2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vajinayamı şaşırdım vallakaydirigubbakcemile3
Valla kızlar burdan öğrendiklerimiz kitap olur yani. Ama bence o bölgeye kullanacaksanz herkes kendi dr una danışsın derim. evet canım benimki sezeryan.kşke normal doğum şansım olabilseydi

Günaydınlar herkese...
Dabi dabi dabi, Ezgicim, eminim hiç kıskanmamışsındır... gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

niye kiskanalim ki?? is bi ucaga bide parasute bakar gelmek istesek buluscaginiz alisveris merkezinin tepesine iniverirdik hacerle sanki ne yani

QUOTE=ege-deniz;4802698]muhtarim gunaydin kizlarla bulusma organize ediyormussun .. zaten hic kiskanmadimki :))[/QUOTE]

belliiiiiiiiii :kaydirigubbakcemile3

eee tabiki hemde cok onemlı faktorlerden :dance:

tatlım o kadar korse markası sordu herkes bı de ben sormayayım dedım ama sorayım artık... korse markasııııııııı?:teytey:

slm kizlarrr, ben yine temizlikle ugrasiyorum:roflol:mutfagi dip temel temizledim iyi oldu, birkac gunluk isim kaldi onlarida bitireyim piril piril yapicam dogumumu:dance:
dun bende seker sonucumu aldim normalmis, demirimde normalmis, eee o kadar vitaminler suruplar ilaclar bilmemneler normal ciksin artik:icecream:

bulusmalar duzenlenmis, koca gobekliler sizi, bizi dusunen yok, bu hamislerinde cani ceker felan diyen yok ask olsun:dilcikar:

niye kiskanalim ki?? is bi ucaga bide parasute bakar gelmek istesek buluscaginiz alisveris merkezinin tepesine iniverirdik hacerle sanki ne yani

bulusmalar duzenlenmis, koca gobekliler sizi, bizi dusunen yok, bu hamislerinde cani ceker felan diyen yok ask olsun:dilcikar:

nazanida alalim gecerken ezgicim.. bak o da hic kiskanmamis.. ayni biz gibin

he bu arada almanyaya gidiyorum simdi hacercim, alisveris yapmaya, ulkenin sinirlanirina giriyorum yani:roflol:

kızzz nazar etmeyin cadii -tatlicadiarzu-
bulusamicaz yoksa naniknanik

poponuzu kasiyin dilinizi istirin, banane.. delikafadulden

yok canim ben kiskanmadim direk catladimsırnaşık şey

suna bak yaw.. dünür bari belli etme, bak biz belli ediyormuyuz hic

he bu arada almanyaya gidiyorum simdi hacercim, alisveris yapmaya, ulkenin sinirlanirina giriyorum yani:roflol:

ana.. yurt disina alis-verise he.. havan batmasin emi :icecream:

selam kızlar bugün pek yazmamışsınız..
lavinya cım geçmiş olsun senin sıkıntıların iyice arttı artık..az kaldı az..sabredelim..benimkide oturtmuyor artık..ya yatacağım ya ayakta duracağım..resmen ayakta dikiliyorum yaa...

pınarcım normal doğum ve emzirmek verdirirmi demişsin tabiiki de verdirir..ama bizim türk halkının lafına kanmayacaksın..helvalar baklavalar süt yapar diye yersen üstüne kilo alırsın..normal doğumun sezeryandan dah çabuk verdiği bilimsel bir gerçek..bide üstüne emzirir ve dikkatli beslenirsen 3 aya bişey kalmaz diyorum ben...
Allah nasip ederse normal doğum istiyorum bende..ve sütüm olsun diye şimdiden çok dua ediyorum..kendimi toparlar toparlamaz yürüyüşe ve egzersizlere başlayacağım...göğüs altından başlayan korse de kullanmayı düşünüyorum.....

eyşan aldıkların çok bile canım bir sürü tulumu badisi pijaması var...benimkine bakınca çoooook fazla bilem

Helloooo arkideşleeer.İki gündür gezentiliğim üstümde. Kahvaltıdan sonra yürüyüşe diye çıkıyorum, dün annemin gününe,bugünde yengeme gittim.. Kendimi iyi hissettiğim sürece düzenli yürüyüşlerime başlamış oldum. . Kimi görsem yürü diyo çünkü,doğuma çok faydası oluyormuş.. Havalarda müsait gidiyor şansıma. 17 dereceydi bugün.

yürü canim yürü..
burda havalar müsayit olsa bende yüricemde..
-14 derece.. soguk ya.. ve kaygan..
bide ne zaman yürüyüse ciksam wcye gidesim geliyor
-tatlicadiarzu-

sizde ben gibi in ile cinin topigimizde top oynayisinimi izliyorsunuz..
cikin saklandiginiz yerden yahu

rehavet hosgeldın tatlım benden duyma msnde cok konustular bugun o yuzden sessız kalmıs topıc..kaydirigubbakcemile3.

en ıyısını yapıyorsun buketım gez ve yuru bol bol.. benım yerıme de yuru.. melegın nıyetıne de bende kolay yapayım dogumu ehueheh :lepi:

yürü canim yürü..
burda havalar müsayit olsa bende yüricemde..
-14 derece.. soguk ya.. ve kaygan..
bide ne zaman yürüyüse ciksam wcye gidesim geliyor
-tatlicadiarzu-

oooo cerezım bahane mahane yok... doktorumun anlatmıstı hastalarından bırının 5 dk da bır ıdrarı gelıyormus o yuzden dısarda hıc yurumuyormus ama onun yerıne 1 saat boyunca evın ıcınde dolanıyormus yuruyus gıbı.. hadı kalk bakem saat tutmaya basla...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…