MEHLIKAciim canim iyi olmana cok sevindim. bu arada yanlis anladin aslinda biz zeytinyagini vajina bolgeye surmekten bahsediyorduk kaydirigubbakcemile3 normal dogum esnasinda yirtilmalari onledigi soyleniyor ama sanirim sen sezeryan olucaksin hic elini bulastirma derim :) ama cok haklisin hakiki zeytinyagi cildimiz icin cok faydali bebege onla masaj yapmak gerekirmis tabi benim burda hakikisini bulmam gibi bi sansim yok:1no2:
muhtarim gunaydin kizlarla bulusma organize ediyormussun .. zaten hic kiskanmadimki :))
Günaydınlar herkese...
Dabi dabi dabi, Ezgicim, eminim hiç kıskanmamışsındır... gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Günaydınlar herkese...
Dabi dabi dabi, Ezgicim, eminim hiç kıskanmamışsındır... gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
merhaba hamişler!
umarım bende aldığım kiloları verebilim doktorum normal doğum olursa ve bebğini emzirirsen kolay veririsin dedi bunlar gerçekten önemli faktörler midir acaba?
Bu arada albanian canım kilo vereceğimm varsayarak bir korse almayı planlıyorum marka tavsiyen olur mu?
Vajinayamı şaşırdım vallakaydirigubbakcemile3
Valla kızlar burdan öğrendiklerimiz kitap olur yani. Ama bence o bölgeye kullanacaksanz herkes kendi dr una danışsın derim. evet canım benimki sezeryan.kşke normal doğum şansım olabilseydi
meraba kizlar nasilsiniz
2gun once seker yuklemeyi yaptirdik allahtan temiz cikti ultrasonada girdim bebis cok iyi
sadece ne yaparsam yapiyim ne kadar yersem yiyim kilo alamiyorum bu sabah yine tartildim 59.6 ciktim bilmiyorum ne olacak halim gerci bebegimin bi sorunu olmadigindan fazlada sikayetim yok ama azicik kilo alsaydim iyi olurdu
bugun bebisin elbiselerini yikiyorum
15 citcitli atlet
10 takim pijama
8 tane tulum
10 cift corap
4 cift patik
8 yelek
3 hirka
2 penye battaniye
1 pelus battaniya
1 citcitli battaniye
1 cift ayakkabi
havlu takimi
mendilleri
4 cift eldiven
6 tane bere
kizlar giyecek olarak eksik varmi sizce bunlarin hepsi abisinin cok az kullandigi yada hic giymedigi
seyler tabi bu ay basi yeni seylerde alacagim ama simdilik eksigim yok gibi degilmi
yikamak kolayda bunlari nasil utuluyecegim IMDAAAAAAAT
KORSEYE GELINCE ILK 3 AY KULLANAMAMISTIM BEN AMA SONRAKI 6 AY GECE HARIC HEP KULLANDIM COK TA FAYDASINI GORDUM AYRICA BENIMKI NORMAL TUHAFIYEDEN ALINAN MARKASIZ BIRSEYDI
niye kiskanalim ki?? is bi ucaga bide parasute bakar gelmek istesek buluscaginiz alisveris merkezinin tepesine iniverirdik hacerle sanki ne yani
bulusmalar duzenlenmis, koca gobekliler sizi, bizi dusunen yok, bu hamislerinde cani ceker felan diyen yok ask olsun:dilcikar:
nazanida alalim gecerken ezgicim.. bak o da hic kiskanmamis.. ayni biz gibin
kızzz nazar etmeyin cadii -tatlicadiarzu-
bulusamicaz yoksa naniknanik
yok canim ben kiskanmadim direk catladimsırnaşık şey
he bu arada almanyaya gidiyorum simdi hacercim, alisveris yapmaya, ulkenin sinirlanirina giriyorum yani:roflol:
Helloooo arkideşleeer.İki gündür gezentiliğim üstümde. Kahvaltıdan sonra yürüyüşe diye çıkıyorum, dün annemin gününe,bugünde yengeme gittim.. Kendimi iyi hissettiğim sürece düzenli yürüyüşlerime başlamış oldum. . Kimi görsem yürü diyo çünkü,doğuma çok faydası oluyormuş.. Havalarda müsait gidiyor şansıma. 17 dereceydi bugün.
meraba kizlar nasilsiniz
2gun once seker yuklemeyi yaptirdik allahtan temiz cikti ultrasonada girdim bebis cok iyi
sadece ne yaparsam yapiyim ne kadar yersem yiyim kilo alamiyorum bu sabah yine tartildim 59.6 ciktim bilmiyorum ne olacak halim gerci bebegimin bi sorunu olmadigindan fazlada sikayetim yok ama azicik kilo alsaydim iyi olurdu
bugun bebisin elbiselerini yikiyorum
15 citcitli atlet
10 takim pijama
8 tane tulum
10 cift corap
4 cift patik
8 yelek
3 hirka
2 penye battaniye
1 pelus battaniya
1 citcitli battaniye
1 cift ayakkabi
havlu takimi
mendilleri
4 cift eldiven
6 tane bere
kizlar giyecek olarak eksik varmi sizce bunlarin hepsi abisinin cok az kullandigi yada hic giymedigi
seyler tabi bu ay basi yeni seylerde alacagim ama simdilik eksigim yok gibi degilmi
yikamak kolayda bunlari nasil utuluyecegim IMDAAAAAAAT
KORSEYE GELINCE ILK 3 AY KULLANAMAMISTIM BEN AMA SONRAKI 6 AY GECE HARIC HEP KULLANDIM COK TA FAYDASINI GORDUM AYRICA BENIMKI NORMAL TUHAFIYEDEN ALINAN MARKASIZ BIRSEYDI
bencede yeterlı sadece eldıven az gıbı... bunlar ılk 3 aylık donem dımı..
ayy benim esyalarimin yaninda cok bile bu saydiklarin eysan cim...şakkıdı
valla elıfcıgım benımde o kadar yok.. ama cabuk buyuyor dıyorlar ve ılk 3 ay pek dısarı da cıkmayacak.. ayakkabı falan da gıyemez yanı.. o yuzden oraya harcayacagım paraya ılerde baska seyler alırım kuzuma dıyorum..
slm kizlarrr, ben yine temizlikle ugrasiyorum:roflol:mutfagi dip temel temizledim iyi oldu, birkac gunluk isim kaldi onlarida bitireyim piril piril yapicam dogumumu:dance:
dun bende seker sonucumu aldim normalmis, demirimde normalmis, eee o kadar vitaminler suruplar ilaclar bilmemneler normal ciksin artik:icecream:
sonuclara sevındım ama yıne ıs yapmana uzuldum.. kız bı gun de otur bıras yaaa..belım dıyeceksın yıne aksama...
ehueh gecerken alacagınız 3 sıskocuk hamıleyı nasıl tasısın :) eger ucakla geleceksınızde 3 hamıle kabul etmezler.. o kadar rıskı de goze alamazlar heuhehe..
Helloooo arkideşleeer.İki gündür gezentiliğim üstümde. Kahvaltıdan sonra yürüyüşe diye çıkıyorum, dün annemin gününe,bugünde yengeme gittim.. Kendimi iyi hissettiğim sürece düzenli yürüyüşlerime başlamış oldum. . Kimi görsem yürü diyo çünkü,doğuma çok faydası oluyormuş.. Havalarda müsait gidiyor şansıma. 17 dereceydi bugün.
yürü canim yürü..
burda havalar müsayit olsa bende yüricemde..
-14 derece.. soguk ya.. ve kaygan..
bide ne zaman yürüyüse ciksam wcye gidesim geliyor -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?