına takılmazsanız eski haline dönebilir.ilk bebeğimde 26 kilo aldığım halde 3.ayın sonunda göbeğim tamamen inmişti.bu arada tabiki korseyi hiç ihmal etmedim.hatta şimdiden korsemi hazırladım.
Kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum. Canım sen zeytinyağı demişsin.Ben sürekli kullanıyorum ve dr um bir sakınca görmedi.Geçmişe bakamadım ama karnınıza sürmek için sanırım.Valla belim ağrıdığı zamanlarda belime bile sürdürüyorum.Ve en önemli etkisi mışıl mışıl uyuyosunuz. benim zeytinyağı tercih etme sebebim, kozmetik ürünleri sevmemem.Ayrıca biz kendimiz üretiyoruz zeytinyağını.Bulabilirseniz öylesini bulun derim.Şifa olsun inşallah.
Güzel anneler bide rahat uyumak için, akşam yemeğini erken yiyin, sonra meyve en son sütünüzü için. Aralarında en az 1 2 saat olsun.ılık süt zaten uyumaya yardımcı.Az kaldı kolay geçer inşallah günlerimiz.hepinizi öpüyoruz minnişlerimle.a.s.
herkese selam
arkadaşlar geçmişten birkaç sayfa okuyabildim.biberon alacaklara benimde tavsiyem avent.anne göğsüne en yakın şekilde üretilmiş.ben en küçük boyundan 2 tane aldım.hemen kullanmasanızda mutlaka ihtiyacınız olacak.hazır fiyatlara zam gelmemişken alın derim.en küçük boyunu 14 ytl ye aldım bilginiz olsun.
ayrıca göbekleri kafanıza takmayın.ben tecrübeli bir anne olarak söylüyorum.eğer emzirme döneminde etrafın süt olsun laflarına takılmazsanız eski haline dönebilir.ilk bebeğimde 26 kilo aldığım halde 3.ayın sonunda göbeğim tamamen inmişti.bu arada tabiki korseyi hiç ihmal etmedim.hatta şimdiden korsemi hazırladım.
merhaba hamişler!herkese selam
online olan gece kuşlarına merhabalar iyi geceler.geçmişiki günü okuyamadım umarım herkes iyidir.
bu gün doktor kontrolum vardı.kızımın gelişimi iyiymiş 1400 gr olmuşuz.ben haftamı bir önden hesaplıyormuşum yani 29 haftalıkız.bide doğum iznini filan konuşup 32.haftayı ayarladık.
bidee çok önemsiz ya sona bıraktım:)) şekerim yüksekmiş.tokluk 180.cuma günü 100 lük yükleyecekler.üç beyaza dikkat dedi .ben yemediğimi idda ediyorum.eşim de 24 saat yiyosun diyo :)
bı cok dogum yapan anneden duydum.. son anlarda cıksın gelsın artık yeter dıyordum ama ınsan karnındakı hareketlerını falan cok ozluyor o yuzden bugunlerınde kıymetını bılın dıyorlar...Haydı kızlar cıkarın hamılelıgın tadını.. bırakın agrıları sızlanmayı...delikafadulden
kardesım de hatta gecen yakındı oyy uykuya hasretım falan dıye..dedım sok ıcerı gerı..oyle daha rahatın madem.. yok ya ben onu cıkarana kadar neler cektım bılıyormusun dedı kaydirigubbakcemile3
muhtarim gunaydin kizlarla bulusma organize ediyormussun .. zaten hic kiskanmadimki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?